Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    6. FATKEQĖSITĖ QĖ SOLLI DARVINIZMI PĖR NJERĖZIMIN: http://www.harunyahya.com/albanian/liber/darwinizmi/darwinizmi.php

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    6. FATKEQĖSITĖ QĖ SOLLI DARVINIZMI PĖR NJERĖZIMIN: http://www.harunyahya.com/albanian/liber/darwinizmi/darwinizmi.php
    NJi info pėr ata qė kanė mend : Edhe pse Harun Jahja ka shkruar tėrė kėto libra pėr tė dėshmuar Rububijetin dhe fuqinė e Allahut dhe kjo ėshtė e panevojshme sepse shumica e qafirave e besojnė kėtė.NJerzve sot ju mungon tė kuptuarit e drejtė e besimit (tevhidi) edhe pse dėmi i teorive darviniste ėshtė kufėr, por kėto teori nuk i besojnė edhe nji pjesė e shkencėtarėve ateistė,poashtu edhe krishterėt dhe ēifutėt..sepse dėmi i shirkut dhe kufrit ėshtė ma i madh sesa kėto qė pėrmend ky e i devijuar.
    Harun Jahja ėshtė kafir neudhubilah pasi nė nji video e kam parė tė thotė se Allahu ėshtė gjithandej dhe nė ēdo vend.Ky kufėr i tij ėshtė ma i keq sesa i krishterėve dhe ēifutėve sė bashku pasi edhe ata thuajnė se ati i tyre (zoti) ndodhet nė qiell.
    Nga aslli i ēdo muslimani ėshtė qė tė thotė se Zoti jonė ėshtė lart nė qiell ( fi semaa) ose mbi qiell.Kurse mosmarėveshjet kan lindur me pėrcaktimin e vendit tė Tij.Edhe grupet ma ekstreme thuajnė se Allahu ėshtė nė qiell sikur janė Esharitė,maturiditė..etj pėrveē xhehmive ekstrem qė thuajnė se Allahu ėshtė gjithandej..
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    O referi 1, kjo rubrike eshte per libra, dhe libra qe e kundershtojn ateizmin, andaj trego pak respekt dhe mos e mbush me keto gjera ok??

Kuptoje pak se cka eshte per qellim me kete teme, a moderatoret i lus qe te fshijn cdo koment ne temat qe kane te bejn me libra.

Sepse tema nuk eshte hapur per keto gjera, po per t'i treguar disa libra qe jane kunder ateisteve, a ka nevoje apo ska nevoje, kush eshte autori, e gjera tjera, keto komente ska nevoje te behen ketu.

O referi 1, kjo rubrike eshte per libra, dhe libra qe e kundershtojn ateizmin, andaj trego pak respekt dhe mos e mbush me keto gjera ok??
    Interesatn libra qė kundėrshtojnė atezimin nga krishterėt skolastikėt e hershėm dhe tė vonshėm janė me mijėra...bile ka libra edhe nga filozofėt e ndryshėm evropjan..
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Shume bukur, ne e kundershtojm ateizmin me cka mundim? Cka te pengon ty kjo gje? Se paku trego pak logjike, se po perzihesh si biber ne cdo teme qe une shkruaj. Me je bere tollosum mor vra. Kuptoje se une ty te injoroj dhe rahatohu!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Referi je bere shume i merzitshem , e kemi kuptuar te gjithe qe pervec vetes dhe disa shokeve te tu qe ndani te njejtat ide , ti asnje tjeter se konsideron musliman.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Referi je bere shume i merzitshem , e kemi kuptuar te gjithe qe pervec vetes dhe disa shokeve te tu qe ndani te njejtat ide , ti asnje tjeter se konsideron musliman.
    Bjer argumente jo akuzime sepse jeni bėrė tė mėrzitshėm vetėm se me akuzime...
    Unė dua ta di se ku kam gabuar dhe nėse keni argumente duhet ti tregoni dhe jo ti mbani fshehur;tregoni se ku ėshtė dalaleti im dhe nė ēka kam gabuar?
    Pėr kėtė punė ėshtė daveti nėse kemi gabuar na drejtoni ..

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    referi po le mor vlla te shkrujtem ketu mo!

Mos ja hup qellimin kesaj teme or vlla se del se po e mbron ateizmin.

Po le o njeri lejoje kete teme ta kryej qellimin per te cilen eshte shkruajtur!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •