Nentori i embel.Mua me ka pelqyer shume.
Nentori i embel.Mua me ka pelqyer shume.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Filmat varen dhe nga preferencat. Une pelqej Scarface dhe A bronx tale. Te dy jane filma qe nuk vdesin kurre, te mbushura me shprehje dhe shume kuptimplote por sic e thashe ka te beje dhe nga preferencat e shikuesit.
Treni niset ne 7 pa 5
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Double Indemnity, Rebecca, Lolita, High Sierra, edhe Rififi.
Filma tjer te mir jan: Pulp Fiction, Raging Bull, Easy Rider, Falling Down, Boiling Point, Choke, Dead Presidents, edhe Taxi Driver.
Filma me tema Shqiptare: L'America, Before the Rain, edhe Tirana viti 00.
Sipas meje Filmi me Jean Renņ L'impero dei Lupi esht shume i bukur un e kam dhe ne pc........ por sdi si tjua jap keshtu me link!
Scent of a Woman esht shume i bukur........ nese e keni pare........ska problem shikojeni prap :PpPpP
Eyes Wide Shut Tom Cruis dhe Nicole Kidman
ah eshte dhe i film tjeter per te pare DEEP THROAT :PpPPPpPppP
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
1-The Insider me AL PACINO,
2. Colaterall,
3.-goodfellas,
4.-Heat
5.-To catch A Thief
6.-Rebecca
7.-Bitter Moon (pak i vjeter)
8.-Oliver Twist
9.-North By Nirthwest(i vjeter po i mrekullueshem)
10.-munich
11.-the inside man
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Une rekomandoj (per meshkujt) Blazing Saddles, qe eshte ne mendimin tim komedia me e mire e Mel Brooks, dhe Snatch (aktoret angleze i kam shume qejf ne krahasim me ata amerikane). Excess Baggage ja vlen ta shohesh qofte vetem per Christopher Walken. Gjithashtu c'do film ku Bruce Willis eshte polic ja vlen ta shikosh (pervec filmit Hostage). Ketu kam sidomos parasysh filmat Die Hard. Jo se jane ndonje arritje artistike por jane teper zbavites. Vec duhet patur parasysh te kesh nja 3 birra te ftohta edhe nje pice perpara kur i sheh keta.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Cili eshte filmi me i preferuar i cili iu ka lene mbresat me te forta nga filmat e tjere qe keni shikuar ndonjehere, i cili kurre nuk iu merzitet sa here qe deshironi ta shikoni, i cili iu ka dhene nje mesazh, i cili iu ka prek deri ne zemer apo ne shpirt.?
Filmi i cili me ka lene mbresat me te forta nga filmat e tjere qe kam pare ndonjehere, i cili kurre nuk me merzitet, i cili me ka lene nje mesazh, i cili me ka prek mu ne thellesi te shpirtit aty ku edhe loti filloi te pikoi nga ajo ngjarje e cila kishte ndodhur, nga ajo dhemsshuri, nga ato vuajtje te atyre te cilet perjetuan eshte: TITANIC.
The Hours (Oret) qe kam pare kohet e fundit me ka prekur thelle. Loja e tre yjeve te kinematografise (Kidman, Streep e Moore) ka qene brilante sic pritej.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Filmi qe mund ta shoh cdo jave pa u merzitur eshte Arome Gruaje.
Nje film qe nen interpretimin e te madhit Al Pacino behet edhe me i bukur. Karakteri i kolonelit Slejd eshte magjepses per mua.
Dito.
Krijoni Kontakt