Luchi,pervec atij nuk di kush te thote se cfare ka perjetuar ne at moment.Ti duhet te dishe qe nuk mjafton ta dashurosh qe ai te dashurojePostuar mė parė nga luchi
![]()
Luchi,pervec atij nuk di kush te thote se cfare ka perjetuar ne at moment.Ti duhet te dishe qe nuk mjafton ta dashurosh qe ai te dashurojePostuar mė parė nga luchi
![]()
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Nuk do te kisha bere si me pare se nje kohe kogja e bukur ka kalur dhe mblidhe mendet .Le te jete ku ishte gjer me tani nuk e kisha takuar kur ai nuk ka bere mbasi te ka harruar........
Postuar mė parė nga luchi
Asnje nga forumistat nuk mund te ktheje pergjigje nqs nuk di pse je ndare ! Thjesht sepse jane shum faktore qe ndikojne ne ate qe ai mund te ket ndjere ..!
1-Nqs jeni ndare pasi ishit ddashur te 2 me njeri tjetrin por kushtet e ndryshme nuk ju kane lejuar te jeni bashk...kjo te con ne mendimin qe edhe ai ka perjetuar te njejten ndjenje si ty !
2-Nqs ai " te ka lene per nje tjeter" nuk besoj se ka patur ndonje ndjenje te fuqishme...
e kshu ka shume raste..! Flm![]()
Nuk jemi bashk per arsye se unė nuk kam patur guxim te jem me te, sepse familja nuk me ka lejuar se kam qen shume re, un jam ajo qe e kam lėnė dhe gjithmon e kam dashuruar, e ai kurr me nuk me ka shikuar
Postuar mė parė nga luchi
Per te mesuar nese "ai" ka patur nje perjetim te njejte duhet te dime: A te njohu ty "ai"??!
![]()
Po te kishte ndjer diēka ai ose ajo o luchi do kishte plas seksi eger dhe pa fjal po fakti qe ti vetem e ke par dhe spaska ndodh gjo tregon qe spaska ndier gje robi .....
10 vjete e???????????????????? Hajde hajde.....une smbaj mend me ca ehengra buken para nje ore......
vecse kur shifsha ndonje ex ne rruge pavaresisht se e injoroja komplet, ne mendje e kujtoja gjithe kohen qe kisha kaluar me te.....ehe....na ishte njehere.....
per fat te keq nuk mund te hyme brenda mendjes se tij....Postuar mė parė nga luchi
Perse nuk mundohesh t'ja besh atij njeriu kete pyetje, qe te mbledhesh mendjen?Postuar mė parė nga luchi
Ai eshte martuar me tjeter kend, dhe ndonje here takohemi rastesisht por pa fjal behemi sikur nuke shohim njeri tjetrin,por vetem zemra ime e di si ndihem dhe si jam ne at moment kur e shoh, e di qe per ate ndoshta nuk egzistoj fare, edhe pse para shum vitesh e di se me ka dashuruar foooort dhe e kam dashur shum dhe e dua ende,te dy jemi te martuar dhe kemi femij
Krijoni Kontakt