Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 169
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    500 vjet turqi na beri shume prapanike dhe macho them une.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    O xeni une kam lexuar ate romanin.Sigurisht qe te dhimbset ajo vajza, por vajzat sot nuk kane ate fat te keq sikur te asaj ne roman.Pra mos be krahasime palidhje.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    4.Suretu Nisa

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

....32. Mos lakmoni në atë, që All-llahu gradoi disa nga ju mbi disa të tjerë. Burrave ju takon hise nga ajo që fituan ata dhe grave gjithashtu ju takon hise nga ajo që fituan ato. All-llahut kërkoni nga të mirat e Tij. All-llahu është i dijshëm për çdo send.

Ndersa ketu ne forum po lakmojne edhe keto vajzat qe i thone vetes muslimane.
    Zoti ka definuar qarte poziten e femres.

34. Burrat janë përgjegjës për gratë, ngase All-llahu ka graduar disa mbi disa të tjerët dhe ngase ata kanë shpenzuar nga pasuria e tyre. Prandaj, me atë që All-llahu i bëri të ruajtura, gratë e mira janë respektuese, janë besnike ndaj të fsheftës

A jeni ju normal???
    Neve na ka graduar zoti e ju ngritni koken perpjete duke mos ju frikuar xhehenemit???
    Shihemi ne Diten e Gjykimit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 26-01-2006 mė 18:26

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    e po kuranin e respektojme edhe ne qe sjemi muslimane (sinqerisht e kam per vete te pakten) po smund ta futesh kudo, se ska shume lidhje me kete teme dhe titullin e saj mendoj ...aq me teper qe mire eshte qe njeriu te flase edhe nga mendja e tij nganjehere, jo vetem me citime, se ndaj jemi njerez dhe jo makina shtypese

me te mira.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    O dikushi fjala jone eshte e vogel.Fjala zotit eshte e madhe.
    Po ti ç do te thuash me kete makinen shtypese.
    O shoq une nuk po e shtypi askend.

KA LIDHJE ME TEME O KOKEBOSH, O I PAFYTYRE.
    QYSH NUK KA LIDHJE??
    ATY FORT MIRE PO TREGON PSE MASHKULLI KA ME SHUME PRIVILEGJ.
    LOGJIKA JOTE SKA LIDHJE ME TEMEN, SEPSE TI NUK DIN ME LOGJIKUE.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    O dikushi fjala jone eshte e vogel.Fjala zotit eshte e madhe.
    Po ti ç do te thuash me kete makinen shtypese.
    O shoq une nuk po e shtypi askend.

KA LIDHJE ME TEME O KOKEBOSH, O I PAFYTYRE.
    QYSH NUK KA LIDHJE??
    ATY FORT MIRE PO TREGON PSE MASHKULLI KA ME SHUME PRIVILEGJ.
    LOGJIKA JOTE SKA LIDHJE ME TEMEN, SEPSE TI NUK DIN ME LOGJIKUE.

alibaba, une din me logjikue (dhe kete nuk e kam mesuar neper shpella natyrisht), po njerzit qe jane mesuar te mos vene mendjen ne perdorim e kane veshtire ta obzervojne...

tani, here tjeter mos ofendo, se ska lezet, sme takon, dhe mund te meren masa nga moderatoret e forumit per qendrimin tend ndaj teje, se eshte forum, jo mejhan.

Une nuk te ofendova, por thjesht shpreha mendimin. kshu bej edhe ti

se jo vetem qe ska lezet te ofendosh, por as edhe nuk vlen, e nuk quhet, se po te ishim ne p.sh. ball per ball te siguroj qe do i matshe fjalet 7 here e do i thoshe 1 here!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 26-01-2006 mė 20:22

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Interesant pse ne Amerike prezenca e femres ne politike eshte shume e zbehte. Mos te flasim fare per postin e presidentit. Dmth ka shume gjera qe jane shume maskiliste me keq se shtetet evropiane. What's up with that?
    Dmth Dikushi mire ka thene se ne tere boten ashtu eshte.
    Jo vetem ne Amerike...............

Gruaja sot loz nje rol te rendesishem,ne te gjitha fushat e jetes.Pjemarrja e saj aktive ne te gjitha sektoret e jetes eshte per tu admiruar ,e pse jo per tu patur zili.
    Cuditerisht,POLITIKA eshte nje fushe ,ku pjesmarrja e sex-it femer eshte e ulet.
    Shume mendojne se grate nuk zoterojne dot aftesine e duhur ,per te mbijetuar ne fushat politike,por edhe sepse nuk kane kurajo ta fitojne vete pushtetin por ngushellohen me ate qe u falin burrat.
    Une per vete nuk kam asnje problem te shikoj gruan e sotme atje ku gjenden dhe detyrat e burrave ,ajo qe me cudit eshte tendenca e tyre te quajne fitore sa here bejne nje detyre te bere nga meshkujt tradicionalisht ,ketu del ne pah shpesh femnizmi i terbuar.

Me kete nuk mohoj vlerat e grave ,mos harroni ate thenien se "Pas nje burri te sukseshem ,apo pas suksesit te nje burri fshihet gjithmone nje grua"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 26-01-2006 mė 20:30
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Une per vete nuk kam asnje problem te shikoj gruan e sotme atje ku gjenden dhe detyrat e burrave ,ajo qe me cudit eshte tendenca e tyre te quajne fitore sa here bejne nje detyre te bere nga meshkujt tradicionalisht ,ketu del ne pah shpesh femnizmi i terbuar.
    Dmth edhe une mendoj se grate duhet te kene me shume te drejta apo te themi barazi. Por kur dalin feministe ektreme dhe mundohen ta mbrojne feminizmin esktrem nuk eshte asgje me teper se maskilizmi apo si racizmi reciprok mes dy popujsh.
    Pastaj une mendoj se barazia e gjinive nuk ka lidhje shume me komb apo shtet. Sepse psh ne Suedi femrat kane me shume te drejta apo perfaqesohen me shume ne cdo fushe por Suedia ka vetem 9 milione banore kurse Amerika i afrohet 300 milionshit. Disa krahasime nuk mund te jene reale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 26-01-2006 mė 20:39
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Si nuk paskam marre pjese une ne kete debate?
    ehhh
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Jo vetem ne Amerike...............

Gruaja sot loz nje rol te rendesishem,ne te gjitha fushat e jetes.Pjemarrja e saj aktive ne te gjitha sektoret e jetes eshte per tu admiruar ,e pse jo per tu patur zili.
    Cuditerisht,POLITIKA eshte nje fushe ,ku pjesmarrja e sex-it femer eshte e ulet.
    Shume mendojne se grate nuk zoterojne dot aftesine e duhur ,per te mbijetuar ne fushat politike,por edhe sepse nuk kane kurajo ta fitojne vete pushtetin por ngushellohen me ate qe u falin burrat.

Me kete nuk mohoj vlerat e grave ,mos harroni ate thenien se "Pas nje burri te sukseshem ,apo pas suksesit te nje burri fshihet gjithmone nje grua"
    Kolomb, sa mire qe televizori jep filma te se kaluares (dhe i shohim ne brezi i ri). Kinematografia komuniste ishte per ibret, po nja dy filma per kete teme i ka qare.. "Kapedani" - deri te gjysma eshte per Oscar!, edhe ate filmin me shoqen Laje (shembulli tipik i nje gruaje, pushtetare!)..

Seriozisht.. ne kete teme lexova dhe arsye fiziologjike.. si duhet te shpjegohet se masa (lenda) e trurit ne subjektet mashkullore eshte 10 % me e madhe se ne ato femerore? I bie te presim zhvillimet evolucioniste per nja 100 000 vjet, qe te arrijme barazine.. mendore!

(mund te vijoni me kartat e OKB-se tani)
    Prektora

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  5. Rreth emrit shqiptar?
    Nga Xhemis nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •