Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    N.q.s djali do te donte akoma do kishte tentuar perseri me ty para se te martohej me nje tjeter.Kam degjuar plot raste kur djemte nuk kane hequr dore me vite me radhe ,disa presin akoma me sy te perenduar ne pritje te nje fjale nga vajza, megjithese ajo mund te jete martuar.Mendoj se ai ka hequr dore prej teje dhe ka filluar nje jete te re.Fakti qe nuk te ben te njohur do te thote qe i ka vene kapak lidhjes me ty .
    A je e lumtur me burrin tend ?A mendon se ja vlen ta shkaterrosh familjen per nje njeri qe te ka ngelur fiksim?Po sikur dhe ai te afrohej per te hequr njehere fiksimin me ty ose te lendonte sic e lendove ti dhe pastaj te kthehej te gruaja e tij?
    N.q.s ke nje burre te mire qe te do dhe te trajton mire veri zemres nje gure dhe mos e ki mendjen me te ai .
    Si thote ajo shprehja:
    ''Te tjere duam ,te tere na duan ,me te tjere perfundojme''.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga luchi Lexo Postimin
    e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni
    prit te shikoj tek topi magjik....eeehh....ohhhh...cme shikojn syte....nje pike cuditse me del luchi...si te duket ideja ti flasesh ex-it tend dhe ta pyesesh vete :P?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    O luch, ke pesuar ortek (avalanche) hormonesh ne sistemin e gjakut (bloodstream). Jo hormone, por hormonesh, qe jane te ndryshme tek sekset, adrenaline, dopamine, sorotonin, testosterone, e ku e di une sa e sa te tjera e ne c'doza, kshtu qe teknikisht, shancet s ajo ka ndier te njejten me ty jane 1/1.000.000.000.000, e gjitha varet prej perkufizimit qe i jep 'te njejten ndjenje', nqs e perkufizon ne menyre te pergjithshme sa duhet, dmth nqs e perkufizon me 'ka pesuar ortek hormonesh', atehere po, edhe ajo ka ndier te njjeten me ty, kty shancet i ke 1/1 ne favor.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga luchi Lexo Postimin
    e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni
    Mos e kthe koken mbrapa se duke e mbajtur te tille,rrezikon te humbasesh ate familje qe ke krijuar.Mendoj qe po te ishit dashur me mish e me shpirt sot do ishit bashke....ndaj kenaqu me ate qe zoteron ne te vertete.

Ps..Mendimi im
    "Carpe Diem"

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs ka existuar nje dashuri e thelle mes te dyve, normale qe dhe ai ka perjetuar emocione te vecanta , por prapeeeeeeeeee eshte nje mashkull ( shumica kane nje gure ne vend te zemres) shpresoj mos te jete rasti jot.

Meshkujt kane dobesi te tyren te bejne rolin e indiferentit qe nuk i intereson shume cfare behet me jeten tende ....

Qe te ndihesh e trazuar eshte normale , femrat nuk harrojne asnjehere ndjenjat e perjetuara te mira apo te keqia, e jo me kur behet fjala per dike qe ke dashur
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2004
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Ti genjen!
    pse mendon se unė gėnjej,si po mendon,unė e kam shprehur ndjenjen time,te lutem ma shpjego

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2004
    Postime
    31
    Nuk kam pėrse te genjej dhe qfar te genjej,unė kam dashur dikur dikė.dhe e kam dashur shuuum,e ti ne qka bazohesh qe me akuzon me genjeshter, unė e kam dashur .... ..... mos ndoshta deshiron ta them edhe emrin hė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2004
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Nqs ka existuar nje dashuri e thelle mes te dyve, normale qe dhe ai ka perjetuar emocione te vecanta , por prapeeeeeeeeee eshte nje mashkull ( shumica kane nje gure ne vend te zemres) shpresoj mos te jete rasti jot.

Meshkujt kane dobesi te tyren te bejne rolin e indiferentit qe nuk i intereson shume cfare behet me jeten tende ....

Qe te ndihesh e trazuar eshte normale , femrat nuk harrojne asnjehere ndjenjat e perjetuara te mira apo te keqia, e jo me kur behet fjala per dike qe ke dashur
    Perla te kam gjan,shum flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2004
    Postime
    31
    kastarof na rofsh

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Luchi mua me duket se ti nuk po kerkon mendim ,keshille ,por thjesht kerkon qe ne te themi cfare te pelqen ty te degjosh .Ti me duket se e ke ndare mendjen moj cupe ,mezi pret qe ai te japi nje sinjal.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DPMNE dhe PDSH formojne qeverine e re
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 302
    Postimi i Fundit: 05-07-2008, 05:22
  2. Kot Per Kuriozitet.... A keni guxim te tregoni
    Nga Angjelini nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 07:28
  3. Tregoni ndryshimet !!!
    Nga White_Angel nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-03-2005, 14:17
  4. Tregoni Pak Nga Jeta Juaj Shkollore.
    Nga selina_21 nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-11-2004, 01:17
  5. Mė tregoni njė tė vėrtetė tė rreme
    Nga eris nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-01-2003, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •