Sondazhi nuk ka pasur votues te shumte ...por une nuk dorezohem sepse perqindjet larte flasin vete.
Faleminderit.
Nga Politikanët Grekë
Nga Politikanët Europianë ose Amerikanë
Pa Dialog, Sepse Nuk Jep Rezultat
Me Konflikt Të Armatosur Si Në Kosovë E Maqedoni
Sondazhi nuk ka pasur votues te shumte ...por une nuk dorezohem sepse perqindjet larte flasin vete.
Faleminderit.
Camet e Camerise, tmerri i Greqise ....
Nga biznismen+politikan+arme. Kur gershetohen te gjitha se bashku arrihet sukses per rishqiptarizimin e Camerise.
Termi "Problemi Cam" nuk tingellon mire, sepse nuk eshte problem cam, po Mbareshqiptar. Edhe me cuditi qe ne sondazh permenden si mundesi zgjidhjeje nderhyrja e politikaneve greke, kur keta jane vete problemi i kesaj treve shqiptare! Evropes s'i behet vone, Greqia eshte ne kete evrope tradhetare. Amerika ka interesa nga greku. Kjo "pa dialog..." eshte pak e pakuptimte.
I vetmi opsion qe qenka per votim: konflikti i armatosur.
Postuar më parë nga BrownWay
dhe une BrownWay jam me mendimin tend ke shume te drejte ka ngelur vetem alternativa e fundit per zgjidhjen e ketij problemi .
SHQIPETAR MOS RRI PO DUKU SHQIPETAR
Vetem Forca.. as gje tjeter.. por ku ti gjejm e te bashkohemi tani?
.. Mund te me thot dikush ne ndonje internet site te lexoj pak Histori rreth kesaj..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Cish Bitet Camet E Lalit
Ore Tokat Do Ti Marrim Me Dhune Se Ska Menyre Tjeter
Se Me Diplomaci U Lodhem
Duhet Te Mlidhemi
p.s. Neqoftese Doni Miqesi E Bujari
Ate E Gjeni Ne Cameri
Çi vatet oj laka
u jam Çam nga nana e baba kuÇi e lopcari
pershendetje per forumin
Rruget dipllomatike jane mbyllur me kohe per kete problem, nuk i kane dhene asnje lloj zgjidhje, aq me keq greku vazhdon e kerkon akoma Toka te tjera Shqiptare. Eshte e qarte qe sikur te zgjidhej ne menyre diplomatike e te mos kishte te vrare pasi jane jete njerezish do te ishte me mire, por kjo eshte e pamundur tashme.
Gjithmone Shqiptaret e kane mbrojtur lirine e tyre me arme, dhe kjo eshte rruga e fundit qe duhet te ndjeke dhe Çameria per te fituar lirine e saj pasi boll ka ndenjur nen sundimin Grek.
"Liria nuk falet por fitohet"
Imperator
Albanian Perandory
Respekt per Camerine- per Camet qe e ndjejne vehten Cam-Shqiptar,...
Neve na ndane por,do te bashkohemi nje dite- Une kete e besoj plotesisht.
Per hire te rrethanave nderkombetare te krijuara ,..qe bota s'to te merret gjithe jeten me shqiptaret do te kete nje fillim te veshtire por jo edhe te parealizueshem.
Une nuk jam shqiptar nga Cameria,vetem te shtoj nje mendim si shume shqiptare te tjere...do te jap disa pika qe per mendimin tim dhe nga pervoja e kaluar kane luajtur rol te rendesishem ne zgjedhjet e ceshtjeve teritoriale dhe kombetare....................
.................................................. .................................................. ...........................
1.Duhet te elaborohet ceshtja came...Te vertetohet e drejta e Came mbi trojet e tyre ,nen Greqine e sotme.........( Te besh buje dhe te padisish Greqine ne gjendjen aktuale mendoj se eshte gje e kote mos te them qe e c'ben ceshtjen Came , pa ndryshuar realiteti ne teren(pika 2.)
2.Ripopullzimi,rishqiptarizimi i teritoreve kompakte Came..(Nga 600 000 shqipetare qe sot jetojne ne Greqi- dalengadale duhet te vendosen te ne trevat Came,.. me vete kompaktesine e tyre dhe me afersine e shtetit Ame-Shqiperise..fillimi i organizimit kombetare ne vend......Menyrat ligjore per te ble prona ne Cameri....
3. Organizimi i Cameve ne nje Organizate Came Boterore...( organizimi i nje diaspore Came ,per te shit te verteten Came ne institucionet nderkombetare.., me miqesi te vjetra dhe te reja.......
.................................................. .................................................. .......................
Keto jane disa pika dhe sigurisht qe ka plot te tjera per tu shtuar.....
p.s.
Keto pika jane nga nje dashamire dhe jo nga nje ekspert. Por, besoj se vetem nje proces mund te ketheje shqiptaret ne pozite qe te thone se Cameria eshte e Jona...nje proces qe barbaret grek thuajse e kane zhduk popullaten shqiptare,per tu rikethyer don kohe...Me racionalizem, pa shume zhurme, me pune konkrete dhe jo me fjale te medha mund te nderrohet realiteti ne teren..qe do me thene te keshe popull ne vend per te cilin ne aktin final te gjithe shqiptaret ne bote te veprojne si nje trup...Kjo eshte e realizueshme....
Dhe gjithmone kudo ne bote dhe ne Cameri shqiptaret e Camerise do te kene perkrahjen e shqiptareve nga gjithe bota................ne kete proces qe per fat te keq te rrethanave duhet ta nbajne flamurin ne balle( por, vetem per sy e faqe nderkombetare se te gjithe shqiptaret ne nje levizje came te organizuar do te jene ne ndihme te Camerise- Vetvetes...............
PA KOSOVE E CAMERI SKA SHQIPERI.......................................
Me nderime per Camerine ,
bili99
Sipas sondazhit 74% mendon se duhet zgjidhur me konflikt te armatosur... Grekofile te forumit pse dridheni? Ushtria Clirimtare e Camerise eshte krijuar me vite!!! Duhet dhe vidjo per tjua treguar kete?
ÇAM 24 KARAT
Krijoni Kontakt