Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 169
    Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Ok zombie vazhdoni ju ..lol

Toro se ke kuptuar fare temen .. nejse opinioni jot ai ..NJesoj jane po them dhe une por nuk trajtohen gjithmone njesoj .. ja psh ne nje pune kur femra dhe mashkulli bejne t enjejten pune ajo -paguhet me pak se ai ? pse ndodh kjo ?

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Me sa e di une kjo ndodhe vetem ne Indi dhe ne fakt per ta kontrolluar natalitetin ne pergjithesi(jo vetem lindjen e vajzave). Dmth vriten vajzat para se te lindin qe te zvogelohet nataliteti.
    Biles une e pata lexuar nje artikull te TIME si i tredhin meshkujt per te marre leje arme mbajtjeje.
    India ka siperfaqen 3 here me te vogel se SHBA kurse ka me shume se 1 bilion njerez. Keshtu qe keto jane probleme tjera.
    Plus qe ti flisje per shqiptaret pse e ndjen te nevojshme te japish shembull Indine?
    Po per ta kontrolluar duhet te kalosh ne masa aq ekstreme ? Pse mos ti ndalojne meshkujt ti lene femrat me barre ? apo ska renci se ka me shumice le ti vrasim em mire .. kjo eshte anti njerezore .. shembullin e dhashe se ky eshte nje fakt ne lidhje me temen e diskriminit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ama fierake ka dhe femra qe arrijne ti vertisin si te duan ato meshkujte ..
    motra ka dhe nga ata meshkuj qe i len femrat tju duket sikur po i vertisin ato si te duan sa tja harin qellimit.
    jan kafsh interesante meshkujt

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    hej zombie s'harrova jo .....madje e kalova neper mend..
    por nuk ja vlente ta vija si figure te njohur se nuk beri ndonje gje per Shqiptaret...vecse i talli derisa ishte ne pushtet...
    tani qe eshte me nje kembe ne varr....le te bier vete...

Pse karakteri i mashkullit ne pergjithesi ka me teper privilegje ne opinionin shqiptar? Sepse aq kulture ka my dear. Do t'i shtrish kembet aq sa ke jorganin.
    Doni me per Belulin.

p.s. Aman c'na kujtuat Nexhmijen. Po lexonim gjithe qejf.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    motra ka dhe nga ata meshkuj qe i len femrat tju duket sikur po i vertisin ato si te duan sa tja harin qellimit.
    jan kafsh interesante meshkujt
    Po kur i cojne ke burimi ato dhe si japin uje seee

lol Green e ke parasysh ata meshkujt qe thone gruaja duhet te beje cfare them une dhe PIKEEE .. lol anadollaket e shkrete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    green mire kto qe thua ti po une nje pyetje kam....cne ti mundesh ta kesh masken kaq te madhe dhe une jo??? mos e ke mire me ndo nje nga keta te medhenjt? lol

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    Po per ta kontrolluar duhet te kalosh ne masa aq ekstreme ? Pse mos ti ndalojne meshkujt ti lene femrat me barre ? apo ska renci se ka me shumice le ti vrasim em mire .. kjo eshte anti njerezore .. shembullin e dhashe se ky eshte nje fakt ne lidhje me temen e diskriminit
    Veji nje pale syze dhe lexoje mesazhin e meparshem

Biles une e pata lexuar nje artikull te TIME si i tredhin meshkujt per te marre leje arme mbajtjeje.

Tredhja a pak te duket per meshkujt? Une nuk e mbroj as vrasjen e foshnjeve femra as tredhjen e mehskujve por thjesht India nuk ka te beje me Shqiperine asgje.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Po ti mer cun pse hypen perpjete ? lol e mora vesh qe i tredhin dhe shume mire ja bejne biles ti vrasin eme mire qe te jene barabar fare :P esh budallik mer cun po mos hyp perjete se ska lezet ...thjesht ca bejne kryekeput esh budallallek besoj je dakort me mua ketu
    pastaj dhe ne shqiperi ka pasur raste tilla , flasim per vite me pare ... ok rrusho

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    green mire kto qe thua ti po une nje pyetje kam....cne ti mundesh ta kesh masken kaq te madhe dhe une jo??? mos e ke mire me ndo nje nga keta te medhenjt? lol
    Po pra, maska eshte ceshtje vitale.
    Ashtu duhet te jete, patjeter!

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  5. Rreth emrit shqiptar?
    Nga Xhemis nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •