wowww sa sy te bukur paska ledioooooo...
muahhh mire se erdhe ne forum![]()
wowww sa sy te bukur paska ledioooooo...
muahhh mire se erdhe ne forum![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Blondi te falenderoj per komplimetin :P
Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!
asgje ledio..kenaqesia ishe imja![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
po he re nga behesh ti ate Irfanin nuk e kam takuar fare ka ardhur ketu ne Rome dreqi por nuk kam pasur kohe ta takoje po ca na thua ndonje gje ndonje cupe te vockelke zene apo nuk te le rehat pc. ty hahhahha beje shaka
kam dhe une kohe qe nuk kam hyre ne chat po do hyje ndonje dite se keta kompiuterat tane i kane bere me filter tani dhe nuk punon as mirc as java
hajt shnet edhe mos degjo ca thone keta se njesh te kemi![]()
hahahahhaha RONI po ti mer? Nuk e prisja qe te shkruaje edhe ti ketu, si ke qene me shendet nje here mire? E kam marre vesh lal qe ka ardh irfani ne rome dhe me tha qe ju kishte takur te ghith juve andeja.
Persa i perket ēupkave mos ma qani hallin se nuk jemi keq
Edhe hej organizohuni naihere ju te romes edhe hec bejeni ndonje xhiro ne verona tju shetis nje here te hapni syte edhe ju, por hej mos ben gabim dhe me vjen vetem me irfanin se nuk ta quj. O ME GOCA O KURR MOS TA PAFSHA BOJEN :::::::::
))))))))))
hahhahha ej me gjithe qejf organizimin por jo ne verona se andeje qerrohemi fare por eja nje here keteje nga roma se ne keteje jemi shume jam une gerti joni irfani dhe behemi nje grup si thua
Per vitin re ri pershembull sikur te beheshim tap te gjithe nuk do ishte keq hahhahhahahha
apo nuk ta lejon mosha ty se je i vjeter hahhahahah
hat se na ketej kena nje kompani me goca ka dhe te vogla per ty apo nuk te ka folur irfani ty![]()
Ku je ti ore ledio floodisti ....te kripsha trure ty me gjithe ate fytyren tende prej kalamaku))
Shiko se mos i merr femrat me qafe aty ore se je i vogel akoma)
Hajde ja kalofsh mire lal
Ciao
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
ky eshte njeshi i diteve te sotme thoni ēte doni se nuk merzitem
loooooool
![]()
ahahahahah LLAPUSH ahahahahaha meqense nuk merzitesh eeee![]()
KilleR-X-
hey Ledio,
Me duket se je anetari me i ri ketu. Te uroj gjithe te mirat dhe mos rri shume neper chat dhe forume se s'i
ben mire syve. (word of advice)
Suksese ne c'faredo qe ben!
-Anastasia
only time
Krijoni Kontakt