Muzika eshte mix dmth shqipe dhe e huaj , ke shqiptarja dominon me shume muzike nga SHqiperia , keshtu ishte te pakten radhen e parre kur rastisa une .................sec doli nje toc qe kendonte rap na cau tr....n but other than that shtyhej .
Muzika eshte mix dmth shqipe dhe e huaj , ke shqiptarja dominon me shume muzike nga SHqiperia , keshtu ishte te pakten radhen e parre kur rastisa une .................sec doli nje toc qe kendonte rap na cau tr....n but other than that shtyhej .
SPECIAL do te thote enkas, apostafat, kastile per ate mbremjen e proklamuar, vellacko. hajt shnet!Kodi PHP:
[B]si eshte special beko? C'ben ti psh speciale? [/B]
beko
Postuar mė parė nga Arbresha
hahahaha loooooooooooooooool ehh kam shum aman po kur nuk shkrujte ti dje thash oiiiii u trem naqja jeme;pp;
te lumte goja zemer.......
ps. Ore ju jasht NY jeni te ftuar te vini ore hotele ka plot NY vetem se duhet te keni ca pare ne sigurime shteterore
Pershendetje dhe NA JEPNI NAII INFO RE ca trENI shkohet atje
Ja maj ja po ika mram se isha e lodhur mbas qe kisha punu gjith diten ne komputer. Masanej shkruaj ti kenge mos ki merak se i lexoje un but keep them rated....hihihPostuar mė parė nga KaFexhEshA_EL
Anyways, about the train. I'll let you know if I find out.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arbresha : 08-02-2006 mė 19:26
thnxx babe thnxxxx aj prishiejtit let me leave ma #
1800-Kafe-ELb![]()
MUAHHH kinge
Plako se di une ca party ke shkuar ti po ne ate party muzika ishte ne pergjethesi e pranueshme. Pastaj kete here mos e sha ne sy se ehe...lol shaka bona. Une bashkohem me ty qe muzike popullore do mileti kur shkon ne party.Postuar mė parė nga Taulant _NYC
Kafexheshka_el
plasi ene se ndihmo njeri per trenin huh
ca vendi jeto ti goce se te tregoj une ca treni te marresh?
hahahahaahahhahah Vagabondo_nyc shyqyr ta baft hallall zoti ty ishalla
te gzoft zemra aman shyqyr qe u kujtove cik per kafexheshen lool
un ne BX po ti mthuj ca treni iken atje se e gjej vet un lool jam eksperte
ps. Ore nigjoni po qe se vi un ke ai parti du cik MUZIK ELBASANCE se kam shum pa nigju....
Pershendetje te gjithveeeeeee dhe do zoti vi un ke ai party me ate shoqen time se vallaj NJI jam po LAMSH tgjith i baj(jokaaaaaaaaaaaa)
RRESPEKTE
lol...une nuk perdore public transportation por e di aty afer meje vje treni 5 ma merr mendje ene ti ja degjo zhurmen 5es. Po meqe qike nga bx po ta bojme i vend mbrapa shoferit.
Kurse per kong elbasoni trego i her ca konge do se do boj lobbying me ta plotesu deshiren.
hahaahahahahahahahah qenkemi komshi re dreq
un qpar sa zbrita nai i dreq tren
vallahi kang Elbasani sdi un kush i knon
ps. Ore dreq pse re mrapa mu me marrsh te keqen po un marr jastekun re dhe e vej ke kolltuku qe te dukem ke xhami dritares ;p ;p
;pp
looooooool
Vagabondo_nyc burri qe a burr i propozon femra nshesh burrave
ti pse po me propozon mu ne privat re cun te lutem shum se kam turp![]()
Krijoni Kontakt