Fjalia poshte eshte gabim.
Fjalia lart eshte e vertete.
Fjalia poshte eshte gabim.
Fjalia lart eshte e vertete.
Ke ngaterruar rradhen or xen, ferkoji sytePostuar mė parė nga [xeni]
Fjalia poshte eshte e vertete.
Fjalia siper eshte gabim.
Dhe ketu tani te vjen mendja verdalle![]()
Nuk ndryshon gje po t'u nderrosh vendin, zog.
Nuk ka rendesi lart e poshte. Ajo eshte thjeshte si te thuash njera & tjetra.![]()
Nje version tjeter i kesaj paradokse eshte ketu:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=57819
Ka pakez ndryshim sepse ne fillim pohojme diēka e pastaj mohojme, dhe jo e kunderta, si thua ti xeni ?Postuar mė parė nga [xeni]
![]()
Nuk eshte e thene te fillosh leximin te e para. Ato mund te lexohen pa ndonje rradhe te caktuar. Si thua ti zogu?Postuar mė parė nga oiseau en vol
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 23-01-2006 mė 22:41
Kam nje tek puna ketu, eshte nga Togo i shkreti, dhe me thote qe atje ne vendin e tij lexohej nga poshte lart, dhe do ti qe tingellonte shume bukur
Deri atehere, une do mbahem me teper ne leximin nga faqja e pare, nga e majta ne te djathte, dhe nga lart poshte, si thua ti xeni?
kur gjeja kuptohet deri ne fund, ska asgje per tu habitur (cuditur) rreth asaj gjeje pasi cdo gje eshte e kuptueshme, kshu qe natyrshem ska se si te filloje te shfaqet 'cudia' atehere (atehere cudia ka vdekur perfundimisht lol)Postuar mė parė nga Vampirique
emo kjo e thjeshte, ca me te veshtira![]()
Postuar mė parė nga oiseau en vol
E imja:
P: Q=0
Q: P=1
Supozojme se P=1: P=1 => Q=0 => P=0 (!)
Supozojme se P=0: P=0 => Q=1 => P=1 (!)
E jotja:
P: Q=1
Q: P=0
Supozojme se P=1: P=1 => Q=1 => P=0 (!)
Supozojme se P=0: P=0 => Q=0 => P=1 (!)
Me mire se kaq nuk e shpjegoj dot, zog. Uroj ta kuptosh kesaj rradhe, se me lodhe.![]()
Ore, perfundimin e kam te qarte qe del njelloj, por e kisha fjalen qe nuk duhet te jesh kaq nihilist sa ē'je tiPostuar mė parė nga [xeni]
Nuk fillohet arsyetimi duke mohuar diēka, por duke pohuar se pari. Pastaj shohim kush na e mohon kete pohim. Une per vete jam optimist
, se edhe ti me lodhe jo pak.
ps : ne kohen time, keto njeshat dhe zerot i kishim me (V) dhe (R), por harrova une se ti i perket brezit te sistemit binar
10111000100000111110010
Perkthimi : te pershendes.
Krijoni Kontakt