Te pershkruash veten tende nuk eshte ndonje gje e keqe perkrundazi
te ndihmon te pranosh veten ashtu sic je psh une jam mesatar formen
e syve dhe syt i kam te bukur sjam muskuloz floket te shkurter hunden
te vogel etj vazhdoni ju tani
Te pershkruash veten tende nuk eshte ndonje gje e keqe perkrundazi
te ndihmon te pranosh veten ashtu sic je psh une jam mesatar formen
e syve dhe syt i kam te bukur sjam muskuloz floket te shkurter hunden
te vogel etj vazhdoni ju tani
Ja do e vazhdoj unë me ca fjalë për vehten time
Jam 1.82 i gjatë,74 kg. peshë, sytë ngjyrë kafe në të shkruar, flokët jo të shumta (paksa shkojnë në ngjyrë gri, hahahah), një fytyrë sikur më ka dhuruar perëndian (nuk e ndryshoj dot), rrumbullake, kujtoj është në proporcine të duhura. Pedant në veshje dhe i kujdesshëm në fjalë dhe veprime. Shoqëria më thonë se jam pakës nervoz, por i pa imponueshëm dhe tolerant. I qetë në sjellje dhe veprime, dhe (më thonëpunëtor i pa lodhshëm. Mundohem të bëj miq kudo që gjendem, sepse armiqët nuk i kam merak! Kaq, kujtoj se mjafton.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Julius junior !
Se pari te deshiroj nje mireseardhje ne forum . Hiq me shume se disa dite ne forum dhe menjehere kerkon te zbulosh pamjen e anetareveSa here une kame menduar athua si duket AI apo AJO dhe ja si s´me ka shkuar mendja te hap nje teme te tille
![]()
Suksese Julius .
Mireserdhe Julius Junior... Sa romantik qe qenke dhe ti si vellai jot ...lol
Une jam jo shume e gjat nja 168 cm , nga trupi pak e mbushur ..syte si bajame , floket me onde , hunden si cycke ,buzet me forme ,
kaq per momentin![]()
Qenke e mire ti Evelyn,pse s'thua![]()
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Un jam 1,75 i gjate dhe i kam syte ngjyre geshtenje.
Kam shume qejf kitarren dhe ndjehem i qete shpirterisht.
Mendoj qe kam eksperince te jetes, sepse kam hequr shume, por edhe sepse kam pasur shum momente te papritshme dhe te bukura.
Kam formuar nje filozofi per jeten.
Nuk jam djale me plane, persa i perket kontakteve me njerezit. Jam djale spontan dhe ka shume raste qe mundohem qe ti realizoj deshirat dhe kerkesat qe njerezit e tjere deshirojne apo kerkojne nga mua.
Jam djale i sinqerte dhe mundohem qe cdo njeri ta rrespektoje, sepse jeta me mesoi qe nuk ka njeri kot.
Ne kohen e lire, pervec kitarres dhe internetit un para se te flej gjum rri e meditoj dhe bej "Joga", sepse e kam shum qejf kete, si me e thene une me fjale te tjera: pastrim dhe qetesi e shpirtit ne menyre Aziatike.
Tani me vjen me qeshur, sepse nje dite me pa njera ne shkolle me koke posht dhe me te dyja kembet siper. Un kujtova se nuk kishte njeri aty prane. Ajo u habit kur me pa dhe u mundua menjeher te flasi dhe te bisedoje me mua, por un nuk i dhashe menjeher pergjigje asajt, sepse isha duke bere Joga. Pastaj mbasi mbarova Jogen ne folem e u kenaqem.
Kaq kisha un. E falenderoj ate qe ka e hapur kete teme
Ja kalofshi mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 17-01-2006 mė 14:51
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Arcimedes , me te vertete qe je shume i sinqerte .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Per gjatesi me mire mos e them,ose hajde more po e them sikur kemi dale per miss ne ketu1;56 jam eh se ka edhe me keq pastaj kot se kam vene nickun cupka_e_vogel une. Jam bjonde po me lesh te verdhe aman
dhe syte ngjyre jeshile te erret. Ne peshe jam rreth 48 me duket se ka ca kohe qe s'jam peshuar me nje fjale as e dobet as e shendoshe.
E ç'te them me pare per veten more shoke ! Po une e kam zakon nuk flas per veten, per Belulin flas me teper, ishte shok i mire i ngrati...
Ja psh t'ju pershkruaj Belulin :
Çun i mire ka qene, i gjate diku andej nga mesi e lart, i gjere jo aq sa i gjate sidoqofte, i shendoshe... ncuq... ia kishte keputur koken mamit te vetFloket, te mire i ka patur, pakezzzzzzz me onde, ama jo çakurrela se nuk i kishte qejf... Veshet, ç't'ju them... Edhe gomarit te Sanço Pançes ia kalonte... ca mesuese andej nga fillorja stervisnin gishtat aty dhe Belulit i rrinin vetem te skuqura i rrinin...
Trupi pastaj, çka mire, jo keq ishte, syte i ka patur si ne kafe te çelur, ama me ca qerpike qe nuk i kishte kush ne ate nahijen e tij nga vinte Beluli. Kembet si kembet, te shtrembera si bige, por ska gje me thoshte Beluli, punojne akoma. Duart te sakatuara nga mbledhja e hithrave kur ishte i vogel, hunda pak a shume seksi, faqkat te lemuara i ka patur ai, edhe te bardha bile...
Ja keshtu Beluli more shoke, doni me per Belulin ?![]()
Krijoni Kontakt