Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 224
    i/e regjistruar Maska e Steve
    Anëtarësuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    61
    pija ime e perditshme eshte uji, ne mengjes ben vaki qe pi dhe nja 2 kafe, pastaj nga dreka deri ne darke kur kam etje shoqerohem gjithmon me leng portokalli- ose uji natyral... ne week-end behem ndonjeher tap fare vetse me votka-redbull.
    Pastaj te henen un e di si vuaj nga dhimbja e kokes.
    Shqiponja

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o alvi une per vete ii urrej ata njerez (ne pergjithesi meshkuj) qe i thone mamase...plaka. po une ne kete rast nuk e kisha per mamin....se asaj si them dot plake se e kom 39 vjec....dhe sa per çaj sma var fare...thote pi uje çezme po deshe!!!! hihihih
    plake quaj gjyshen...qe eshte plotesisht dakort me epitetin qe i kemi vene. megjithese ndonjehere i ngel hatri dhe asaj.....
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o ari32 ...ky mesazhi me siper eshte per ty...se na bete çorbe me keto emrat te gjithe me "a" dhe me 4 shkonja

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    peshkatari....flm per keshillat ne lidhje me birren.
    p.s. ishallah se kom ngatrru emrin kesaj rradhe se....

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Mos e beni sikur jeni pire e nisni temen per cfare pije pini dhe perfundoni si quhet gjyshja...

Kur jam me shoqeri neper lokale pij cfare te kete pa preferenca (hmm ndoshta "hammer" sic e quajne ketu dhe qe nuk e kam idene cfare i hedhin, por e di qe ka dhe akullore brenda ). Pastaj vera e kuqe (pak e forte) mbetet pija ime me e preferuar. Birra spara me pelqen dhe aq megjithese varet nga ushqimi.

Pijet e gazuara (soda/pop) nuk i pi gati fare. Per leng frutash, lengu i pjeshkes ngelet i vetmi qe akoma me shijon pasi gjithe te tjerat i pij per periudha kohe te caktuara dhe pastaj me merziten.

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    o fiori nqs gjithsekush...do t'i permbahej strikt temes...dhe do t'i pergjigjej tere seriozitet pyetjes...nuk do ishte dhe aq interesante. pikerisht se flasim per lloj lloj gjerash ne lidhje me temen...na pelqen te shfletojme kete forum, e te postojme ne te. po spati "liri" as ketu, vaj halli nqs pretendojme te kete ne jeten reale. .......
    ky forum nuk besoj se eshte statistike....ku duhet te jesh konciz i perpikte dhe gjithemone brenda pyetjes....keshtu e di une te pakten. nqs ka ndryshuar ndonje gje, me informoni!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Koktej jane pijet me te shijshme dhe me te preferuara nga une, por personalisht i zgjedh sipas ushqimit.
    Mund te them se nje gote vere shqipetare do ta pija me gjithe qef, gjithnje me ka shijuar kur babi bente nje here e nje kohe me pare ne Shqiperi.

Anëtarësuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    thoni cte doni ...po tani qe behet dimer...pihet si ne rusi....vodkaaaaaah ............ska me mire!

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    AH... te gjithe qekeni pijaneca ketej e mbani me nder emrin shqiptar
    E dini ju qe italioni berinje test shqiptarit dhe tek 4 burra 3 ishin alkoliste .

Une them se rakija eshte kot kafja turke eshte armik i stomakut lengu i frutave eshte i mire por ai i portokallit me i miri dhe i marre ne mengjez sepse ka shume kalori .

Birra eshte e mire ne vere sepse te freskon e te pastron veshkat po jo me e pi me u de nji gote e kaq.
    Per mendimin tim dhe sic kam degjuar e vetmja pije qe eshte super eshte dhe mbetet vera e kuqe sepse na kenaq gjakun .
    Edhe grave shtatzane u lejohet nje gote ne jave

Konjaku me pelqen ai metaxa grek sepse ai skenderbej nuk behet me si dikur.

Vodka e vodka me redbull eshte gjeja me e shpifur qe kam provuar.

b52 i mire eshte por nji here ne vit

Une ju them kujdes me pijet sepse ju thartojne trute dhe jane bomba kalorike.
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Per ata qe nuk duan qe te bien era alkol dmth mos te kuptohen se kan pire, pijet jane vodka,dhe xhin tonik pi sa te duash dhe nuk die era alkol
    Ada me te vertet vera eshte nga pijet me te mira sigurish qe kjo eshte me gusto dhe une po dhe per te miatgjithashtu eshte dhe ilac.

MEDEA kujdes me vodken se eshte e rezikshme,sidomos per femrat.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •