Dick and Jane
![]()
V for Vendetta
Me pelqeu! Te stimulonte mendimet si filem. Megjithese kjo ndoshta varet me shume nga njerzit me te cilet e shikon filmin.
Sunshine of Spotless Mind me Jim Carrey and Katie Holmes. Kush nuk e ka pare, ua rekomandoj.
Nothing in Common me Tom Hanks. Ehh, cka.
The untouchables me Robert DeNiro, Andy Garcia, Kevin Costner. Film i mire.
If I Only Could....
Nuk luan Katie Holmes por Kate Winslet..dhe eshte me te vertete film i bukur.Postuar mė parė nga BRADYKININ
![]()
When in Doubt, Act Stupid!
The little black book me Brittany Murphy, ne fillim ishte pak i merzitshem
po ama me vone behej interesant...ja vlen mu pa.
Sally Field's Sybil (1976). Shume disturbing. Flitet pr nje vajze qe ka multiple personalities nga traumat qe ka kaluar ne femijeri. Brad Davis ishte shume charming ne rolin e tij. U hodha perpjete kur pashe koken e prere te maces. Sick!
"Do a little jig, kiss a little pig, follow the band. Follow the band, follow the band... Do a little jig, kiss a little pig, follow the band. Just join in and follow the band."Por mund te rroja edhe pa e pare. Eshte nje nga ato filmat qe nje here ta shohesh te mjafton sa per gjithe jeten.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Po he mi ti, sa i veren dhe keto gabimet e vockla? Vec nje mbiemer ndryshova. LolPostuar mė parė nga nausika
![]()
Me pelqeu shume ideja e filmit. Po mendoja...do ta kisha bere dhe une nje gje te tille? Te beja fshirje selektive te memories? Shume tempting, them.
Sa per temen, kum pa...kum pa...cer s'kum pa se rrofte HBO. Return to the future?? me Michael Fox.
If I Only Could....
Une mbreme pashe "V for Vendetta"
Ishte shume i bukur per faktin se te ushqente te menduarit dhe te vinte ne pune llogjiken.. plus per ne Shqipetaret sikur na guduliste pak ate plagen e vjeter te komunizmit. Sado qe eshte i bazuar mbi "comics" eshte i realizuar shume realisht.
Ishte shume interesant![]()
Chicken Little
filme i lezecem per te qeshur
- OK, time out! So, have you been to the mall?![]()
Une dje pash "Failure to Launche" --- It was ok...
Krijoni Kontakt