Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

Te jesh a mos te jesh...

...xheloz/e per te dashuren/dashurin?
    (xheloz me kuptimin e plote te fjales)

E un thom qe nuku ia vlen me qene shume xheloz.

Iher e nje kohe isha xheloz shume ndoshta kjo ngaqe kam natyre skeptike ne pergjithesi.Por kam vu re qe gocat jane sadiste ne kete pike.Po qe se e shohin se je tip xheloz mundohen te bejne sa me shume.U duket si pjate me embelsire kur cfryn e nxehesh.Ndoshta ngaqe ndjehen te vleresuara kur behesh xheloz per ta.

Adoleshence hesapi me kujtohen ca raste

Ajo e dinte mire qe une e kisha bezdi qe te dilte ne shoqerine e dikujt (ai cuni ishte kushuriri shoqes saj).I kisha thene asaj nuk me pelqen kjo gje aqsa i rrija hunde e turinj edhe shoqes saj.Dilnin te dyja me ate djalin kur une ishnjem kamarier ne darke per ca kohe.Mbasi fola per nja dy ore para apartamentit saj filloi te qaj e me the te thash.U qetesova icik,sikur me qetesonte fakti kur e shihja qe me nenshtrohej plotesisht e me peshperiste...vetem ty vetem ty vetem ty kam ne kete bote...
    mirepo kishte raste qe dilnim xhiro dhe grrr ndonje zile.Dhe une si gjithnji..
    -he mo kush ishte?..
    -Shoqja
    -Cilla?ajo....
    -Po...ku di une se pse po me telefonon si shume keto dite dhe buzeqesh
    Mua fillon te me vloje gjaku..lool(direkt me shkon mendja qe shoqja e saj donte te bente noi marifet mes te dashures time dhe kushuririt saj)
    -Thuj asaj shpifsires qe nuk ke kohe te merresh me te....pfff cfare shoqesh qe ke dhe ti..
    -Cfare ka?me thuaj? cfare ka? Sa here duhet ta them qe je ti per mua askush tjeter..
    -Mire mire
    -Sme beson?
    -Ti e din
    -Une te njoh...vetem pese minuta zgjat tek ti...
    -Eh Eh hmmm
    -O shpirt..lool(fillon te qaj)
    -Boll tashi them dhe qetesohem

Ndersa ka lezet kur nuk behesh xheloz
    Kur i thu bej cfare te duash por te parit me thuaj mua.Dhe do shohesh qe do jem tolerant per zgjedhjen tende.Te pelqen dikush tjeter me shume se une,me thuaj mua dhe une do te lej te lire.Por nese marr vesh dicka nga tjeret para se te ma keshe thene ti, me mua ke probleme.Duhet ta dish qe je e lire vetem dicka kerkoj qe perpara te me thuash...qe te ndahemi njehere e mire bashke e pastaj bej cfare te duash...
    Me e trajtu keshtu nuk te tradheton kurre..
    Besnik si nje qene te rrin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 21-12-2005 mė 07:29
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Une nuk jam personia qe behet xheloze dhe besoj qe eshte me mire mos te jesh, sepse nuk fillon te marresh kot per gjene me te vogel, nuk i ben stres me kot personit dhe ne fund te fundit lidhjes.
    Por besoj se ceshtja e xhelozise eshte shume komplekse. Sepse pervec se me tipin e njeriut, ka te beje me llojin e lidhjes, e BESIMIT vecanerisht, dhe rendesise se personit per ty.
    Pastaj jam mese e bindur qe personat qe jane xheloz ne ekstrem, ne vend qe ta mbajne personin me afer vetes, e largojne me stresin me kot qe bejne! Ne fund te fundit, si te bejne si mos te bejne xheloz, nese dikush e ndan mendjen te te tradhetoje, e ben dhe perseri nuk e merr vesh. Prandaj pyes veten: Pse duhet te jete njeriu xheloz??? Normale qe ka te beje me njeriun! Por them se me logjike, nuk ka sens te jesh i/e tille!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    -Po...ku di une se pse po me telefonon si shume keto dite dhe buzeqesh
    po kete pse e ke bere me "bold" simbolizon dicka

Nejse xhelozia te neverit nganjehere, sadoqe e ke vet, s'te pelqen kur te tjeret e kan gjithashtu...menyre me e lezecme qe te tregosh xhelozine eshte qe mos ta besh sikur ka marr fund bota...jepi "hints" qe je xheloz/e, duke bere shakara, dhe te perdoresh nje tone qe sdo ta acaroj te dashurin/en
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    po kete pse e ke bere me "bold" simbolizon dicka
    Po pra se ajo e dinte qe mua nuk me pelqente qe te fliste shume ne tel me ate shoqen e cilla e kishte prezantuar me nje kushuririn e saj ..lool

Me thoshte qe eshte ajo qe po me merr ne tel(kushurira e atij djalit) dhe me thoshte duke buzeqeshur qe si shume po me merr ne tel ajo keto dite..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt dukesh ti Flori qe je shume xheloz . lol

te jesh apo mos jesh - Mos jesh thom una . Lere te lire dhe do shohesh do kesh marredhenie me te mira me te dashuren .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ne fakt dukesh ti Flori qe je shume xheloz . lol

te jesh apo mos jesh - Mos jesh thom una . Lere te lire dhe do shohesh do kesh marredhenie me te mira me te dashuren .
    Fshati(Floriri) qe duket ska nevoje per kallauz.....thote nje fjale e urte e popullit ine.

Jam plotesisht dakort me mendimin tend....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    une e mbaj veten...por kete vit me ka ikur xhelozia ...po e shkund xhelozin....larg xhelozis flori...kurohu edhe ti
    Te sherohesh nga xhelozia asht si mi i thane trunit ik pirdhu ose ose ka icik ngjashmeri me ate menyren se si i sheronte cekja pacientet "hiqma tullacllekun" etj etj..

Tashi s'jam ma xheloz se sic e tha dhe grifsha pashe qe njerezit u fejuan e u martuan(dmth ajo) e kur bana llogarite e xhelozise time perfundimi ishte =0

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Une per vete jam shuem xheloze .. ose me mire Posesive .. dhe per kete gje kam humbur shume raste ne jete , sepse personin qe doja i kerkoja gjithmone te zgjidhte midis dy alternativave
    1) Ose te mos me tradhetoje asnjehere nese me do me te vertete ama duhet te duroje gjithe simpatite , terheqjet , epshet ...etj etj .. sepse nese i ben ato s'ka me pune me mu ....
    2) Ose te me tradhetoje si te doje , ama me mua ska pune asicik fareee ..

Dhe kuptohet se cfare zgjidhnin ... lol te dyten

Ama shyqyr qe ka dhe ndonje perjashtim te rralleee , Jam me fat vallaj

Larg familjes Maska e lumturi
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Une nuk jam personia qe behet xheloze dhe besoj qe eshte me mire mos te jesh, sepse nuk fillon te marresh kot per gjene me te vogel, nuk i ben stres me kot personit dhe ne fund te fundit lidhjes.
    Por besoj se ceshtja e xhelozise eshte shume komplekse. Sepse pervec se me tipin e njeriut, ka te beje me llojin e lidhjes, e BESIMIT vecanerisht, dhe rendesise se personit per ty.
    Pastaj jam mese e bindur qe personat qe jane xheloz ne ekstrem, ne vend qe ta mbajne personin me afer vetes, e largojne me stresin me kot qe bejne! Ne fund te fundit, si te bejne si mos te bejne xheloz, nese dikush e ndan mendjen te te tradhetoje, e ben dhe perseri nuk e merr vesh. Prandaj pyes veten: Pse duhet te jete njeriu xheloz??? Normale qe ka te beje me njeriun! Por them se me logjike, nuk ka sens te jesh i/e tille!
    Nuk kam gje tjeter per te shtuar, kam te njejtin mendim.
    First try to understand, than try to be understood.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    LOL Floriri anej nga kemi origjinen ne xhelozia eshte ne kulm ske ca ti bosh mentalitetit.

M'ka pelqy ideja qe shprehe, qe nese vendosen disa rregulla qe ne fillim eshte me mire.
    Te jesh zheloz nuk eshte ndonje gje edhe aq e keqe, por te jesh shume, tejet, atehere eshte problem.
    Nese e kalon cakun pra te xhelozise behesh i padurueshem, ngacmues, provokues, irritues etj etj pet veten dhe partnerin/en.

Per mendmin tim nese cdo gje behet me pak inteligjence dhe me arsyetim nga te dyja palet gjehet gjithmone nje zgjidhje!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •