Dikush qe eshte pesimist shikon vetem anen e zeze te reve...dhe frenohet; nje filozof shikon te dyja anet(te zeze dhe te bardhe)...dhe ngre supet; nje optimist shikon vetem anen e bardhe te reve...dhe ecen mbi to.
Dikush qe eshte pesimist shikon vetem anen e zeze te reve...dhe frenohet; nje filozof shikon te dyja anet(te zeze dhe te bardhe)...dhe ngre supet; nje optimist shikon vetem anen e bardhe te reve...dhe ecen mbi to.
Lisi i motcem deget ka te prera, lulet poshte tij nuk ja prek dot era
lajthia pak tutje eren sec ndalon nuk e di se luleve kokrra u leshon
:-)(-:
Nese me genjen njehere, harram te qofte!,Postuar më parë nga Nice_girl17
e nese me genjen per te dyten here, hallall tu befte!
Mendja qe qe s'pret rradhe, fjalet si papagalle
krijon konfuzion se pas 9-tes, zeron rifillon
1. nje fillo nga vetja, vene doren ne "zemer" dhe vepro!
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
" Njeriu këtë jetë duhet jetuar në atë mënyrë, që në jetën pas vdekjes të meritojë çdo të mirë!"
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
"NDËRGJEGJA E NJERIUT TË NDERSHËM, ËSHTË SI ARMA PËR USHTARIN E ZELLSHËM!"- zEm
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Kush jam une, neqoftese jam dhe kush jam un, neqoftese nuk jam?
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
"Mendjes sa t'i japish (mundësi) aq mendon (gjëra të ndryshme), fytit sa t'i japish aq han, këmbëve sa t'u lejosh aq ecin, gojës sa t'i lejosh aq flet, andaj çdo gjë me kufi po të lejohet e bëhet aq më shumë njeriut nuk i duhet më pas të pendohet!"
zEm
Zana e Malit"Kryelartësia dhe mburrja janë dy gjëra të njëjta por që shkruhen ndryshe. Sa më shumë kryelartë të jemi dhe sa më shumë të mburremi (për çfarëdo), do të thotë vetes ti japim vlerë e të shkelim mbi njerëzit e tjerë "
Ndryshuar për herë të fundit nga Zana e malit : 13-03-2006 më 06:25
Krijoni Kontakt