side car...manhattan ..dirty wet martini..por por..e nis me nje campari/merlot apo shiraz sipas terezise
ah po...the big fat blue margaritas (double shot) ne times square gjymsa shko ke pantallonat e ndonjerit po s'ka gajle ja kena marre doren![]()
side car...manhattan ..dirty wet martini..por por..e nis me nje campari/merlot apo shiraz sipas terezise
ah po...the big fat blue margaritas (double shot) ne times square gjymsa shko ke pantallonat e ndonjerit po s'ka gajle ja kena marre doren![]()
TBD
Birrrrrrrrrr!!! po je te gjitha se ca jan si shurr, ca jan vetem alkol dhe pa shije, me ka pelqyer Heiniken por tahsi kam filuar te pelqej edhe ajo Miller edhe vera e mire eshte of course po te rendon ajo dreq!!!
kurse nga pijet jo-alkolike skam preferenc me te gjitha me pelqejn!!
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
birr e raki![]()
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
ia ky ia kputi biirre e raki ene thum pastaj...![]()
LoL
ti elmajico car pi ti . apo e ke me whiski ti ene me konjak ?
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
normalisht BIRRE, ketu eshte shume shume e mire birra, dhe eshte me e lire se uji.
Per LONGS...................rum&coke(CubaLibre)!
po pastaj, kur vje nenjoni nga Tirona, porosi me vete..........i shishe 1,5 L me raki rrushi te bome te oborri mrapa shpise! aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh......cmenen te gjithe ruset & serbet per rakine shqiptare!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Pije alkolike kam margaritat, apple martinis, dhe veren.Postuar më parë nga MEDEA
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
cka tu pihet , mvaret prej tipit te njeriut , ja une per vete ujin e kam shum merak ne mengjes ta pi hahahhahah![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Birre pi me shume se te tjerat,po ne mjes e do robi i kafe me i dopie konjak,ene kur haj nai dreke Raki manaferre mundesisht,kurse ne darke ja vloj vere.
Kacurrel me pak llafe por me shume ke Birra e kam stacionin![]()
Hapesi i temes do te bente me mire te pyeste se kush konsumohet me teper ne Shqiperi....uji apo rakija...![]()
Krijoni Kontakt