Red Eye
Asgje per tu mbajtur mend.
Ah... Eshe film i bukur ky delisa. Me "Antony Hopkins" mendoj une.Postuar mė parė nga delisa
Dje ne darke un pashe "Aushwitz and the Shoah" (The Nazis and the Final Solution). Nje dokumentere mjaft interesante qe ma dha nje djale (shok pune) nga Izraeli per me e pare. Ishte mjaft interesante dhe mu rrengjef mishi kur pashe se c'fare kan hequr Judet dikur gjate luftes se dyte boterore.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Arcimedes po e vertete.. me Anthony Hopkins. ai eshte superb shume i qete ne te aktuar. Sot kam marre Red Dragon qe te mbaroj triologjine por mgjth e kam pare dhe here te tjera, seshte ne te njejten shkalle me Silence of the Lambs.
Meqe me kujtove ate dokumentarin.. nje film tjeter qe nuk po e gjej ne rental eshet Schindler's List.. Film klasik dhe prekes.
Po, edhe un e kam pare "Schindler's List". Me nje tregtar (nuk e mbaj mend shum mire se cfare profesioni kishte ai burri) qe shpeton gjithata Jude, sepse ai i merr qe te punojne ne fabriken e tij dhe keshtu ai i shpeton jeten atyre. Edhe mua me pelqen shum ky film.Postuar mė parė nga delisa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 26-01-2006 mė 15:10
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
mbreme pashe nje seri te Beauty and the Geek 2 (tv show ne amerike) gallate lol
nuk i pelqej shume reality shows se jane shume prototipike dhe jane si tip arti fiasko per mua (as realitet as show e mirfillte) po kane gallata nganjehere...se ku i gjejna ca femra shume te pamshme po fare derrase nga mendja, sikur tia kesh gerrye trute me gur zmeril![]()
jo se perfaqsojne shumicen e njerzve, aspak, po me kujtojne ato rastet ekstreme qe japin njerzit ne forum nganjehere kur debatojne per te mbeshtetur pikpamjen e tyre lol
kalakojshijePostuar mė parė nga delisa
thuhet aktruar po ste vihet re se do e mesosh kur te rritesh
Schindler's List eshte film shume i bukur indeed; Spilbergu rules da world of movies! lol
Postuar mė parė nga diikush
Qekur te paskan ngritur ne detyre si korrigjues ne postet e njerezve.. ?
"DA" lol sa su shkon slangu ca njerezve :P sidomos kur e kane kaluar shume shume shume kohe me pare periudhen e adoleshences.
Kshuja "KOJSHIO"
sa per temen... Sa pava Law and Order SVU.
Eh me kte film kam qare unPostuar mė parė nga diikush
...po u be ca vjet qe e kam pare...
Sot pashe "The cube"..te mbante ca ne tension, po prisja te merrja vesh ndonje gje ne fund![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
ripashe gjysma gjysma the Soggy Bottom Boys and the Meen ov Constant Sorrow @
"O Brother, Where Art Though"
Pic 1:"When Pete get the Itch![]()
![]()
TBD
EuroTrip (2004)
Zhanri: Komedi
Rolet:
Scott Mechlowicz .... Scott Thomas
Jacob Pitts .... Cooper Harris
Kristin Kreuk .... Fiona
Cathy Meils .... Mrs. Thomas
Nial Iskhakov .... Bert
Michelle Trachtenberg .... Jenny
Travis Wester .... Jamie
My silence doesn't mean I am gone!
Hostel.
Well interesant edhe unik. Vdes per filmat horrorr qe nuk jane te gjithe me vampira edhe me Freddyn lol.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt