Close
Faqja 27 prej 35 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 349
    Kjo eshte ajo pjesa ku fillon te behet interesant ky format,sipas ketij pershkrimi te detajuar ne baz te kendmatesit me 07 Korrik 2009 parqashikohet nje Stuhi Diellore.

Kutia me nje shirit do te thote "lartesi negative" (nen horizontit) perderisa kutia me dy shirite "lartesi pozitive" (mbi horizont)
    Ne kete rast data 6 korrik 2009 prodhon lartesit negative dhe pozitive ndaj horizontit si : Moon = - 64 degrees (not visible);
    Mercury = + 62 degrees; Sun = + 61 degrees; Venus = + 42 degrees; Mars = + 39 degrees;
    or Saturn = + 22 degrees. Planet Jupiter at - 39 degrees nuk duket dmth nuk eshte edhe i paraqitur.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

E raportuar me 4 Qershor 2009 West Down Gallops, nr Beckhampton, Wiltshire.

E raportuar me 5 korrik 2009 Silbury Hill, nr Avebury, Wiltshire.

Nje tjeter format shume kompleks me motive te Majave.

Ne kete foto shihen ekspertet aty poshte te cilet po e shikojne formatin per se aferti.

E raportuar 5 Korrik 2009 Stanton St Bernard, Nr Alton Barnes, Wiltshire.

Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 14-07-2009 më 09:58

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Me intereson te di, i heton (merret) dikush nga Institutet perkatese ,keto vepra ? Sepse realisht jan vepra te pazakonta dhe meritojn nje vemendje me te madhe . Une quditem dhe dyshoj ne cenzure ndaj Mediave Televizive se si heshtin ndaj ketyre fenomeneve te pazakonta, ndoshta e bejne pershkak te mosfrikesimit te opinionit, mirpo nuk duhet te lihen keto gjera vetem neper Foto.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 07-07-2009 më 12:44
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Me intereson te di, i heton (merret) dikush nga Institutet perkatese ,keto vepra ? Sepse realisht jan vepra te pazakonta dhe meritojn nje vemendje me te madhe . Une quditem dhe dyshoj ne cenzure ndaj Mediave Televizive se si heshtin ndaj ketyre fenomeneve te pazakonta, ndoshta e bejne pershkak te mosfrikesimit te opinionit, mirpo nuk duhet te lihen keto gjera vetem neper Foto.
    Ky fenomen eshte shume i njohur ne Angli deri ne ate mase sace ka edhe libra neper biblioteka qe merren me kete fenomen. Gjithashtu edhe jasht Anglise kan njohuri.
    Telegraph vazhdimisht shkruan per rrathet ne grure si ne shtypin ditor gazetaresk ashtu edhe ne ate elektronik.Gjithashtu ka edhe ekipe te cilet punojne dokumentare te ndryshem rreth ketij fenomeni , ( mirpo perderisa ky fenomen llogaritet si paranormal atehere nuk u lejohet Mediave Televizive me renome boterore te raportojne per fenome te tilla pasiqe llogaritet si reklame per rritje te nivelit te shikueshmerise -ky ishte mendimi im).

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Cillat tu duken si vepra njerezore ty ?
    Ishin disa qe me ran ne sy.

Do ti seleksionoj ne postimin e me poshtem.

Ah po, shiko mire sepse ka te tilla qe jan bere nga dora e njeriut dhe se verehen leht te gjitha, sigurisht ka edhe me shume se keto qe ke postuar ti.Dhe lexo ne nje nga pstimet qe kam bere do te gjesh dallimet mes Crop Circle te vertet dhe atyre te bera nga dora njeriut

Une se kisha postuar asnje nga keto qe the ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pendex : 09-07-2009 më 05:40

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Ah po, shiko mire sepse ka te tilla qe jan bere nga dora e njeriut dhe se verehen leht te gjitha, sigurisht ka edhe me shume se keto qe ke postuar ti.Dhe lexo ne nje nga pstimet qe kam bere do te gjesh dallimet mes Crop Circle te vertet dhe atyre te bera nga dora njeriut

Une se kisha postuar asnje nga keto qe the ti.
    Para nje apo dy vite i kam studiuar deri diku, dhe mu kujtua qe edhe ato rrathe qe duken PERFEKT duhet verifikuar se mund te jet veper e njeriut. Kete e konstatojm vetem prej se afërmi nese fijët jan te thyera apo thjesht te shtrirera per toke hiq pa u thyer.
    Te thyerat jan ato qe i shkelin me drrasa si ne foton e dy piktoreve britanik qe kishte sjellur njëri. Kurse keto qe s'jan te thyera dhe jan te nderlidhura mes vete per te dhen kontraste te ndryshme, nuk mund te jet veper njerzore !

Disa rrathe, si ajo tabela ku shihët nje fytyr e UFO-s eshte deshifruar deri diku. Thuhet te jet nje pergjigje per toksoret qe kishin pyetur ne vitet '79-ta nese nuk gaboj.

http://www.forumishqiptar.com/showth...=59882&page=12
    Ketu i ka disa nga deshifrimet qe jan bere si dhe ajo qe thua :ndryshimet mes te verteta dhe te rreme.

E raportuar me 9 Korrik 2009. Chesterton Windmill nr Harbury Warwickshire.

E raportuar me 10 korrik 2009 .Cannings Cross, Near Allington, Wiltshire.

E raportuar me 11 Korrik 2009 ne Radford Hill, Nr Radford Semele, Warwickshire.

Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 14-07-2009 më 10:00

Faqja 27 prej 35 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •