Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    E mbështes plotsisht Daviusin
    Të jesh skuadër e Italis e të mos kesh asnjë lojtar Italian ne fushën e gjelbërt nuk është e hijshme për asnjë skuadër e sidomos për Interin që ështe një skuadër e fort europiane.
    Por këtë pun më së miri e din Bossët e ksaj skuadre,me siguri se do të bëjn diq lidhur me kët pun..
    Përshendetje

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nuk me intereson fare se nga eshte futbollisti o Davius ... Sepse te gjithe futbollistet jane TE BARABARTE ....Lozet 11 kunder 11 ...kush eshte me i pregatitur fiton ...Kaq....

Nuk arrin ta kuptosh qe ata qe e hapen kete polemike jane RACISTE ??? ...

Futbollistet nuk ndahen ne ''te zinj afrikane '' , ''mulat amerikanojugor'' apo ''te bardhe europiane'' ....
    T rinjte e bardhe ITALIANE , nese kane talent dhe aftesi oi kane mundesine te lozin...Nese jane SKARCO le te rrine pas prokuratoreve e te bejen zhurem ....

Ika ti fus nje darke ...

Shendet dhe forca EMIGRANTET !
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Internacionale di Milano.
    Davius ka edhe kete emer Interi.
    Ngjyrat e skuadres se zemres jane te njejtat,mjafton qe kush i vesh ti nderoje.
    Pastaj ku eshte turpi?
    Tifozat e Interit nuk ankohen per kete,por ankohen jo tifozat?
    Pastaj disa nga lojtaret qe permende ti kane pashaporte "komunitare",keshtu qe nderroje titullin lol.
    Pershendetje Daviuso dhe ma mbaj edhe ate Realin tend qe ska as edhe nje extracomunitar
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e larguar Maska e asteri
    Anėtarėsuar
    17-02-2005
    Vendndodhja
    ke porta e kalase elbasan
    Postime
    114
    O madrilen davius.Ti mos fole fare per interin se me ata lojtare qe ka interi ti perballim me realin jane 1000 here me lart se ju edhe pse reali ka mbledh lojtaret me te mire ne bote.Realin vere me rrogozhinen po nuk e nxiu rrogozhina po sditkam gje une.
    Kur te flasesh per interin ti apo te tjere lajeni gojen mire

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Asteri me bere te qeshem, lol lol.

Po te krahasosh Realin me Interin eshte njejte te thuash se Miu eshte me i forte se Maca papapa

Nejse, Real vs Interi, ne cdo kompeticion eshte me i mire, si ne: trofe ne ligen e kampionve, trofe ne kampionatin vendas, trofe ne kupen vendase dhe ne te gjitha statistikat tjera....

Cici mic i thone kesaj pune...

Leci, eshte e qarte se tifozat e Interit nuk ankohen per ate gje sepse ju djeg atyre, ato nuk duan te shpalosin turpin qe ju ka kap. Eshte me se normale qe une nese kam nje te mete te mos e them, apo ta them si thoni ju interista...

PS:
    Ika edhe une t'ja fus nje kacore buk...

Flasim ketu jemi, kam pune me ju interista lol
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ahhh sa per titullin ai ishte tjeter, por Inter_forever e nderroi sipas qejfit te tij ( dhe per kete do kete ankesa lol lol ) ...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O Davius...

Ta nderrova titullin se kishe shkruar 'Inter , kjo skuader jugoro amerikanesh '' ...

Titullin e bera me shume per provokim , por e shof qe akoma se ke kap muhabetin dhe vazhdon te besh ''padashje'' lojen e racistave italiane...

Nejse ...

Po e nderroj prap se me kete titull , ja fusim vetes ne emigrantet ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Shiko ti Alberto ke harruar qe edhe une jam me interin aman mos hy anej se ste le ta shohesh Queen'sin me hehehehehehehe LOL ......

Ekipi edhe thirret Internazionale... po ashtu Moratti keto dy vitet e fundit sikur nuk deshiron te kete shume pune me italianet ... aj e do nje lojtar qe e le veten ne fushe e jo te beje frizura aty...keshtu qe mire te tha Edo qe atij i intereson vetem se si luan dhe sa e don ate ekip....

Edhe Arsenali ka luajtur me 11 krejt te huaj ... seshte ndonje pune e madhe lal kryesorja te fitoje ekipi dhe te tregoje lojra te bukura....

Shikoje Tatet ti .. realin mbreme qe fitoj nga dy gjuajtje dhe beri loje shume palidhje...... po ashtu mesin dhe sulmin shikoje a e ka spanjoll??? nje Raul edhe aj seshte me per ate ekip .... kurse mbrojtja spanjolle mirpo eshte me fajtorja qe reali ska rezultate heheheheh do ti bie ndermend kjo edhe ty edhe Perezit po pak me vone hihih...

P.s ndoshta eshte pavend mirpo ju them NGUSHLLIME PER PRESIDENTIN E KOSOVES DR. Ibrahim Rugova.. I qofte i lehte dheu i kosoves...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilove_INTER : 23-01-2006 mė 04:18
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    O Davius ti ke inat interin lali , edhe seshte mabaker ti kesh te gjithe te huaj mre. Juve qe ka italian shum ai gati gjysmen e ndeshjeve i blen me leke drroge. Ca kujton ti se fiton juve aq lehte? jo mer jahu por blen shum nga ndeshjet. Kurse ai moggi thith drroge me hunde edhe ka vene hunde metali qe te thithe shum. Inter nuk blen asnje ndeshje por i fiton ato qe fiton me merite.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une nuk e kam inat Interin, thjesht kam nje simpati per te si ekip (mos e pace ditur) , por keto qe them une.... ooooo ju interista jane realitet aq as ju nuk mundet t'i mohoni...

Nejse, presim qe edhe juveninet dhe milanezet te prononcohen ne kete teme teper te "nxehte" .. lol

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  2. Interi i Mancinit !!!!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 14:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •