Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 89
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Cuna, duke lexu gjatesite e juja, njeriu do mendonte se basketbolli ne Shqiperi eshte sporti kryesor.

Un sdi gjo per te tjeret Zombie por po te dush takohemi edhe shife sa jam i gjate!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Romeo, mos me shit men mu se jam vete mo i gjati i forumit. Une i shaka bona, mos u lebetisni kshu!!!
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    zobmie shyqyr qe u gjend nje i sinqert ne forum!

une pak a shume dihet si jam. Antaret e vjeter e din qe ne shpin time pasqyrat nuk eksistojn se behem e eger sa e shof veten ne pasqyr dhe babi trembet

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Romeo, mos me shit men mu se jam vete mo i gjati i forumit. Une i shaka bona, mos u lebetisni kshu!!!

Mos te shes mend? As nuk kam ndermend se nuk mendoj qe te jesh i gjate eshte shitje mendsh! Edhe nuk te komentova se nuk e kuptova shakana por sepse nuk me pelqen te dukem genjeshtar. Nese ti versionin tend e kishe humoristik, seicili e vendos vete se cfare te shkruaj.Nuk me mer mendja qe i intereson shume ndonjerit se sa i gjate jam un apo je ti ne forum sepse nuk jemi ktu me bo gara.

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    ok me erdhi rradha mua me duket..
    1:65 e gjat, syt dhe vetullat te zeza, floket te gjata me onde..te zeza gjithashtu. pesha 120 lb..se di sa i bie saktesisht me matjet shqiptare..po 55 kile me duket. dhe buzeqeshje te embel..kshu me kan then :P
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Hajdmo po pershkruhem dhe un jam qe jam
    Gjatesia 1.90, peshen e sakt nuk e di kam koh pa hyp ne peshore se kom frik e thy
    Floket i kam te zeza te shkurtra dhe sdal pa i rregullu.
    Ngjyra syve jeshile zakonisht mi pelqejne.
    Tip i shoqerushem ne pergjithsi.

P.S. Edhe per sa i perket Romeos vallai gji ai gamor eshte se e kom taku dhe personalisht

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    Zombie per shpirt mezi jom tu majt barkun me dore
    aq shume kom qesh je i modh mer je i modh
    Tani kalojm pak ne seriozitet
    Une jom unaaaaaaa
    Syte geshtenje e erret
    Floket geshtenje e hapur por me xhel bohen te erret ene ato te shkurtra por jo te shkurtra fare fare
    syte i kom te bukur keshtu thone ( se sdi gjo vallai )
    Kur kom qene deri nga klasa e 7-8 kom qene goxha i gjate por ce do pastaj sikur ra icik vrulli ene tani jom te 180-183 cm ( me i shkurtri i bi me llogarite deri tani )
    Pesha diku tek 78-80 Kg
    Kshu si tip i qeshur jom (ene ket me te njigjume e kom)
    Jom pak si shume pertac, gjumash etj etj por gjona qe rregullohen
    Nr e komes e kom 43-44
    Bardhosh
    hemmmmmmmmmmmmmmmmmm
    ca te them me une re
    pffffffffffffffffff
    Doni me per Belulin :P
    ene me dash ska me po he

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Une qe thoni ju o shoke une cilesine me te madhe kam barkun. Qe thoni ju barku im eshte sa nje kacek sepse kohet e fundit u fry shume dhe nuk di se si ta zvogeloj. Ja qe me pelqejne shume ushqimet dhe plasa duke ngrene.

Per fat te keq kam humbur te gjithe floket ketu siper kokes dhe ato qe me kane ngelur jane thinjur. Meqe kam lindur miop, mbaj ca syze per te lexuar kete forumin shqiptar, megjithate me duhet te zmadhoj germat e terminalit per te kuptuar se c'thote ky romeoooooo.

