ada me shkrive me muhabetin e brekusheve... hahahah
po sa kohe ke qe e ke mesuar makinen? dhe ne cmoshe e ke mesuar...se mua po me duket icik si e veshtire...po hajt mo!
ada me shkrive me muhabetin e brekusheve... hahahah
po sa kohe ke qe e ke mesuar makinen? dhe ne cmoshe e ke mesuar...se mua po me duket icik si e veshtire...po hajt mo!
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
[QUOTE]Postuar më parë nga Kuqalashja
[B]LENG GESHTENJASH!
Cfare eshte kjo o Kuqe ilac apo pije alkolike se nuk e kam degjuar ndonjehere.
O Ada pesove ndonje dem te madh nga shperthimi, (lol)nqs te duhet ndihme e di ti ketu me ke po e theras direkt sinergjion.
Ndryshuar për herë të fundit nga ari32 : 25-10-2002 më 00:59
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
C'eshte kjo qetesi varri ne Forum?
Mstreceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Longu i geshtenjave ti Aro, osh i pasur ne kafeine, pranej dhe per kavet thuhej qe ishte si long geshtenjash, kur ishin te mira. (lol)
U bere i gjalle ti mo,po tani kam per te ikur une se me fillon puna.
Po kavet cfare jane?
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
*
Ndryshuar për herë të fundit nga lulja_e_dimrit : 07-11-2002 më 04:18
e mor te marte e mira dhe ti shkruaji mire ato te uruara ti kuptoj dhe populli i vobeket.
ika tani se jam vone per pune dhe kave nuk kam pire
kalofshit mire
ho mer ti se njele ne pune!
Turqeta juve Lule!
Rrofsh qe ma paske kursy icik pune me perkthimin, se na evxhit kshu ina, i thona kave.
*
Ndryshuar për herë të fundit nga lulja_e_dimrit : 07-11-2002 më 04:17
Jo mi dreqin, se isha tu bo detyra, vduqa.
Ktu ke un osh vetem 11 sahati, se osh knej si ka perendimi pra gjasme.
Tashi i kom fut i teke raki (courtesy of Kuqalashja) ene me kismet po me ze gjumi, se duhet me u cu neser ne pik t'sabahut e me ik ne pune, e me gjet kostum se erdhi Halloweeni ene un vet s'di me qep.
Plani osh, qe un do vishem si SS ndersa ky shoku im me nusen do vishen si cifuta me numra ke parakrahu e me pizhame me vija, po thuj qe e di ti knej ka Ameirka nuk osht fort politically correct.
E kujt i plasi do thush ti, po ja qe ne per opinion jetojm.
Krijoni Kontakt