...xheloz/e per te dashuren/dashurin?
(xheloz me kuptimin e plote te fjales)
E un thom qe nuku ia vlen me qene shume xheloz.
Iher e nje kohe isha xheloz shume ndoshta kjo ngaqe kam natyre skeptike ne pergjithesi.Por kam vu re qe gocat jane sadiste ne kete pike.Po qe se e shohin se je tip xheloz mundohen te bejne sa me shume.U duket si pjate me embelsire kur cfryn e nxehesh.Ndoshta ngaqe ndjehen te vleresuara kur behesh xheloz per ta.
Adoleshence hesapi me kujtohen ca raste
Ajo e dinte mire qe une e kisha bezdi qe te dilte ne shoqerine e dikujt (ai cuni ishte kushuriri shoqes saj).I kisha thene asaj nuk me pelqen kjo gje aqsa i rrija hunde e turinj edhe shoqes saj.Dilnin te dyja me ate djalin kur une ishnjem kamarier ne darke per ca kohe.Mbasi fola per nja dy ore para apartamentit saj filloi te qaj e me the te thash.U qetesova icik,sikur me qetesonte fakti kur e shihja qe me nenshtrohej plotesisht e me peshperiste...vetem ty vetem ty vetem ty kam ne kete bote...
mirepo kishte raste qe dilnim xhiro dhe grrr ndonje zile.Dhe une si gjithnji..
-he mo kush ishte?..
-Shoqja
-Cilla?ajo....
-Po...ku di une se pse po me telefonon si shume keto dite dhe buzeqesh
Mua fillon te me vloje gjaku..lool(direkt me shkon mendja qe shoqja e saj donte te bente noi marifet mes te dashures time dhe kushuririt saj)
-Thuj asaj shpifsires qe nuk ke kohe te merresh me te....pfff cfare shoqesh qe ke dhe ti..
-Cfare ka?me thuaj? cfare ka? Sa here duhet ta them qe je ti per mua askush tjeter..
-Mire mire
-Sme beson?
-Ti e din
-Une te njoh...vetem pese minuta zgjat tek ti...
-Eh Eh hmmm
-O shpirt..lool(fillon te qaj)
-Boll tashi them dhe qetesohem
Ndersa ka lezet kur nuk behesh xheloz
Kur i thu bej cfare te duash por te parit me thuaj mua.Dhe do shohesh qe do jem tolerant per zgjedhjen tende.Te pelqen dikush tjeter me shume se une,me thuaj mua dhe une do te lej te lire.Por nese marr vesh dicka nga tjeret para se te ma keshe thene ti, me mua ke probleme.Duhet ta dish qe je e lire vetem dicka kerkoj qe perpara te me thuash...qe te ndahemi njehere e mire bashke e pastaj bej cfare te duash...
Me e trajtu keshtu nuk te tradheton kurre..
Besnik si nje qene te rrin
Krijoni Kontakt