Se pari te falenderoj per shkrimin tuaj, dhe deshrioj qe JEzusi te zbuloje tek ju fjalen dhe vullnetinn e tij.
Une kursesi nuk mund te gjykoj mbi besimin apo religjionin qe ti ndjek, pra ju jeni i lire qe te perzgjidhni dhe te deshmoni cdo mendim qe deshironi. Por me duhet tju them se, ai qe eshte nje kristjan i vertete, dhe qe njeh fjalen e Perendise, i bindet vullnetit te Zotit .
Une si i krishtere qe jam , duhet te permbush vullnetin e Krishtit, dhe lutja per Izraelin eshte nje thirje per cdo te krishtere. Pra une nuk mar perlqim nga njerezit , qofte dhe Papa. Une si i krishtere qe jam, mar dhe bej pelqimin e Perendise. ( jam duke folur gjithmone per veten time, pasi njeriu do te shperblehet ose ndeshkohet nga ato qe beson dhe ben).
Psalmi:122:6:, eshte nje prej vargjeve nepermjet te cilit Perendia i drejtohet cdo besimtari te krishtere, dhe konkretisht atje thuhet:
" Lutuni per PAQEN e Jeruzalemit, le te BEGATOHEN ATA qe te DUAN."
I nderuar Mistik. Une ndejk Krishtin, por ndjek edhe Papen edhe priftin , por... gjithmone kur ata ndjekin Krishtin.
Lexoje dhe njehere lutjen time per Izraelin, dhe shiko se, a jam une ne zbatim te plote me porosine qe Perendia na jep tek Psalm:122:6.?
Me respetk deshmuesi.
Krijoni Kontakt