Po kjo s'eshte gjeja me e keqe pasi para pak vjetesh qe thoni ju u rrezova e m'u be nje infeksion ne kembe qe me coi direkt te doktori. Ai i shkreti e sheroi keq keshtu qe m'u be gangrene dhe si rrjedhoje m'u desh ta prisja siper gjurit. Me nje fjale rri mbi nje cope druri nga ana e djathte. Se mos eshte e majta me mire! Kot eshte edhe ajo pasi me ra paralize para dy muajsh nga beli e poshte, prandaj, le ta themi te teren rri ne karrike me rrota.

Kjo karrikja me beri qe te me forcohen krahet, po per dreq ra zjarri dhe njeri nga krahet m'u dogj shume keq keshtu qe tani mezi i shtyj rrotat e karrikes. Meqenese s'kam para te blej nje nga ato karriket elektrike rri gjithe diten ne shtepi. Kjo ka qene zgjidhje e mire pasi edhe shume mire nga frymemarrja s'jam. Azmatik gjithe jeten. Mushkerite e mia kane ardhur ketej nga fundi.

E meqe e kam barkun si kacek nga ushqimet e ndyra qe ha me eshte rritur shume edhe kolesteroli dhe si rrjedhoje pres qe te kem nje infarkt nga dita ne dite. Ja me erdhi me duket. ahhahahahahahaaaaaaaa!!!!!!!!!

OHohohohao. erdha ne vend.

Tani ju shkruaj si Zombie.
    IiiiiiiIIiiiii dhe ne shkruajme seriozisht ketu. O Zombie, shkruhet MU, pa apostrof ne mes.:P iiiiii te kapa ne gabim

/me pret tani sherr ne te gjitha temat me Zombien....po do te hap rruge se kshu si qenke ti... me prekerke ne seder.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Shume me kane pare andej ktej neper foto, megjithate sa per statistike e per ndonje kalimtar kureshtar:-)
    Moshen e kam thene ne sondazh 22-24
    171-172 cm e gjate, 60 kg, 90-60-90..lol..(kto permasat i kam fixim ti shpall kudo dhe pse qe nga koha kur jane bo matjet eshte rrit ca e para e ul e fundit..lol)
    Floke kaf te erret ne te zeza, kacurrela, pak nen supe
    Syte origjinal kaf te erret thujse te zinj,,me lente jeshil
    Fytyre ovale, dhembe jo te bukur (peng e kam kte..lol) po qe harrohen nga embelsia e buzve me forme dhe te kuqe:-)
    Ne karakter shih e shkruaj..lol...
    e sinqerte (shpesh ca si shume..), e ndjeshme, e drejte( mesa mundem:-)), pak llafazane, jo shum easy-going, shume analizuse, e dashur dhe e shoqerueshme..
    Kaq eshte me teper se enough apo jo:-)???

ps. Mos na shani per modestine..lol
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga ||xXx||
    Hajdmo po pershkruhem dhe un jam qe jam
    Gjatesia 1.90, peshen e sakt nuk e di kam koh pa hyp ne peshore se kom frik e thy :P
    Floket i kam te zeza te shkurtra dhe sdal pa i rregullu.
    Ngjyra syve jeshile zakonisht mi pelqejne.
    Tip i shoqerushem ne pergjithsi.
    ueeeeeeee ca yvi o xot me t'ik truni lol ....ihiiih mwazzz tyve

marsela lol

mosha: 17 e ca lol
    gjatesia: 167 (shkrutabiqe nkul jom ...... guxo shan njeri )
    floket: cakurela origjinale, po me shume i mbaj te drejtume... te gjata...ngjyra kafe ne te zeza... se shpejti do i lyej prap po se kom vendos akoma ca ngjyre :P
    pesha : 52 kg
    syte: pak a shume te medhenj...kafe ne jeshile as vete se mor vesh ngjyren tamom
    personaliteti : shpir njeriu mo ...:P

kshu kshu
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •