evelyn ti ndjek teorine e tharjes per uje?
Meshkujt i kane nevoje femrat per mbeshtetje ne vendime jetesore,familjare
Femrat i kane nevoje meshkujt per mbrojtje kur ndonjehere ndihen te pasigurta _insecure_
le te them kurdohere jo ndonjehere....![]()
evelyn ti ndjek teorine e tharjes per uje?
Meshkujt i kane nevoje femrat per mbeshtetje ne vendime jetesore,familjare
Femrat i kane nevoje meshkujt per mbrojtje kur ndonjehere ndihen te pasigurta _insecure_
le te them kurdohere jo ndonjehere....![]()
ĒAM 24 KARAT
Une ne kete debat nuk marr pjese fare sepse ketu vetem ndaheni ne feministe dhe maskiliste. Nuk me pelqen kjo teme aspak vetem se u futa kur shoh si gjoja perdorni argumente sipas qejfit. Dmth jo qe po mbroj ndonje ane ne kete debat sepse nuk me pelqen si teme per te diskutuar.Postuar mė parė nga Evelyn
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Cdo gje ndodh per nje arsye ..pastaj argumentat sipas qefit apo jo se vendos ti kete , duket qe je tip "sensitiv" ndaj ketyre ceshtjeve , dhe sdo ta pranosh realitetin , me mire ti rrish larg se te hypin nervat mashkullore ..he nevrikosu cik prap per ket qe thash
![]()
Yeah rightPostuar mė parė nga Evelyn
Une nuk behem sensitiv vetem se qesh si zihesh ti me ca meshkuj ketu. Dmth lexoj dhe qesh jo dicka me teper.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Po zihem un me meshkuj ? uauuu si ka munci te ndodhi kjo :P te gjitha si sherr i shikon ti ...ehuhaaa spaske kuptuar gje jooo
kete qe the e ke nga filmat e shumte romantike qe ke pare me duketPostuar mė parė nga Pyrrhus_Mollos
jeta esh interes ne fund te fundit .. dmth per te dyja palet ..
Naten dhe nga une ....
ps: Rroli qe ju kane vene juve eshte i padrejte se nuk jeni gjithmone te zote ta perballonise sdini as cfare behet rrotull
apo jo
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 22-01-2006 mė 11:56
Ja mu be qejfi te shoh se jeni te gjithe cuna me kulture....lol...edhe pse mendimet i kemi pak ndryshe me disa prej jush.Postuar mė parė nga Julie
Mire eshte mos ti pergjithesoni dhe mos te gjykoni kot sepse fundja fundit sic ka te disa qe mendojne se mashkulli eshte me lart, ka dhe disa qe mendojne se mashkulli dhe femra jane baraz, ka dhe disa te tjere qe mendojne se femra eshte me e mire se mashkulli.
Une them se jane diku ne te njejten lartesi, edhe pse shoqerite e pacivilizuara shpesh arrijne ne perfundimin mashkulli me i zoti se femra.
Kaq kisha une per kete teme dhe ju them naten e mire te gjitheve per sonte.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
nefakt e kisha kuptuar dhe me para une por nuk doja ta shpreja kaq hapur :PPo pra, maska eshte ceshtje vitale.
Ashtu duhet te jete, patjeter!![]()
..po kshu eshte kur e ke mire me te "privilegjuarit" ben ca te duash :d
eshte pozicioni shoqeror qe shoqeria i ka dhene meshkujve dhe keta e kan marre kete rol persiper...biles edhe kur nuk e din ca behet reth e rrotull...
__________________________________________________ __________
Fierake je e mprehte ti ta kam then une. por mbushi mendjen atyre ti lol
ĒAM 24 KARAT
pikaaaa...................
cunin 3 mujsh e ke gjum nate dite... vetem 2 ore gjithsej e ke zgjut ene ato jon kur nderron bebelinat ene kur pi biberonin.... per te mos thone qe kjo vazhdon deri 4-5 vjec.... ai se di kush o e oma prap leje mo te kuptoj qe ja kan me hile...Postuar mė parė nga Zombie
kurse goca qe 3 mujshe mi lun ato bycat rrumbullake... ene fillon e buzeqesh me te gjithe pasi ka ate shpirtin e paster... plus qe e di edhe e kupton qe duhet te jesh vetvetja ene te tregosh ate personalitetin tend
yup cuni ngaqe kishte pa femren qe e bonte atje donte me hy ne ky po ce do qe ngeci nuturak....neli aty gjithe diten derisa erdhi e oma ne darket ene e nxori....aty filloi te kuptoj shijet e poshtersishe qe me von do i vuante tere jetesPostuar mė parė nga Zombie
goca meret me vjershat per horizont pasi e di qe sa me shume dije te kesh aq me shume dyer te hapura ne jete do kesh...ndersa kukklen e vesh sa me bukur e trendy pasi e di qe do vi nje dite qe do vishet e do zbukurohet vete ashtu pasi e kupton qe pamja e jashme ka rendesi gjithashtuPostuar mė parė nga Zombie
cuni qan mengjes per mengjes se nuk do te ndahet nga e oma kur iken ne kopesht ene pastaj ha nje dru nga kalamojt e kopshtin per kamionin jeshil ...bon cbon vendos te pi biberon prap
goces i vin periodat gjo qe tregon maturine e saj... bukuria e saj vetem shtohet... dituria vetem shtohet.... e sjell cunin verdalle tere diten ene e kthen si mbas qefit...zar mo.... e kupton qe sja vlen me u mor me te tille kalamoj ene hedh syte lart per ndonje pjese me te majme ene qe i pershtatet maturise ene karakterit te sajPostuar mė parė nga Zombie
cuni iher ne jave mezi bon i dush ene atehere kur e oma e fut ne banjo me zor ... nga mesimet edhe pse mundohet i shkreti nuk kap dot gjo ...tru i trash kur i thone.... jep doreheqje ene e shef veten si kamionist.... kthehet ke kamioni jeshil me i llaf
goca e ke ven jeten ne vije.... ne shkolle per nje dege qe ajo pelqen ene e ndjen veten mire ne te... studion dhe punon hard... pa harruar bukurine qe gjithmone e mban dhe e nxjerr ne drite ... po pa len cunin qe ta shijoje ate pasi o bukuri e rezervumePostuar mė parė nga Zombie
cuni akoma vazhdon e perserit nje simester qe ngeli vitin e kaluar edhe i duhet te shkoj ne summer school ...poor thing... mundohet ta boj per vete gocen por kur e shef qe skishte asi shonce me te lidhet me nje super fat ene goce me 5 pare mend qe ishte 15 vjece...
goca mori cunin qe ajo deshi ene jetoi e lumtur me te ... profesionin e kishte nder me te miret qe i pershtatej edhe jeten e kaloi me se miri ... Ajo ishte e para shpis edhe pse burri qe kishte marre ishte me i madh ne moshe se ajoPostuar mė parė nga Zombie
cuni pasi i shkoi jeta duke iu lutur katunoreve me ja dhon ... ene duke ngar kamionin jeshil erdhi nje dite qe ai ishte 40 vjec ene e pa veten without any life.... si perfundim mori nje 50 vjecare ene mo ne fund e humbi ne ky i shkreti virgjerine....
kshu kshu zombie..... histori e dhimbsshme per cunin po ca ti bosh.... karakter i dobet![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt