Oh, mqns jemi te filmat Aziatike, do ju rekomandoja gjithashtu:
Long Way Home (a dicka e tille). Shume film i ndjere. Kam pare plot por si gjithmone, titujt s'me kujtohen. Duhet te shoh kopertinen qe te me rikujtohen filmat.![]()
Oh, mqns jemi te filmat Aziatike, do ju rekomandoja gjithashtu:
Long Way Home (a dicka e tille). Shume film i ndjere. Kam pare plot por si gjithmone, titujt s'me kujtohen. Duhet te shoh kopertinen qe te me rikujtohen filmat.![]()
If I Only Could....
IDENTITY
"Whores don't deserve a second chance"
e pashe per here te katert ne TV.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
"The Weather Man" me Nicolas Cage, nuk ishte fare interesant, film shume i merzitshem.
"Pink Panther" ishte shume funny, me pelqeu.
"Big Momma's House" gjithashtu shume shume funny.
"Without a paddle" qe pak nice shtyhej mire![]()
"Friday after next " i bukur qe kishte disa pjes qe qeshje![]()
B
Me thene te drejten,s'para pelqej filmat e Huaj.Por vetem Shqipetar.Filmi i fundit Shqipetar qe kam para eshte "Dy Here Mat"!!!
Jam Krenar qe jam VlonjaT
Spider man![]()
#VamosArgentina
Qe thoni ju shoke (e nuk thoni gje), me kishin regjistruar ne kompjuter (pa lejen time) nje program ku shikon shume kanale televizive amerikane (duke perfshire NBA dhe HBO). Tani jam "hooked up" on HBO (aty me rri mendja derisa shkoj ne shtepi) vecse puna eshte se komplet faqja eshte ne kinezce dhe me behen pak nervat kacurrel duke i klikuar te gjitha deri sa te gjej stacionin e HBO. Por po ja marr doren kinezces...lol.
Filmi i fundit? Coming to America me Eddie Murphy. Hilarious.![]()
If I Only Could....
E di dhe vete qe kam fillu dhe nuku para shikoj shume filma lately . Arsyeja eh e di vete . lol
Nejse dje ripashe ne HBO serialin Soprano, by the way na fillon se shpejti sezoni i ri . Ne march ... very soon .
Tjeter hmm skam pa .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Disney's "Cinderella II" "Sleeping beauty"
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Krijoni Kontakt