Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga luchi Lexo Postimin
    e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni
    Nese te ka dasht po aq sa e doje ti... Ndoshta.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Ai eshte martuar me tjeter kend, dhe ndonje here takohemi rastesisht por pa fjal behemi sikur nuke shohim njeri tjetrin,por vetem zemra ime e di si ndihem dhe si jam ne at moment kur e shoh, e di qe per ate ndoshta nuk egzistoj fare, edhe pse para shum vitesh e di se me ka dashuruar foooort dhe e kam dashur shum dhe e dua ende,te dy jemi te martuar dhe kemi femij
    njof ne un nje "gru" si ty..me vjen keq qe ske pas fuqi te rrije me ate qe doje per fajin e prinderve po gabimi jot ky!!dhe per at gabim ala paguan sot..dhe ajo "grua" qe njof un si ty do profundoj thu?se per prinderit don te ndahet sesbon edhe se e don(kshu thojn)..ti qe e ke pervuar,ne vend te sajt ca do boje tani??
    mos luj se sta quj

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ai eshte martuar me tjeter kend, dhe ndonje here takohemi rastesisht por pa fjal behemi sikur nuke shohim njeri tjetrin,por vetem zemra ime e di si ndihem dhe si jam ne at moment kur e shoh, e di qe per ate ndoshta nuk egzistoj fare, edhe pse para shum vitesh e di se me ka dashuruar foooort dhe e kam dashur shum dhe e dua ende,te dy jemi te martuar dhe kemi femij
    Mos valle eshte nostalgjia e dashurise se parealizuar??????
    hmmm nuk thone kote "njeriu njer dashuron me ter forcen e shpirtit",,,heret e tjera jane nevoje e jetes se perditshme.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Mos valle eshte nostalgjia e dashurise se parealizuar??????
    hmmm nuk thone kote "njeriu njer dashuron me ter forcen e shpirtit",,,heret e tjera jane nevoje e jetes se perditshme.
    kjo duhet te jet kjo qe keni thene ti bebushja !!! edhe une me kete parim jam !!! njeriu njehere te vetme dashuron plotesisht !!! te tjera jane nevoja jete sic keni thene edhe ju !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni
    10 vite jan shum , por edhe tet behen 15 apo 20 kurr nuk harrohet nje person i till , e marr me mend qe eshte nje ndjenje si vullkan dota quaj ne at moment pas shum kohe te takohesh sy ne sy : )

mendoj qe edhe ai u ndi sikur ju! pas 10 vitev ta takosh nje njeri qe eke endrruar qdo her .

por ju paskit ecur me kohen , dhe nuk ke ngecuar duke e pritur ket dashuri , andaj sa me shpejt harroje , largoje nga mendja dhe vazhdo jeten si ma pare

pfffffffffffffffffffffffff
    sa interesant, kjo apo ky luchi, e ben pyetjen dhe lajmerohet pas 2 vjet e 1 muaji.....
    papapappapapa
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

dhe dashni e zjarrt vazhdon... o luchi, po partnerit s'po ia vnon aspak mendejen a, a vetem te ajo dashirua e pare, qe eshte si nje enderr,
    leje ore, mos u ben si fmija
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Pervec teje dhe atij personit do ta di une qe se njoh fare??? C'eshte kjo pyetje????

N.q.s te ka dashur atyre koherave te ka pershendetur per hire te asaj dashurie dhe respektit

n.q.s.ka bere sikur s'te mban mend do te thote qe "te shkuara e te harruara"

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Luchi, une do te sugjeroja qe ti te gjesh forcen dhe deshiren qe ate dashuri qe ke pasur per djalin e endrrave te parealizuara ta lesh menjane dhe te fillosh ne te miren tende dhe te familjes t'i perkushtohesh bashkeshortit me ndjenje e me shpirt, sepse perndryshe do te mbetesh pre e se kaluares sic kunder mendoj se je. Kjo nuk eshte aspak e shendoshe dhe e dobishme per ty dhe familjen.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Ti genjen!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DPMNE dhe PDSH formojne qeverine e re
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 302
    Postimi i Fundit: 05-07-2008, 05:22
  2. Kot Per Kuriozitet.... A keni guxim te tregoni
    Nga Angjelini nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 07:28
  3. Tregoni ndryshimet !!!
    Nga White_Angel nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-03-2005, 14:17
  4. Tregoni Pak Nga Jeta Juaj Shkollore.
    Nga selina_21 nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-11-2004, 01:17
  5. Mė tregoni njė tė vėrtetė tė rreme
    Nga eris nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-01-2003, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •