Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450

Martesa Ne Kishe ....

C'mendim keni per ciftet qe lidhin martesat ne kishe!..

Cfare kuptimi ka lidhja e kurores ne kishe dhe shkruajtja e emrave ne altarin e shenjte!

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Kuptimi besoj se eshte se lidhja e tyre njihet dhe nga zoti.

kur u martua nje kusho im e beri ne kishe ortodokse ceremonine e shkembomit te kurorave e cila ndryshon nga kisha katolike dmth menyra sesi eshte e organizuar ceremonia mgjth me ka lene mbresa si dicka e vecante.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    qe jane besimtare

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    une mendoj qe martesa ne kishe eshte nje qe gjysem e shenjte jo e shenjte.
    une jam besimtar por jo fetar.
    por nese me ofrohet martesa ne kishë do te pranoja
    kam marre pjese ne shume martesa ne kishe dhe me ka pelqyer shume celebrimi.
    ĒAM 24 KARAT

Ēapkene... Maska e Arbresha
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    Underneath the tears of the Sun...!!!
    Postime
    260
    Martesa ne kish is the most meaningful part of the wedding among catholic couples. You're making a promise to god and your partner that it's forever. Unfortunatedly, this doesn't hold true among some but that's another story all together.

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    po u martova ne kishë do sigurohem qe te pakten nuk kam gruan e gabuar perkrahu..se prifterinjte jane te shtrenjte keto dite..
    ĒAM 24 KARAT

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    ceremoni e lezetshme. mendoj qe edhe mund te jene besimtare, por edhe jo. ka plot qe e bejne sepse kisha, lulet e marshi drejt altarit jane nje si tradite terheqese qe u ngjan sado pak edhe filmave.
    per shkrimin e emrave gjera te tilla si keto nuk e kam idene fare se nuk jam e krishtere.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga s0ni
    S'me pelqen, dhe recitimin e fjaleve qe bejne Amerikanet mbas priftit me duken kote. Dhe pyetje koti, do ti ____ te marresh____ per nuse/burre? Pse duhet ta besh kete pyetje, nuk jane mbledhur per dasem cifti dhe pjestaret e familjes?

E kemi me mire ne, nje jave perpara e fillojme dasmen me majtofon ne shtepi, vijme verdalle duke kercyer, c'fare qefi
    e ke gabim

un kam qene ne shume ceremoni ne kishe ene me duket gje shume e lezecme.... sinqerisht qe e gjithe dasma shkon shume bukur, sweet dhe e vecante

Ps: nuk osht vetem ceremonia ne kishe.... osht ene dasme qe thu ti... dmth festa pas martesesh ne kishe behet festa me tkercyme...
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

i/e regjistruar Maska e Trebeshina
    Anėtarėsuar
    12-09-2004
    Postime
    107

martesa ne kishe...

Sigurisht qe eshte e rendesishme per ata qe i besojne kesaj ceremonie.psh, bashkshorti im ishte gati t'i paguante 50000 euro Papes qe te mund te anullonte martesen e pare (kryer ne kishe) dhe te mund te kryenim ceremonine tone pa problem. Per mua kjo ishte absurde,jo vetem pse brezi im nuk eshte edukuar me kete fryme rreligjoze, por edhe sepse nuk mund te ē'behet nje martese preēedente thjesh duke paguar Papen sepse automatikisht s'kemi te bejme mé me Fé por me pazare. (Nejse, ne me ato leke bleme mobilje shume te bukura dhe martesen e beme me dy deshmimtare ne Komune,lol).
    Fshihet nje falsitet pas ketyre ceremonive ne kishe; Pse: Askush nuk respekton sot per sot, ate qe kerkon ky ritual; rralle ēifti qendron i virgjer deri diten e kurores. E fustani i bardhe i nuses eshte pikerisht simboli i pastertise dhei "paperlyerjes"; etj,etj.... Per te mos permendur pastaj rastet e atyre ēifteve qe me shpejt ndahen sesa martohen, apo ato raste kur tradhetite dypaleshe jane shoqeruese te pandara te ēiftit para dhe pas martese. ...
    Megjithate, siē e thashe ne fillim, ka njerez qe i besojne keti rituali dhe mezi presin kete dite,pra nuk mund ta pergjithesojme ēeshtjen. Per mua, eshte
    nje skene e bukur filmi.
    Duam te te dua!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn

Cfare kuptimi ka lidhja e kurores ne kishe dhe shkruajtja e emrave ne altarin e shenjte!
    S'me pelqen, dhe recitimin e fjaleve qe bejne Amerikanet mbas priftit me duken kote. Dhe pyetje koti, do ti ____ te marresh____ per nuse/burre? Pse duhet ta besh kete pyetje, nuk jane mbledhur per dasem cifti dhe pjestaret e familjes?

E kemi me mire ne, nje jave perpara e fillojme dasmen me majtofon ne shtepi, vijme verdalle duke kercyer, c'fare qefi

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •