Close

Rezultati i Sondazhit: Cili do të jetë pasardhësi i Rugovës?

Votues
66. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Nexhat Daci

24 36.36%
  • Hashim Thaci

4 6.06%
  • Ramush Haradinaj

9 13.64%
  • Fatmir Limaj

13 19.70%
  • Agim Ceku

0 0%
  • Veton Surroi

8 12.12%
  • Personalitet tjeter!

8 12.12%
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 134
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2005
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga Ariani_KS
    Sabri Hamiti, Lutfi Haziri, Fatmir Sejdiu, te tre jane personalitete qe do ta kryenin punen e presidentit te Kosoves me ndere dhe efikasitet.

Sabri Hamiti eshte intelektual i kalibrit te larte evropian, njohes i mire i historise se Ballkanit dhe Evropes, orator i pashoq, mik me shumicen dermuese qe pebejne sallen e Kuvendit te Kosoves, e me shume tipare te tjera qe e bejne te denje ta marre postin e presidentit te Kosoves.

Edhe une plotesisht pajtohem me ju besoj se te tre kane shume te tipare
    te te shenjtit Dr Rugova, une do te isha i kenaqur edhe me Nexhat Dacin por
    tani nuk ka kush ma ja nal mikrofonin Thaqit ne paralament, keshtu qe Dacin
    po ja lame ne pralament me mbajt rendin dhe qetsin se te tjeret jane te urte.

Evropa kjo shtrige e vjeter ndaj shqiptareve, e cila ajo vete i ka demtuar interesat tona gjate periudhes 1912, pra ajo do e zgjedh vete ate person te cilin iu konvenon. As kuvendi e as populli fare nuk kane dore per kete pune.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2005
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga andi podvorica
    Me falni qe e paskam postuar tri here ,pa qellim kisha problem me kompjuter!
    A e din pse ke pas problem me Kompjuter se edhe atij i ke shku nerva me kete
    shkrim pa lidhje, ma mire mos shkruaj ma kesi shkrimi se prap ki me pas problem
    me komputjer se duhet me di se kompujteri eshte me i menqur se ti.

JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anëtarësuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Beni, me duket se paske nevoj per nje GED diploma se me duket nuk paske perfunduar shkollen e mesme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2005
    Postime
    98
    Beni, me duket se paske nevoj per nje GED diploma se me duket nuk paske perfunduar shkollen e mesme.
    Te lutem me trego se si e zbulove qe nuk e kam perfunduar shkollen e mesme
    ti me te vertet qenke "gjeni".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Beni-usa : 28-01-2006 më 20:06

JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anëtarësuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Nexhat Dashi eshte nje antishqiptar , ne mbledhjen e pare te kuvendit te Kosoves pas perfundimit te luftes, Fatmir Limaj morri fjalen ne foltore te kuvendit dhe kerkoi qe si respekt dhe perkujtim per sakrificin e Adem Jasharit per lirin e Kosoves te mbahet nje minut heshtje e ky Nexhat(Nastradin Hoxha)Dashi ia mbyll mikrofonin dhe nuk e le te fole Fatmir Limaj dhe refuzon kerkesen e tij.
    Ja pra se kush eshte Nexhat Dashi dhe Ldk-ja, keta jane studentet e Titos dhe Lidhjes Komuniste Jugosllave,keta jane njerezit e kompromisit per nje autonomi mbrenda Serbise dhe vellazerim- bashkimit me serb e malazez,per nje Kosove evropiane te te integruar ne strukturat serbo-malazezo-evropine dhe te
    internacionales sllave.

Nexhat Dashi eshte nje antishqiptar , ne mbledhjen e pare te kuvendit te Kosoves pas perfundimit te luftes, Fatmir Limaj morri fjalen ne foltore te kuvendit dhe kerkoi qe si respekt dhe perkujtim per sakrificin e Adem Jasharit per lirin e Kosoves te mbahet nje minut heshtje e ky Nexhat(Nastradin Hoxha)Dashi ia mbyll mikrofonin dhe nuk e le te fole Fatmir Limaj dhe refuzon kerkesen e tij.
    Ja pra se kush eshte Nexhat Dashi dhe Ldk-ja, keta jane studentet e Titos dhe Lidhjes Komuniste Jugosllave,keta jane njerezit e kompromisit per nje autonomi mbrenda Serbise dhe vellazerim- bashkimit me serb e malazez,per nje Kosove evropiane te te integruar ne strukturat serbo-malazezo-evropine dhe te
    internacionales sllave.
    Pajtohem plotesisht me ju sepse eshte shume e vertete qe Neshat Dashi ia mbylli mikrofonin Fatmir Limaj dhe nuk e la te vazhdoje me kerkesen te cilen e parashtroi Limaj ne ate kohe.

Edhe nje gje eshte e vertet dhe eshte fakt, ne vitin 2001 apo 2002 kur akademik Rexhep Qosja e me duket se ishte edhe Adem Demaci dhe shume qytetare tjere bene vendin para universitetit te Prishtines per venien e bustit te komandantit legjendar ADEM JASHARIT keta te LDK e me se shumti Neshat dashi nuk ia lane leje, nuk e pranuan kete gje.
    (Nese ju kujtohet para luftes ishte busti i Vuk karagjigjit ulur)

Pra respekt me te vogel apo me mire me thene fare aspak respekt nuk ka ndaj clirimtareve eshte vete DASHI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Ne Parlament nuk behet politike partiake, por punohet e diskutohet ne suaza shtetrore.
    PDK eshte munduar cdo here qe foltoren e Parlamentit ta perdore si piun per te bere politike ne interesa partiake duke provokuar nga menyrat me te ndryshme partite tjera aty.
    Per kete arsye Daci ja ka ndal mikrofonin Limes edhe Hashes, une them mire ju ka bere, per shkakun se aty ka rregull e dicipline qe duhet respektuar, e jo te flitet sikur neper oda te Drenices nga 5 veta pernjeher.

Citim Postuar më parë nga Ariani_KS
    Ne Parlament nuk behet politike partiake, por punohet e diskutohet ne suaza shtetrore.
    PDK eshte munduar cdo here qe foltoren e Parlamentit ta perdore si piun per te bere politike ne interesa partiake duke provokuar nga menyrat me te ndryshme partite tjera aty.
    Per kete arsye Daci ja ka ndal mikrofonin Limes edhe Hashes, une them mire ju ka bere, per shkakun se aty ka rregull e dicipline qe duhet respektuar, e jo te flitet sikur neper oda te Drenices nga 5 veta pernjeher.

Pike se pari dashi u zgjodh si kryetar kuvendi me ndihmen e Kthimit(Povratakut)

Dashi aspak nuk kishte e as nuk ka respekt ndaj clirimtareve e familjeve te deshmoreve. LDK qe 16 vite rresht ben politike per interesa persona duke mbajte popullin me iluzione, me rrena, me shpifje ndaj clirimtareve, me percarje, me shraje e me fyerje.

Kosova kerkon sot jo vetem nje president qe te mbushe nje vend te mbetur bosh, por edhe nje burre shteti, qe te mbushe boshllekun e krijuar pas vdekjes se parakohshme te Rugoves.

Mirepo zgjedhja e nje presidenti ne kushtet ne te cilat ndoshet Kosova, te shtyjne te mendosh ne ate se cfare presidenti i duhet Kosoves?

* Nje president i dale nga LDK-ja vecse do te shkurtonte ditet e saj ne pushtet dhe per me keq do te shkaktonte nje reaksion ne bllokun opozitar.
    Reaksioni ne bllokun opozitar do te bente qe bisedimet e statusit ende te pazgjidhur te Kosoves te shtyheshin per nje kohe tjeter dhe ne kete rast Kosova do te humbiste shume ne sy te opinionit nderkombetar.
    Personalisht do te mendoja se nje kembengulje e LDK-se per te mbajtur postin e presidentit do te ishte nje gabim.
    LDK-se sot i duhet qe se pari te ruaje konsensusin e brishte politik dhe te filloje rinovimin dhe pozicionimin e saj. LDK-ja me ne fund ka rastin te shnderrohet ne nje parti te vertete politike.

*Nje president konsensual do te ishte zgjidhja me e mire per momentin.
    Nje president konsensual do te bente qe qeverisja aktuale te vazhdonte punen dhe ne te njejten kohe te fillonin bisedimet per statusin.
    Presidenti konsensual duhet te jete nje personalitet politik i pranuar nga te gjitha krahet e politikes kosovare.

Une vazhdoj ti qendroj idese time per z.Mahmut Bakallin!

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Ata që vdekjen e Rugovës e kanë konsideruar fitore personale.
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 18:05
  3. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  4. Zgjedhjet parlamentare në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 275
    Postimi i Fundit: 15-05-2005, 14:50
  5. Pse Rugova (s')bën të kritikohet?
    Nga shigjeta në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 08:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •