po po, kam dashuruar edhe kot, sepse e dashuroja nje person... por cfare lidhje ka? une s'thashe qe cdo dashuri eshte nje cope allcie, thjesht disa jane te tilla.
po po, kam dashuruar edhe kot, sepse e dashuroja nje person... por cfare lidhje ka? une s'thashe qe cdo dashuri eshte nje cope allcie, thjesht disa jane te tilla.
Pashe nje emision para ca ditesh ku ishte i miqesuar nje cift,gruaja thoshte qe e dashuroj burrin por ama s'ndihem aspak e terhequr seksualisht nga ai dhe si perfundim kishte gjetur nje solucion per problemin: threesomes & "swinging"Postuar mė parė nga Found
![]()
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar mė parė nga Blue_sky
edhe? ajo ka zgjedhur PasionET .. c'te keqe ka?![]()
e keqe eshte kur hapesi i temes nuk di te shqiptoje Dashuri tamam, pale te dije c'po pyet![]()
TBD
Ja ke fut kot fare tashi lali...Co ajo dashuri si Cop akulli mi? se na habite ! Ku ka dashuri ka vetem ngrohtesi ...sepse digjen shpirtrat e dy te dashuruarve me njeri-tjetrin dhe flaka qe del quhet dashuri... dhe ajo ta siguroj une qe e shuan ZJARRIN !Postuar mė parė nga Found
Ps.: Mos fol palidhje ..![]()
Jo-jo,ne kete rast ajo ka zgjedhur qe te dyja: burrin qe e dashuron nga njera ane,ai e dashuronte poashtu, dhe ne anen tjeter ka zgjedhur pasionin(edhepse me meshkuj te tjere).Postuar mė parė nga Larsus
Por ama pyes veten se per sa kohe do arrije te mbaje dy kunguj ajo![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ca situatash... Sikur te thuash do te shkosh ne saturn apo jupiter? Pytje qe si hy njeriu ne pune sepse ska per te rastis ndonjehere te zgjedhi midis ktyre te dyjave. Shume e vrisni mendjen eee....![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Ne te vertete asaj qe i thone dashuri eshte nje forme pasioni;sa e veshtire do ishte jeta pa pasione dhe zor se mund te mbijetonim pa genjeshtra dhe per me tepre duhet te jete artist,prift,doktor,superior..Postuar mė parė nga Macho
Kerkoj falje per konfuzionin,sidomos ate ortografik,por po nxitoj
do doja te zgjidhja pak nga te dyja sepse besoj se jane dy gjera qe lidhen tmerresisht me njer-tjetren.
Te dua se s'te urrej dot......
pasion pa dashuri dhe mund te ket
dashuri pa pasion sbesoj te ket![]()
Krijoni Kontakt