Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ani ne cfar merkatoje operon zakonisht, ne cilen valute me shume, sa eshte perqindaj e fitimeve dhe humbjeve te tua mesatarisht, cfare analize teknike perdor dhe cfare keshillon, ke 1 Trading System tendin personal apo perdor ato qe perdorin te gjith?

Personalisht jam i interesuar ne lidhje me Forex!

Citim Postuar mė parė nga ani701 Lexo Postimin
    I lini terminologjite dhe fjalet e medha dhe me thoni si u shkon llogaria ?
    Nese perdorni si indikatore bollinger Bands , ADX dhe RSI me siguri do te leme dhe breket ne market. Hajdeni tek Ustai tju mesoje sesi te beni mbi 20000 dollare ne muaj. Ustai ketu nuk eshte vetem i rrogozit dhe i tabanit popullor ,por edhe nje usta i mire ne C++ ,MQL4 dhe money menazhment,pra gjithcka e automatizuar dhe fitimtar ne cdo market , apo time frame ......Forex...Futures Market...Stock Market pra gjithcka qe ka te beje me charts dhe indicators. T'i leme pordhet e medhaja se na grisin breket, pra sa me modest aq me mire .Te jesh nje trader i mire duhen ore e ore te tera para chartit dhe jo llafe te medha .Le te ndihmojme njeri-tjetrin qe te sfidojme sado pak marketin dhe te ndihmojme shtepite dhe shoket tane ne Shqiperine tone te varfer .

Ustai i vjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2007
    Postime
    3
    BilderBerg !

Gjithcka eshte e gatuar nga ana ime.Kam disa automated trading systems dhe kater prej tyre jane fenomenale. Asnjehere nuk kam blere automated trading system sepse nje automated system i mire nuk eshte per tu shitur. Mos u merakos per win/loss ratio apo profit factor .Deri tani keto automated systems kane nje performance te shkelqyer jo vetem ne backtesting por edhe ne real time trading.
    Marketi im i preferuar eshte Forex ( te gjitha ciftet) ,Futures Market por dhe Stock Market sepse I love to follow the trend in a long term.
    Mu desh tre vjet te jem para chartit 24 ore non stop per te develop the first automated system.

A ke ndonje account te hapur dhe ne c'fare marketi ?
    Ku jeton se ndoshta mund te takohemi personalisht ?
    Sa kohe ke harxhuar para charteve dhe a je familjarizuar mire me to ?
    C'fare shkolle ke mbaruar ?
    A di ndonje gjuhe programimi , dhe per me teper a e njeh MQL4 language ?
    Nese njeh MQL4 , a ke inkoduar ndonje indikator apo automated system ?

Te lutem pergjigju ketyreve pyetjeve se ndoshta edhe mund te ndihmoj !

Suksese...............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ani701 : 03-12-2007 mė 16:33 Arsyeja: shtese

Pershendetje Ani

Si duket qenke shume i zoti ti. Po mire a nuk na thua sa vite keni ju qe merreni me kete pune?
    Atehere ju mundet qe se bashku me studentin1 te na ndihmoni jo vetem neve por edhe por edhe bursistet shqiptare ne parashikimin e metejshem te valutes apo marketeve te tjera.
    Mua me pelqeu ky studenti1.Duket se ka njohuri te bollshme dhe duket se studion ne kete fushe. Ndersa ky Ani ka mundesi te kete shume shume vite eksperience sepse sic tha dhe ai vete po nuk dite se cfare ben mundet te shes edhe shtepine.
    O Ani Ustai a nuk na thua se nga po na shkruan ?
    A njeh ti treider shqiptare ketu ne Shqiperi,Angli,Itali,Greqi,Amerike apo Kanada ?

Keto dite presim studenti1 apo Dukagjini te na thone ndonje gje te re.

me respekte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2007
    Postime
    3
    Vetem per etike.................................
    Me ben teper pershtypje sesi nuk na begenisi ky Bilderberg. Ky djali beri disa pyetje ( Bilderberg ) por me sa duket nuk i pelqen te beje pare , por merret me disa teorira dhe disa fakte apo lajme se c'fare ka ndodhur ( kriminaliteti apo ku ta di une ) . Vetem per etike duhej ti pergjigjej pyetjeve qe ju drejtova sepse kisha mendimin e mire per te ndihmuar . Kjo fushe eshte me e veshtire se sa te ngjitesh Himalajen , une e kuptoj, por ndryshe si ti besh 20-30 mije dollare ne muaj.
    Po i pergjigjem anetarit " djali i Bilces " qe si duket eshte nga Berati dhe na shkruan po nga Shqiperia.
    1 -Deri tani kam mbi 11 vjet qe i dedikohem kesaj fushe
    2- Po ju shkruaj nga Amerika ( New York)

O Berati nese te pelqen kjo fushe ,pra te punosh fort dhe jo te merresh dhe te humbasesh kohe , te jap fjalen e burrit se po te ndihmoj . Po te dergoj 1 automated trading system qe me ka marre vite per ta develop . Do te ndihmoj

hajde Shendet dhe fillim te mbare !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Mister Ani, nuk qenkemi marre vesh, me duket!
    Une te drejtova disa pyetje precise dhe te kerkova pergjigje precise, sidomos statistikat e Trading System qe perdor dhe nivelin qe je(trader ekspert, kompetent apo advanced) nese sta kishte qefi te me pergjigjeshe ketu tek tema, mund te me dergoje nje mesazh privat ne Inbox pa problem!

Megjithate jetoj ne europe dhe jo ne Usa me vjen keq po s'takohemi dot, kam 1 konto modeste ne USA prane Brokerave fastbrokers : http://www.fastbrokers.com/ , nuk kam akoma 1 automated system them se do ta bej heret a vone, perdor me shume Fibonacci dhe Basic dhe nuk e perdor MQL4 language fare dhe s'kam ndermend ta perdor 1-sepse nuk e njoh mire 2- ta perdoresh per forex mendoj se nuk ia vlen, ndofta per futures dhe options! Kam operuar me perpara me Index dhe Futures, por aktualisht po operoi me forex dhe ne te gjitha valutat pasi personalisht e kam me te thjesht, nuk e di te tjere thone qe forex eshte i veshtire.

Ps: Ato temat mbi kriminalitetin zoti ani nese ti operon ne burse duhet ta dish shume mire qe jane po aq te rendesishme sa vete bursa, pasi ka shqiptare qe ato gjera nuk i njohin fare(e kam fjalen si per bursen ashtu edhe per kriminalitetin) !

A mund te me shpjegosh te lutem ne cmenyre behen ato 20-30 mije dollare sic thua ti?

Citim Postuar mė parė nga ani701 Lexo Postimin
    Vetem per etike.................................
    Me ben teper pershtypje sesi nuk na begenisi ky Bilderberg. Ky djali beri disa pyetje ( Bilderberg ) por me sa duket nuk i pelqen te beje pare , por merret me disa teorira dhe disa fakte apo lajme se c'fare ka ndodhur ( kriminaliteti apo ku ta di une ) . Vetem per etike duhej ti pergjigjej pyetjeve qe ju drejtova sepse kisha mendimin e mire per te ndihmuar . Kjo fushe eshte me e veshtire se sa te ngjitesh Himalajen , une e kuptoj, por ndryshe si ti besh 20-30 mije dollare ne muaj.
    Po i pergjigjem anetarit " djali i Bilces " qe si duket eshte nga Berati dhe na shkruan po nga Shqiperia.
    1 -Deri tani kam mbi 11 vjet qe i dedikohem kesaj fushe
    2- Po ju shkruaj nga Amerika ( New York)

O Berati nese te pelqen kjo fushe ,pra te punosh fort dhe jo te merresh dhe te humbasesh kohe , te jap fjalen e burrit se po te ndihmoj . Po te dergoj 1 automated trading system qe me ka marre vite per ta develop . Do te ndihmoj

hajde Shendet dhe fillim te mbare !

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Si i vlerėsoni miqtė mė tė mirė?
    Nga eagle_eye_andi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 09-03-2007, 20:45
  2. Cfare Vleresoni Tek Partneri Apo Partnerja Juaj?
    Nga episodestory nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 16:12
  3. Sa e vleresoni bukurine??
    Nga syembla nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-06-2003, 12:12
  4. Si e vleresoni ekzistencen tuaj:?
    Nga mesues nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-02-2003, 23:00
  5. Korrektesa. Sa e vleresoni ju ate?!
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2002, 21:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •