Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 224
    alvi
    i/e ftuar
    Ari tani e kuptova un dhe titullin tend.
    Syrit te pastervitur, i duket si Ari32 por ne fakt eshte Ari dhe 3 dhe 2 si ti dali.
    Si ka qen ajo bejtja e vjeter e Naimit apo Saimit.

Me lesh pa lesh
    ashtu si ta kesh
    me qime pa qime
    ashtu e do zemra ime

Behej fjale per nje mace, ose sic i thone ne Amerike me perkedheli, Puss_y cat

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    More po cpaskeni qene ju une nuk jam djal i tille,jam serioz po c'ti beje se ma mori Lulja seriozitetin dhe meberi si veten,qe po dukem andej nga vendi pa dogan

Nejse rendesi ka qe pija e shumte dhe sidomos vodka dhe xhin jane me te vertet pije qe nuk te tradhtojne kur flet (dmthnuk bie era alkol)por kan dehje te keqe KUJDES
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

alvi
    i/e ftuar
    O Aro 3+2 pse o vlla , ajo nuk eshte mungese serioziteti, madje tregon perkushtim per "ate pune" gjithmone guri i themelit te seriozitetit. (lol)

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    pija qe pije une eshte Bellys dhe vera e bardhe , kurse marka qe me pelqen shume dhe i vesh shume eshte ARMANI
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    e malli sa mire qe ta mbaka xhepi me bo gjithe garderoben ARMANI.......po t qe per mu, un kisha ble i makin me ato lek! po qe puna per nje bluze pastaj..... nga i bluze marke e kemi te gjithe .....seshte kushedi se cfare!
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o ari nuk o pun thashethemi djal, se o jan meshkujt per thashetheme o ska njeri.......ishte thjesht nje kuriozitet qe kisha une. meqe ra llafi ça makine ke ti? dhe cfare marke eshte me e mira sipas mendimit tat? po te kerkoj nje keshille ne ket rast.

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    BO BOOOOOOOOO fillun tu shit men kto per markat e rruqeve !
    Une i kam marka brekushet e ijes

Sa per makinen marka imme eshte nji ashtu e kam pas ashtu do e kem gjithmone
    Alfa-Romeo e kom una kjo qe kam tani o 146 se kisha nji 75 po mu desh ta hidhja se arriti 270 mije km e humbte vaj po nji gjo ju them ajo ishte makina e fundit imja mekanike e me diferenziale te prapme tani kjo gje kam o super po si ajo jo komplet ndryshe eshte elektronike e me diferenziale perpara po hajtmo ajo me pelqeu e ate mora per nji vit kam bo me te austri gjermani e itali ja kam nxjerr frymen

Kam dhe nji makine te vjeter nji fiat 500 te 1969 e kam dhurate po vitin tjeter do i vej targat e do e provoj osh nga ato te cuditshmet qe nuk nizet me kuader .

Kaq ju shita mend per makinat por une punoj e i paguj vete.

do i bej nji fotot dhe do e vej iher
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Shiko une nuk e hoqa mundesin se meshkujt nuk meren me thashetheme por femrat e kane nga natyra jan te lindura per kete pune

Sa per makinen nuk e di cte them eshte pune xhepi,une kame nje fiat Punto te 2000,mbas nje viti kerkimi dhe duke pare se xhepi nuk me mbante makin tjeter,nxora perfundimin se ishte me ekonomike dhe me e lire se makinat e tjera.deri tani nuk kam pasur asnje problem megjithese kam bere pak km por di kete se eshte shume ekonomike dhe e manovrueshme ne qytet.
    Preferenca ime eshte te makinat gjermane ne pergjifesi si motor,por si fines,Italianet mbahen.
    Fund jam shume i kenaqur me kete qe kam
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    ada....alfa eshte e mire si makine me pelqen ene mu...me duhet me ble nji...dmth do ma bleje babi po qejfin e kom ke benzi....si çeçenèt mo....hihihi

ari ...sa per ate fiat punton tat me ka thene qe prishen shume kollaj..... ketu ne shqiperi....dy jane makinat...qe blihen me shume, qe prishen me pak, e qe iu gjen lehtesisht pjese kembimi po deshe......jane benzi e volsvageni!

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    E di ate qe thua por per nje muaj qe shkoj ne Shqiperi nuk ka shume problem dhe deri tani i ka kaluar sprovat me sukses se i kam bredhur gerxhet nja dy here andejpo te pakten me ato qe hoqa ato dy here nuk e di nese do vete me me makin.

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •