Gjejini zgjidhje logjike kėtij paradoksi:
- Kjo gjė qė po e shkruaj nė kėtė fjali ėshtė gėnjeshtėr...
Gjejini zgjidhje logjike kėtij paradoksi:
- Kjo gjė qė po e shkruaj nė kėtė fjali ėshtė gėnjeshtėr...
albanian
fjalia ka kryefjale 'gjene' e cila ne kete rast eshte....asgjë![]()
Ose:
-Përmbajtja e kësaj fjalie është gënjeshtër-
albanian
Me duket se ka nje forum tjeter per "Lojera dhe Rebuse", apo jo ?
cme kujtove nje klase 'llogjike' qe kisha ne univ. para ca vitesh...
me kete s'jam shume dakort, pasi cila eshte permbajtja e asaj flalie? pra ajo fjali ska permbajtje, eshte thjesht nje iluzion rethor fjalesh qe duket si fjali me permbajtje (por s'eshte)...Postuar mė parė nga Vampirique
kshu mendoj, po mbase e kam gabim se ka kohe qe skam 'praktikuar' kshu lloj gjerash...![]()
Keto lojra jane filozofike , shpjegimi nuk eshte aq i lehte . (per oiseau)
albanian
Pergjigjja juaj më duket e qëlluar,duke u mbeshtetur ne faktin se gjykimi im nuk ka subjekt logjik real,porse jo te gjitha paradokset semantike nuk kane subjekt logjik real.
albanian
Qe don te thote se ne diasimetriken e komponentave logjike qe perbejne domethenien e kultivimit pragmatik bicepsual te kendveshtrimit semitik na sublimimi i aerotrofise nen kondenzim ekstravagant par eksellans te sherbimeve magmatike te dogmes dhe karmes qe kane te bejne me asgje.Postuar mė parė nga Vampirique
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
storm, ika te pij nje kile aspirina dhe erdha prap.....loool
na jepni nai tjeter 'problem' si ai me siper, se jane te lezecem, plus qe jane 'gjimnastike' per trurin![]()
Çudia fillon të shfaqet jo kur gjëja është akoma e çuditshme, por kur ajo është kuptuar deri në fund.
albanian
Krijoni Kontakt