Mu me ka mor molli per kacurrel, se merakun e rakis ma ka heq nje mikja ime, te ciles do ja di per borxh per tere jeten!
Mu me ka mor molli per kacurrel, se merakun e rakis ma ka heq nje mikja ime, te ciles do ja di per borxh per tere jeten!
Sunset Fernet
A fine aperitif, which includes plenty of medicinal plants. Excellent fragrance, unforgettable pleasure.
![]()
Orange Ponch
This drink assures you the pleasure of the orange fragrance, and the taste..., it makes you feel good!
![]()
Po kush e mer vesh se cfare sjellin andej nga ju,dhe ku ne dyqan turk,i mire eshte dhe po ashtu ka ngelur ai me 7(shtate) yje.
une per vete nuk e pi shume me raste
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
[Ari sigurisht ai me 7 yje .
E ku di une ketu ne gjermani ka dyqane turk minimarkete sa te duash shesin produkte turke.
Cova nji shoqe te punes kosovare qe donte me ble gjona e kaseta e i hodha nji sy e pashe kete shishe,
E bleva po sme pelqeu.
Mbase ka qene imitacion:
NUk e di ?!
Edhe une rralle nji here ne vit i pij keto pijet alkolike sepse pa pire gje jam si e pire![]()
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Ateher thuaju atyre kusherirave te te sjellin ndonje shishe origjinale,nese nuk munden po ta dergoj une![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Ahe ,, prap te kusherira muhabetin ti e?
OK .. Meqe me duket te pelqeu me thuj kur do vesh ne athine se ajo e athines eshte per pandria keto te thessalise po studjojne dun me shku ne universitet
E ka emrin Katerinabrune.
Infot e tjera ti jap ne privat nqs te intereson![]()
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Po deri sa ma shtire ne mend une e kam fajin![]()
une vdes per birre.birra te preferuarat jane ;amstel light,fosters,carlsberg,kronenburg,schpaten,grolsc h,rolling rock dhe gjithashtu yiengling .rakia s'me pelqen fare nga shija ,por konjaku eshte i mire.veren e kuqe e pi shume rradhe.tequila sauza is another one of my favourites.
Shkruaj shqip
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt