juice
....
un zakonisht dua ti shikoj ata filma qe me kane pelqyer vazhdimisht.
arome gruaje ka qene filmi i fundit qe e pashe per here te 9. dhe sikur ta shof edhe 99 here perseri performanca e shkelqyer e AL PACINOS te le me goje hapur gjithmone .
all u need is love
ncuq me pelqeu shume ky filmi...missleading titlePostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
ajo pjesa e trete, cka ... paksa me mire ...
filmi i fundit qe kam pare une eshte "40 ANNI VERGINE". me pelqeu shume shume. jam shkri gazit.
PRENDI LA VITA CON PIU' MONTANA
"The pink panther"
Qesha nga fillimi deri ne fund te filmit. U kenaqa jashte mase shume. Humor i pademshem dhe shume i holle. Steve Martin eshte i mrekullueshem.
"It is hard!"
"What is!" hahahaaaa loool
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
"Dangerous Beauty"
ehhh.. ok... morali i tipit: nje femer e bukur, kur eshte e zgjuar eshte shume me e bukur se gjithe te bukurat, e, shumicen e rasteve: mallkim per veten -
tip memoirs of a geisha po ne Venice -me te sofistikura ne menyren italiane te shek xixe dhe me nje twist fetar lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 23-02-2006 mė 13:36
TBD
Kam pare keto dite filmin italian Romanzo Criminale.
Film i arritur,i bazuar ne histori te vertete dhe realist per Italine e viteve 1970-1990.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 23-02-2006 mė 16:55
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Farewell My Concubine - (Chen Kaige; China, 1993) Filme i shkelqyer! Habitem si nuk eshte censuruar ky film ne Kine, ndoshta edhe eshte. Shikojeni po mundet. Do te gjeni shume paralelizma me te kaluaren shqiptare. Eshte kaq i ngjeshur.
Summertime, and the livin' is easy...
Filmin shqiptar Apasionata
E kam pare ne vitin 2000 kete filmin dhe me ka lene te njejtat mbresa. Nuk ka film qe e pershkruan monizmin me mire se Farewell My Concubine. Disa skena jane me te vertete shume te dhimbshme dhe te realizuara ne perfection. Por s'do ta shikoja me shume se 1 here. Me te vertete shume i ngjeshur dhe te fut ne nje mood trishtimi/mendimi.Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
If I Only Could....
Krijoni Kontakt