Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 89 prej 89
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nuk besoj se do kesh kontradikta me vjerren nese arrin te gjesh nje pike konsensusi. Nese ti respekton parimet e saj, dhe ajo detyrimisht von apo heret do i respektoje parimet e tua. Duhet shume kujdes ne cdo moment qofte dhe nje kapricio e momentit te vjerres psh. ose nuses... te mos kaloje ne konflikt po te qetesohen e te ulen gjakrat.
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    une e urrej familjen e gruas, oh man, those f*****, ja kam prere dhe gruas se le me te takoj ata te shpise.

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    Rejat e rrahin vjehrren pėr spital

http://www.youtube.com/watch?v=XsCR9...hannel&list=UL

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga kusha Lexo Postimin
    une personalishte n.q.se nusja nuk e rrespekton vjehrren atehere ajo rrin me zor ne at shtepi se vjehrra kush eshte nusja e burrit prandaj rrespektoni vjehrrat se per ndryshe jeni te mallkuare ,une per vete do te kisha ndare ate qe nuk rrespekton familjen me kusht qe ajo te mos martohet me kurre ,rrespektoni vjehrrat ju qe keni ,se zoti do t`ju mallkoje do te keni jete te shkurter dhe plot hidherime ,ju qe jeni te martuara rrespektoni prinderit e burrit n. q se nuk rrespektoni atehere ju nuk rrespektoni as burrin t`uaj ,beni kujdes ok
    mua po me vjen si era kercenim....
    po mire ajo vajze qe ka shkuar te shtepia e burrit nuk ka lene dy prinder ajo, ka lene gjithcka dhe po vjen per hater te burrit ne ate shtepi, po ajo nuk duhet respektuar ajo????????????
    se shoh qe ke harruar te permendesh respektin ndaj nuses...
    apo vetem nuset i ze mallkimi, vjerrat nuk i ze...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ka nuse te keqia, ka dhe vjehera et keqia,por me shume ka vjehera te bezdisura

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Sa tmerr qe keni mer aman!?
    Miresjellja, mirekuptimi dhe repsekti shperblehet kudo ne jete aq me teper ne familje.
    Mjer ju per keto zemra katran qe keni!

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    ka nuse te keqia, ka dhe vjehera et keqia,por me shume ka vjehera te bezdisura
    Pajtohem Prudence, une me vjherren asnjehere as zenken me te vogel nuk kam pas, me perjashtim tash qe kam lind femije, fat i mire qe po kam shume durim edhe po mbaj gojen mbyll po e duroj se gjithe diten ma lodh kryt duke mu perzi ne lidhje me kujdesin ndaj femijes.
    Problemin me te madh e kemi rreth ushqyerjes, une du qe t[i jap me hanger vetem ushqim organik e ajo te kunder. i jep te hajė pa lejen tem. :@

E mira e madhe eshte qe vetem edhe pak dite edhe do te iki ne vendin ku jetoj, se me kete lloj vjehrre veshtire po e kam vetem per punen e femijeve jo per gje tjeter.
    Paqė

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    dikur ne fillimet tona, sa u fejova vjerra bente sikur vdiste per mua ne sy te te birit pra burrit tim. kur rastisja vetem me te me ngulte lloj lloj kunjash... mbaj mend qe ate periudhe u stresova shume, tim shoqi nuk i thoja gje se kisha frike se ai do shkonte te zihej me te dhe ajo do ti mohonte te gjitha dhe do ti thoshte "ja nusja na futi ne sherr.." une me burrin duheshim shume(dhe vazhdojme ta duam shume njeri tjetrin edhe sot) dhe im shoq ishte njeri pa komplekse me puthte ne sy te vjerres, te tezes, nuk e cante koken fare, mesa duket kjo behej keq dhe sa ikte ai fillonte te me thoshte: mos kujto se do ma marresh ti mua cunin, po e blete shtepine larg meje edhe une do ta shes kete qe kam edhe do te vij komshi me ju...
    ndersa vjerri si shpirt, kurre nuk e kam degjuar te me thote nje llafe, sa here kur e degjonte ate (vjerren) i kthehej dhe i bertiste, po ku merrte vesh ajo...
    nejse ato kohera kane kaluar, tani ajo eshte ne shtepi te saj, une jam ne shtepine time, me respekton, e respektoj atehere kur takohemi, dhe tani kam ndryshuar qendrim, nuk jam me ajo budallaqja e sinqerte dhe naive qe kam qene ne fejese, nese ajo me hedh nje kunje edhe une ia kthej me te njejten monedhe...dhe si perfundim tani shkojme shume mire...
    tani ajo ka probleme te tjera se ka nusen e djalit te vogel qe jeton me te, nuk ka kohe te merret me mua...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    Pajtohem Prudence, une me vjherren asnjehere as zenken me te vogel nuk kam pas, me perjashtim tash qe kam lind femije, fat i mire qe po kam shume durim edhe po mbaj gojen mbyll po e duroj se gjithe diten ma lodh kryt duke mu perzi ne lidhje me kujdesin ndaj femijes.
    Problemin me te madh e kemi rreth ushqyerjes, une du qe t[i jap me hanger vetem ushqim organik e ajo te kunder. i jep te hajė pa lejen tem. :@

E mira e madhe eshte qe vetem edhe pak dite edhe do te iki ne vendin ku jetoj, se me kete lloj vjehrre veshtire po e kam vetem per punen e femijeve jo per gje tjeter.

Edhe vjehra ime (me pak) dhe vjehri me shume,sa linda cunat donin te ndikonin shume ne menyren e rritjes se tyre, nuk i lejova,por kisha vertet kokecarje sepse duhej ti duroja dhe ti sqaroja.me vjehren shkoj mire,vec eshte sh e ngjitur.

Te shoh si do ti mendoj gjerat kur te jem vjehre.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Garanci pėr nė USA
    Nga miki_al2001 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 16-01-2011, 00:02
  2. Po tregoj ndonje edhe une
    Nga Jeans-boy nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 23:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •