Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    me behet qefi qe djemte dhe vajzat shqiptare kane hyre ne ushtrine amerikane si nje nga ushtrite me te forta ne bote.

Per mua eshte nje enderr sirtari futja ne radhet e ushtrise amerikane por gjithesesi krenohemi me ata qe jane tashme.

respekte SSG oliinter
    vari leshte

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    po mire po detyrimin ndaj shtetit shqiptar e keni kryer ( dmth nga rryl---------- daje) ? duke ditur qe shteti Shqiptar e ka leven e detyrueshme .
    besoj keni nenshtetesine dopje . keshtu besoj se i deteroheni sherbimit ushtarak te detyrueshem shqiptar . dini gje si funksionon ky muhabet ?
    kam vellane tim qe eshte 22vjeç dhe ka dhe nenshtesine Italiane nuk do te doja qe mu kthy ne shqiperi ti vene prangat dhe ta qethin tullac. siç po ndodh kete vere .
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Detyrimin ndaj shtetit shqiptar nuk e kam kryer po sa here qe jam kthyer ne Shqiperi nuk me kan nxjerre probleme. Nqs je nenshtetas i dyfishte kam pershtypjen se shteti me i fuqishem fiton, qofte Italia, Amerika, Anglia a ku di un.
    Per ju te tjeret qe mendoni se familjet sakrifikojne nje djale apo vajze per te marre greencard, nuk eshte e vertete. Ne ushtri nuk hyn dot po nuk pate te pakten ate karten e gjelber. Persa i perket rekrutimit te kryemyslimaneve, nuk kam degjuar qe te rekrutohen dhe te nisen ne rradhet e para. (ne shqiptaret nuk quhemi se nuk jemi besimtare te vertete) Nejse, ka dale pak nga tema me duket. Pershendetje te tereve
    NeverAgainVolunteerYourself

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga FTN_2004
    Per ju te tjeret qe mendoni se familjet sakrifikojne nje djale apo vajze per te marre greencard, nuk eshte e vertete. Ne ushtri nuk hyn dot po nuk pate te pakten ate karten e gjelber. Persa i perket rekrutimit te kryemyslimaneve, nuk kam degjuar qe te rekrutohen dhe te nisen ne rradhet e para. (ne shqiptaret nuk quhemi se nuk jemi besimtare te vertete) Nejse, ka dale pak nga tema me duket. Pershendetje te tereve
    Kam harruar si quhej ai çuni që vdiç si ushatarë amerikan në 2005-tën në Afganistan.
    Pastaj e varrosën në Shqipëri dhe e shpallë hero populli në SHBA dhe në Shqipëri.

Ju kujtohet ky rast?

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Me kujtohet, kane qene 2 ne fakt, i pare ra ne 2004 quhet Pfc Ervin Dervishi mos gabohem dhe sherbente ne Army dhe ne 2005 ishte nje marins qe u vra ne Falluxha te dy keta nen 24 vjec.
    NeverAgainVolunteerYourself

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •