Ja ca llafe per kete anetar qe deri sot eshte njohur vetem si Juventus.
Me therrasin Bashkim, jam nga Tetova, kam 19 vjet (ashtu shkruan ne leternjoftim) , student ne UEJL, fakultetin e Adminisrates se Biznesit (keshtu thote Indexi). Jam i larte 1,85 (Jo kilometra, por metra lol), peshoj (s'di as vet sa kg kam, por kryesorja kam ca kilogram lol), sytė e gjelbert (ne baze te raporteve te CIA-s), nr.e kepuceve 43 (ashtu thote ai kepuctari... )
Deshira ime eshte te kem nje shoqeri te madhe nga gjitha trojet shqiptare por edhe nga vendet tjera... he si thoni ju, behemi shoke apo jo, ose shohim si do na ecin llafet...
E adhuroj futbollin paksa teper, po ja e dua oreee! Klubi im i preferuar eshte Juventus (deri sa eshte Del Piero se pastaj, shohim hmmmm....)
Nga sporti shqiptar jam adhurues i KF Shkendia 79 nga Tetova, futbollistet shqiptare qe me se shumti i preferoj jane: Bogdani e Behrami...
Muziken poashtu e pelqej se per mua eshte nje qetesim. Kengetaret qe adhuroj me se shumti jane: Soni, Nora, Mariza, nga gjuhet e huaja Shaqiren, opssss doja te them Shakiren por e shqiperova fjalen lol ... ( me te vertete s'me besohet se une te jem kaq qesharak, kam menduar se jam teper serioz, pra zbulova nje talent duke e prezentuar ate cunin e babit tim lol )
Kam edhe e-mail, ( sa mire te kesh e-mail, te mjerret ata qe s'kane lol) po deshet nje shoqeri, mos hezitoni, se adresa qe llafosem une eshte bashkim_v19@hotmail.com , chit-chati s'me pelqen, dua biseda serioze dhe me vlera etnocentrike lol ...
Jam kolekcinues i madh dmth i shume gjerave, ja se cka kolekcinoj une: Dihet se pari, tė dashurat (kam nje numer te kenaqshem ne arkiven time), mandej: vetura, syze, bicikleta, televizor, kam mbi 2000 disqe muzikes dmth CD-ja, dhe kolekcioni im me i cuditshem eshte se jam i apasionuar pas kolekcionimit te insekteve si: miza te thjeshta, thnegla, miza ce-ce, bleta, flutura, dhe shume lloje te insekteve tjera...
Para ca kohesh isha shume se...........eeeeej mos te ju merzis me shume, ky jam une, dhe pershendetje per ato qe mbajne finaciarisht Forumin Shqiptar.
Kaloni mire, Bashkimi.............
Nje foto e ime, kur jam bere pioner dmth klasa e pare................
Krijoni Kontakt