topciu po ti sikur ke lindur ne gjermani ore??se ata andej jane te vdekur per birre
![]()
topciu po ti sikur ke lindur ne gjermani ore??se ata andej jane te vdekur per birre
![]()
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Birra te ben me bark keshtuqe .........larg
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Po ku ka si rakia o vellezer!
Pija e pijeve, e bekuar nga perendia. Eshte e vetmja pije ne bote qe e pi , behesh tape, dhe kur zgjohesh ne mengjes nuk te dhemb koka.
Konjaku "Skenderbeu" qe bente Durresi mbante kampion ne bote. Kam takuar njeher nje jugosllav qe me kerkonte konjak "Skenderbej" dhe me thoshte se kur ishte ne jugosllavi vente ne Kosove kastile per ta blere ate
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
Mos mi dreq se pastaj do te te frrasin shurrufell(lol)Postuar më parë nga Kuqalashja
Uthull, mengjes-dreke-darke!! Thone qe sherben si laxativ e vallaj gjo e mire ajo per ne qe jena ne diete (lol)
Ndonjehere dhe ato margaritat sikur i kena qejf, jane te embla e te bien direkt ne koke. 3 gota and you are all set for the night.
*
Ndryshuar për herë të fundit nga lulja_e_dimrit : 05-11-2002 më 23:05
ou ari32...??!! nuk e dija qe birra bente ate efekt...po vetem te meshkujt apo edhe tek femrat??
![]()
Nuk e di per femrat por per meshkujt e sigurt.)
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pija ime e preferuar tani ne dimer eshte J&B.Kurse ne vere COCA-COLA.Ketu ne Itali ne pergjithsi pi ' vekja romana'. Duhanin e pi MALBORO.![]()
hajde njoni pika MARLBORO....mos me thuaj qe ke edhe nje kapele kaubojsi...edhe nje ferme andej nga texasi
ari32...po po munde interesou nje cike ...per ate efektin e birres edhe tek femrat dhe na thuaj!![]()
Postuar më parë nga MEDEA
ari32...po po munde interesou nje cike ...per ate efektin e birres edhe tek femrat dhe na thuaj!![]()
oooo medi, po ti futja me birra per nja nje jave rresht e shife vete ne do pesosh gje. pse dreqin e le ne doren e nje mashkulli te tregoje c'efekt do kete te femrat. me e pavarur vajze, me e pavarur![]()
Krijoni Kontakt