Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Te jesh krenar nuk do te thote te dish patjeter shume mire historine e Shqiperise.Krenaria eshte dicka qe ndihet dhe dikush e ndjen me shume e dikush e ndjen me pak.Nuk ka asgje te egzagjeruar te simbolet shqiptare,qofshin targa makinash apo tatuazhe.Te pakten shqiptareve te tjere nuk duhet tu vrasin syte.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar KNFC pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    ipakapshem, tani spyet a dua me e?

Megjithate cdo shtet ka historin e vet, dhe shume here, akoma dhe gjerat e keqe ne histori i interpretojn si te mira (psh. kali i trojes etj).
    Nuk thash mos te jemi krenar. Te jemi, por ate qe nuk kuptoj une eshte pse te rrinjt e teprojn kaq shume. Duke konsideruar faktin qe shumica e atyre qe cojn targ me flamur shqiptar tek makina nuk e din historin e shqipris aq mire sa ata qe jan me teper krenar ne zemer.

shiko une per veten time kam tatuazh shqiponjen ne krahun e djathte dhe biles e kam nje tatuazh shume te dukshem dhe te madh, dhe kjo gje nuk me ben me shume shqiptare se nje nje tjeter; thjesht eshte preferenca ime ta bej kte gje. Tani kta te rinjte qe thua ti ka shume arsye pse i bejne tatuazhet e pse ka shume simbole shqiptaret nga te cilat mund te radhitim faktin qe thjesht u duken bukur, ose jane lindur ktu dhe duan te tregojne qe sjane "amerikane" muts por qe jane shqiptare, ose thjesht per faktin qe e kane bere shoket e tyre etc, ose thjesht te ndihen pjese e nje grupi i cili eshte kombi shqiptar. Thjesht eshte ceshtje shprehimi, ca njerez e tregojne krenarine me kto gjera, ca me gjera te tjera dhe ke dhe ata qe sjane krenare fare dhe e fshehin faktin qe jane shqiptare komplet.

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar i_pakapshem pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    ........eshte e pashpjegueshme disi e paqarte po kjo per te cilen do te diskutosh ti eshte mese e vertete. Nuk ka shqiptar qe te mos kete insignia me shqipen e kastriotit , flamur , bluze, tatuazh, medalion etj etj. Kjo aq sa eshte e ekzagjeruar aq eshte edhe e domosdoshme. Kemi shume shume shume nevoje per unitet si komb dhe ajo shqiponja qe ti i sheh dikujt tatuazh ne nje vend te huaj te jep pak ngrohtesi brenda, pavaresisht se pamja fizike e atij qe mban tatuazhin e frenon deshiren per ti folur personit nganjehere.
    Une per vete jam i hapur dhe 100-fish nacionalist. (Biles mund te them qe jam ultranacionalist po ne asnje menyre me tendenca raciste.) Une i flas dhe pershendes kedo qe e shoh qe eshte shqiptar. s'dua tja di nga eshte( tirana, manastiri, Gjakova, gjenerate e trete nga New Zealand apo afrike e jugut). Po ajo qe me ben per te qeshur eshte se shume persona megjithese e varin flamurin ne krye te pasqyres ne makine kur shohin ndonje makine tjeter me shqipen varur as i bien burise as pershendesin ketu ku jam une. Eshte paradoks te gjithe duan te tregojne qe jane shqiptare, po ne te njejten kohe nuk duan te pershendesin ate qe ata vete perfaqsojne. Ajo shprehja " e keqja e shqiptarit eshte vet shqiptari" me vjen shume hidhur ta pranoj por eshte e vertete ne pergjithesi. Jemi shume negative ndaj njeri tjetrit neve. NQS duan te na cajne si komb, ketu te hapin vrime dynjaja se sa per pune feje e besimi me falni per shprehjen na kane rruar t...in me shekuj te tere.
    E hapa postin me fjalen e " pashpjegueshme" per kete arsye. Te gjithe kane shume shume deshire te identifikohen me ate simbolin hyjnor por jo te gjithe respektojne ata qe identifikohen me kete simbol.

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Xhixhua pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    ipakapshem, tani spyet a dua me e?

Megjithate cdo shtet ka historin e vet, dhe shume here, akoma dhe gjerat e keqe ne histori i interpretojn si te mira (psh. kali i trojes etj).
    Nuk thash mos te jemi krenar. Te jemi, por ate qe nuk kuptoj une eshte pse te rrinjt e teprojn kaq shume. Duke konsideruar faktin qe shumica e atyre qe cojn targ me flamur shqiptar tek makina nuk e din historin e shqipris aq mire sa ata qe jan me teper krenar ne zemer.
    Urime Fierake !

Pyetje me vend.Mendoj se krenaria jone shqiptare ka shume burime.
    Nje nga keto eshte se kemi vend te bukur.Pra nje shqiptar e ndjen mallin e atdheut kudo ku te jete pasi ka mall per klimen e mrekullueshme shqiptare.
    Nje arsye tjeter eshte se Shqiperia ndodhet ne udhekryq civilizimesh boterore.Duke huazuar pakez nga secili civilizim dhe duke trasheguar shume nga kultura e sterlashte iliro-pellazge Shqiperia ka nje trashegimi dhe ngarkese kulturore dhe morale te pamase.
    Nje arsye tjeter eshte edhe mungesa e nje feje kombetare.Ne jemi nje popull shume ateist.Ne kete kohe kur bota dhe njerezimi jane larguar dhe po largohen gjithmone dhe me shume nga feja ,ne shqiptaret u gjendem ne nje situate shume te favorshme sepse ne nuk kishim fe, prandaj kjo na jep nje plus psikologjik ne krahasim me te tjeret.Duke qene se njeriu ka nevoje per nje bosht psikologjik mendor, ne rrokem menjehere nacionalizmin.
    Nje arsye tjeter eshte se ne Shqiperi per shkak se gjithmone na eshte kanosur rreziku i shperberjes ,eshte zhvilluar nje propagande gjigande pronacionaliste nepermjet mjeteve propagandiste dhe te shume te rinj (ketu perfshihem edhe une) kjo propagande ne periudhen e pubertetit ka lene gjurme te thella.
    Nje arsye tjeter eshte edhe gjuha ,qe eshte shume e ndryshme me ato te vendeve fqinje dhe na ben te diferencohemi qarte nga ata.

Mund te kete edhe arsye te tjera.Besoj se ju pergjigja sadopak pyetjes tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qerim : 22-01-2006 mė 18:42

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Qerim pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    po jo te jem nacionalist i zjarrte, sepse nuk shof arsye qe te jeme.
    e drejte...pasi ka shqiptare sidomos ketu ne usa, lidhin shalle ne koke me flamurin shqiptar, neper makina etj....duket kaq e kote, per cfare jane kaq nacionalista qe jemi shpendare neper gjithe boten per nje jetese me te mire se ajo ne shqiperi...Te ishte Shqiperia per te qene kaq shume krenare do te kishim jetuar atje...afer njeri-tjetrit dhe jo neper rruget e botes, plot strese dhe veshtiresi...

personalisht...Cfare respektoj dhe jam krenare tek shqiptaret eshte "familja" ngrohtesia dhe edukata e saj...dhe ndihem krenare qe jam pjese e nje familje te tille....

zgjuarsia, historia, trimeria, kultura etj jane unike por kjo vlen edhe per popujt e tjere...keshtu qe smbetet shume...

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=49586
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Undefined : 23-01-2006 mė 04:59

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Undefined pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Spara i duroj dot ato tipa qe nuk lene vend te makines apo targave pa ngjit stickers , flamuj apo degjojne muzike shqipe ne kupe te qiellit ne mes te dites , sidomos kur degjojne " e ku t'ka lala moj llokume , e jarna na na na " lol

Krenaria tregohet ne vend tjeter dhe jo duke veshur , ngjeshur bluza , apo xhupa , flamura , qeleshe rreth e qark .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar PINK pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Deri aty ka vajtur puna mo ? Deri o ku t'ka lala ? Pfffffffff...

Sa rehat qe jam une kendej ! Jo ore jo, une krenarine e tregoj atje me shoket, duke biseduar qete-qete, duke qene i sjellshem, duke kenduar e kercyer me to, dhe do ti qe me duan fort ? Ja keshtu, sa per krenarira koti nuku kam aspak nevoje. Keto ua kemi lene marokeneve dhe algjerianeve ne kendej. Ja keshtu, shendet e te mira, dhe pa zhurme çuna, pa buje e budalliqe.

14. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar oiseau en vol pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga chemical
    per cfar te jemi krenare..??? se kena prostitucionin me te zhvilluar ne bote, se jena bo mafia nr-1 ne bote..!!!! mbase ajo shqiponja tatuazh eshte thjesht nje simbol qe te na njohe me njeri tjetrin kaq..! apo se ka dal moda te besh nje tatuazh me shiponjen ne krahe.

nuk shof shume arsye te jem krenar, gjithsesi e dua vendin tim sepse ktu kam lind ktu kam familjen etj etj. po jo te jem nacionalist i zjarrte, sepse nuk shof arsye qe te jeme.
    Chemical...pak me pozitiv i flori.. me pozitiv. Gota eshte gjysem plot ...gjithmone. Pse nuk shkrojte te paren fjali ..." jam krenar per ate toke qe eshte pushtuar e ka rrjedhur gjak per qindra vjet po prape se prape shqip flitet. Jam krenar per ata qe kane dale nga ajo toke qe edhe bota i ka zili e ju ka dhene cmime nobel e tituj mbreterish. Jam krenar se kam zakone dhe tradita qe si ka njeri"
    E para qe te doli " prostitucioni.. mafia. Pse mor daje po i ve shenjen e barazimit nje populli te tere me 100 a 200 veta qe vazhdojne dhe specializohen ne karrierat e hershme te imoralitetit, qe i ka shtjelluar italiani, anglezi, francezi rusi etj etj gjithsecili ne kohe te ndryshme dhe ne menyra te ndryshme?
    Ti thua moda per tatuazh ne krahe...une them sikur te behej ligj (shaka) ajo gje nuk do ishte keq ( meqe ra fjala e brohoras me te larte ate kendimin e himnit kombetar neper shkolla para se te filloje mesimi). Te gjithe ta kene ate shqiponje. Kuq e zi te behet Kimist deri edhe lesht e b....s ti lyejme te gjithe kuq e zi. Se po te iku patriotizmi te mbiu leshi ne vend te lig i dashur. Dhe po te flas per ate leshin e jugut qe na eshte mbledhur na eshte bere spo na gjendet ajo verre thote populli> njeri hyn tjetri del nga selam behet vangjel
    me pozitiv te keqen vellai ke plot gjera per te qene krenar
    Tomorrow is going to be a good day... hug an albanian, it will get even better

16. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Xhixhua pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    Kur cifutet ishin ne kampet e nazisteve dhe ne geto
    cdo cifut kishte ne krah nje tatuazh me numrin e regjistrimit nese ata donin te arratiseshin ose te ndronin identitetin e tyre..si duket dhe shqiptaret kane vulen e nxehte te tyre si ata kuajt e zbutur ne ferma...
    po bere ndonje krim dhe te ndaloi policia dhe te pa tatuazhin do te referoje ne INTERPOL sepse ata i kane shume qejf shqiptaret.....
    ĒAM 24 KARAT

18. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Pyrrhus_Mollos pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Jam krenar dhe kam nostalgji te madhe per ate vend qe me ka rritur me ato pak te mira apo te kqija , per origjinen ku gjysherit dhe stergjysherit tane dhane jeten per ta mbrojtur token dhe ngjyrat shqiptare nga armiqte e panumret qe na rrethonin me shekuj te tere !!

Pa ata veshtire se do shkruhej gjuha shqipe ne kte forum

tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 23-01-2006 mė 13:18

20. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Moltisanti pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Mbi konfliktin nė Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •