"Aladdin" - o sa u kenaqa!
"Hirushja" (versioni turk i kopjuar nga TVSH) lum si une dhe Valentini tim
![]()
"Aladdin" - o sa u kenaqa!
"Hirushja" (versioni turk i kopjuar nga TVSH) lum si une dhe Valentini tim
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Postuar mė parė nga s0ni
Po ti o derebardh prite Nicholas Cage te te tregonte c'eshte kallashi? Kishe pyt Brarin e forumit me kohe se ta thonte aY.![]()
Une ripashe filmin The Name Of The Rose i inspiruar bga libri me te njejtin titull i U. Eccos.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Firewall
film i bukur, te pakten Harrison nuk jep me pak sec jep zakonisht ne filmat e tij
kisha kohe pa pare nje action movie qe te me pelqente
une jam idolli i filmave ēfare do filmi qe te jet une e shikoj sepsenje pjese e jetes sone eshte edhe film,kam pare shume filma kohen e fundit por filmi qe me ka pelqej eshte filmi cosa nostra film qe eshte shum me thenie e shume per te shikuar.
Fillova te shikoja "Kinsey" po e lashe aty ne momenti i treshit. Kush e ka pare e kupton c'dua te them gjithashtu mund te me tregoje si mbaron
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
"Les brozes 3, amis pour la vie" comedi franceze. Jam shkrire se qeshuri
Realizuar nga Patrice Leconte dhe aktoret: Thierry Lhermitte, Gérard Jugnot, Josiane Balasko
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Nuk para lakmoj per ti par filmat e rinje,por besoj se MATRIX 3 eshte ky i fundit fare per mua![]()
Feel the pump √
Kam pare disa filma kete jave po keta te dy me plq pak me shume "How High" dhe "Dawn Of The Dead "
B
Pink Panther. "A woman is like an artichoke; you got to work a bit to get to the heart."(Steve Martin, as detective?? Cruso)
Film i lezetshem por jo ndonje gje kushedi se cfare. Kishte ca te forta, sidomos aty ku meson si te thote fjalen hamburger ose kur i tregon nje te akuzuari funksionin e baterise se tortures.![]()
If I Only Could....
doctor zhivago - versioni i vjeter me omar sharifin dhe julie christie. shume i bukur dhe mgjse 3 ore e gjys film, as u ndje fare.
eros - me kenaqi gjithashtu.
Krijoni Kontakt