per ate qe tregoi dimegeni,une xhin tonik kerkova ne Shqiperi dhe po me thoshte ca eshte kjo,jo me me Sperma Brman.te them te drejten as nuk e di.![]()
per ate qe tregoi dimegeni,une xhin tonik kerkova ne Shqiperi dhe po me thoshte ca eshte kjo,jo me me Sperma Brman.te them te drejten as nuk e di.![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pija ime e perditshme eshte uji i gazuar ose lengu i molles
Kur dal me shoqerine ne bar pij gjithmone gin Gordons me fanta ose me tonik dhe kur shkoj ne restorant vera e kuqe eshte super.
Ps mua me lejohen sepse e mbaj pijen dhe sepse jam magiorene![]()
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Uthull, mengjes-dreke-darke!! Thone qe sherben si laxativ e vallaj gjo e mire ajo per ne qe jena ne diete (lol)
Ndonjehere dhe ato margaritat sikur i kena qejf, jane te embla e te bien direkt ne koke. 3 gota and you are all set for the night.
une i pij te tera alkolike dhe jo pervec lengut te domates blleeee
po pija e pereferuar eshte konjaku ahhhhh... na ngrohte ne ditet e ftohta te dimrit kur iknim nga mesimi dhe endeshim rrugeve nejse edhe vera na pelqen po kur jam me ndonje femer dhe te gatuaj dhe ndonje gje se vere pa mish eshte si te besh seks vete me kuptoni juve.
Vodka tonik.
Tequila shots
Jack & Coke
Se mos harroj, per shots, shume e mire eshte dhe Tequila rose e Jaegermeister.
Parimi im per alkoolin eshte:Stick to the basics.
ore si nuk doli asnje prej jush dem babadem shqiptare ketu. me dilni rrugeve te botes e me filloni vodken e jackie D-s e me harroni gjakun e shqiptarit RAKIN. mire konjakun te pakten se kishin harru nja dy veta.
po ka njeri ketu qe ka provuar green alcohol ose absynth. kjo te be me pre veshet tu. hihih
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Po ku ta gjejm rakin mi ti katana?
Un nordha per i cik raki prej verteti po se si me vje me i thone nones e babes, me nisni raki. (lol)
Ktu ku jom un s'ka raki, vetem kto sllavet qe kon raki kumle (shlivovica) po nukosh isoj dreqi.
Konjaku osh i mire, po mezi rreshket dreqi pa bajome ose kikirika, ktu neper klube s'para ka.
Pranej duhet me i perzi gjojnat jo me tonik, e jo me Coke.
Kacurreli ka qen si shpirt, ene Ferrneti me kave turke, te kenoqte shpirtin para provimit. (lol)
Ada paskemi te njejtat gusto
Katana mos haro se dhe vera bene pjese ne pijet tona keshtuqe mua mos me akuzo kot![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ari32 : 24-09-2002 më 01:58
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
ta dini juve pija shijon me shume kur je me bark plot (dmth i ngrene)...une zakonisht kam pas pi me bark bosh....qepare piva martini bianco pas buke...dhe me pelqeu shuuuuuuuuuume, ne krahasim me heret e tjera...! duket qe do i vije shpejt fundi asaj shishes
ada...ke te drejte lengu i molles eshte yll fare!!!!
![]()
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
une preferoj me shume biren dimer bear
Krijoni Kontakt