do vem kte lunesten krietare me llapin shef sigurimi e te shpallim pastaj republiken gulagiste.
do vem kte lunesten krietare me llapin shef sigurimi e te shpallim pastaj republiken gulagiste.
pse po pstohen me keq-renditje shkrimet sot ne forum..?
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii brari a nuk je ne Prishtine a???!!!!!!Postuar më parë nga Brari
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
TI LLAP VERTETE QENKE MAGAR, SA TE MJERE JENI TI DHE KLIKA JOTEPostuar më parë nga Llapi
EDHE 1000 VITE SE JU NUK DO E KENI RASTIN QE TE KENI KRYETARIN TUAJ. Sepse ju jeni fukara ne mendje dhe ne xhepa, keshtuqe mjaft keni vjedhur dhe keni ekzekutuar.
A KUPTOVE O I SHKRETE?
Perpos Ramush Haradinaj nuk e meriton askush tjeter te jete President, por fatkeqesisht Ramushin nuk e lejon Haga, keshtuqe opsioni i vetem do ishte Behxhet Pacolli, pasiqe ai ka para dhe nuk do e kishte vjedhe Buxhetin e brishte te Kosoves.
Ndryshuar për herë të fundit nga mbreta : 23-01-2006 më 21:09
What goes around, comes around
Shume mire shume mire, po prin Fatmir Limaj.
Nqs per kryetar i zgjedhin ata qe jan burgos shum her per vrasje ndaj Shqiptarve ateher kete post duhet ta marr Adem Demaci pasi ai i ka 29 vite burg.
shkruan gjillansi..
gjillans mos i ngatrro gjanat..
ademi e beri burgunn per ideale.. ashtu sic i mendonte ai athere.. kurse vrasjet ne Kosove te viteve te fundit nuk mund ti futesh me nji thes me burgun e Adem demaqit..
Te jemi te drejte gjithmon kur shkruajme..
Mire e paska thene Gjilanasi_ger11 , nqs do e shikojm se vertet cili ka mbajt burg me shum ateher Adem Demaci do te jet ne krye te detyer.
Dhe turp eshte te thuhet Limaj apo Surroi , se per hater te Luftes nuk i lihen 2 Mil shqiptar ne dor , ateher problemi eshte ketu.
Ata qe luftuan e kan vendin e vet dhe te mbesin aty ku jan kurse ata qe punuan me vite per pavarsin e Kosoves duhet ti ofrohet ai post dhe jan me te aft per cdo gje.
Kshtu mendoj un pa ofendime ju te tjeret mbas mua sepse po flas nga ato qe kam pa.
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Presidentit Rugova nuk i kemi dhene akoma lamtumiren e fundit, e ketu gjeni te drejte morale te propozoni pasardhesin... Cfare po beni, o Njerez!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
po perse votove ne kete sontazh pra ?Postuar më parë nga Arb
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt