me kam cu ca artikuj per mardheniet nuse-vjehrre...lol
po s'me kane mbrit akoma, se do i postoja...![]()
me kam cu ca artikuj per mardheniet nuse-vjehrre...lol
po s'me kane mbrit akoma, se do i postoja...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Mardheniet Nuse Vjerre..........lol
Jo gjithmone ndodh qe Vjerra eshte ( Problemi ) panvarsisht se Nusja ashtu mund te menoje, ka edhe Vjerra qe dine si te sillen me Nuset e tyre dine si te mbajne Distancen e duhur dhe kete e bejne per hir te djalit ( jo se ju keput barku per nusen) por edhe nese ka mosmarrveshje menoj se nuk duhet ta bejne problem me Djalin/Burrin sepse vec veshtiresi do sjellin asgje tjeter.......... Nime Beni si te beni ene ju Nuset Mbylleni ngajhere gojen se su be Qameti.......... ( kafsho gjuhen mi dreq).........lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 30-03-2006 mė 17:44
letersi mos na akuzoni kot mos na i ngacmo cikat e tropojes se me pakice i kemi ne forum ndoshta ka shume po une nuk e di se ka shume ,aq me mire n.q.se ka ju pershendes.
Tek nje teme verdalle ne forum, Kuqja thote:
Po e parafrazoj pyetjen dhe pergjegjen!
Cka kishit bere per dashurine e jetes?, ajo ishte pergjegj: Ja kisha mbyt mamin qe te jetojme te lumtur. lol
Kjo ka me e forta e forumit qe kam lexuar.
Pergezime Kuqa, ide e mire. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 30-03-2006 mė 17:45
My silence doesn't mean I am gone!
une personalishte n.q.se nusja nuk e rrespekton vjehrren atehere ajo rrin me zor ne at shtepi se vjehrra kush eshte nusja e burrit prandaj rrespektoni vjehrrat se per ndryshe jeni te mallkuare ,une per vete do te kisha ndare ate qe nuk rrespekton familjen me kusht qe ajo te mos martohet me kurre ,rrespektoni vjehrrat ju qe keni ,se zoti do t`ju mallkoje do te keni jete te shkurter dhe plot hidherime ,ju qe jeni te martuara rrespektoni prinderit e burrit n. q se nuk rrespektoni atehere ju nuk rrespektoni as burrin t`uaj ,beni kujdes ok
Ja, dola une qe e dua vjerren. Juve bete nje sy qorr per muaPostuar mė parė nga Titi
e na thoni qe gjasme s'paska femer qe e do vjerren. Une qe s'duroj dot t'i takoj mamin shokeve/shoqeve qe kam. Vertete me duket sikur do me hane.
Burre eshte ai qe di te beje diplomaci midis te dyjave dhe te mund ta krijoje "fushen e betejes"Postuar mė parė nga Titi
kur i thone, sa me harmonike. Cila vjerre e do nusen qe ne fillim? Eshte detyra e djalit t'i bashkoje pak nga pak e me takt. Ueee... djem guake do jini (gjithnje... lol) juve? Humdinger ka nje shenje qe na i ben te dyjave -- asaj i thote "Maaaaa..." me ze te ulet, kurse mua... mua asgje s'me ben se jam engjell (... nqs s'them asgje
)
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ne familjen time dhe mami dhe babi i rrespektojn dhe i duan shume vjerrat!![]()
puh teme delikate e pa zgjidhje po une them se a shum mire kur diskuton e kur lexon mendime e eksperienca te ndryshme. Vjehrra jeme 'vdes' per mua thote, po une shkoj shume rralle ne shqiperi e per nje here ne vit per tre kater dite duroj cdo gja qe me duket kot ose budallallek. Problemi im eshte se per ato pak dite une nuk nderhyj kurre e nuk perzihem se e di se iki prap, por tani ajo ka mbetur vetem e burri im asht djal i vetem. Ajo mendon se un jam njeri shum i mire, i bute e i qete. Une nuk e di se si jam ne lidhje me te. Ne largesi i mbaj kontaktet e respektin super po me jetu bashk kam frike.
Edhe pak do kemi nji beb ne familje e im shoq dote qe nana e tij me ardh me jetu me ne qe tashti pergjithmone, ajo ka vetem nji vajze ne shqiperi. I thashe qe ne lindje dua vetem burrin te koka, edhe dy-tre jave pas lindjes dua nanen time se mund te kem nevoj per sherbim. Pastaj dua dy tri muaj kohe te mesohem vetem me bebin e ma vone te vijne nana jote e pres shum me qejf e kenaqesi. Ai ra dakort se i shpjegova arsyet. Nese shoh ndonji difekt apo problem mund tja them vetem ambel e ambel e ne vete, se perndryshe ne lidhje me te amen behet xhind. Kurse kur me sheh mua "te urte" me del shum zot e i flet edhe te emes, saqe me dhimbset e shkreta. Megjithese situata te tilla kan qene shume te rralla, se per pak kohe qe shkoj ne shqipri un i shmangu te gjitha konfliktet.
Vjehrra ime eshte njeri i mire, por eshte tip i veshtire, dhe une kam frike se po te jetojme bashke do te humbim kete marredhenien qe kemi tani. I kam thane tem shoqi, qe, ne fillim ajo te vijn per 2-3 muaj, e vjen prap ma vone. Arsyeja asht se mu do me binte bomb po ta dija se nga jeta ne cift do u bashim kater, ne bebi edhe vjehrra. Une e shijoj shume intimitetin dhe jeten ne cift, e du shum burrin dhe kenaqem kur ai vjen nga puna shpejt ne shpi e thote me morri malli e rrin me ore te tana duke biseduar e duke lozur qeshur etj. Po te sillet edhe dikush tjeter ne dhome smund te rrime me ore te tera ne krevat psh! ku shijojm fundjavat a^pushimet etj.
Mezi pres bebin e dua te shijoj pak jeten tone si familje. E di qe ne lidhje me te ardhmen do ndikojn shume ato 2-3 muaj qe do jetojn vjehrra me ne. Ne lidhje me sjelljen time e te sajen, nuk di se si do sillem.
Im shoq lodhet dhe une nuk dua ta merzis me probleme ne lidhje me te emen, si dhe nuk dua te sillem keq me vjehrren se ne fund te fundit ajo "ka ba kryet e burrit tem" si i thojn, por nuk do doja kurr me me nderhy ne lidhje me femijen apo me ne si cift.
Plus si natyra jena te kunderta. Un merrem me shkoll, baj masterin tash, si dhe flej deri vone, apo merrem me shtepine "me norme". ajo asht shum meraklie per shtepine, kolltuqet, divanat e asht mesu me u llastu nga burri e djali.
pra kur te vijn do vehen ca rregulla te heshtura e kush ka keshilla per se si duhet me u sjelle e si duhet me reagu une. Lexoj me shume interes eksperiencat e keshillat tuaja.
Jo moj xhan. Gruaja ime vdes per mamane time. Me shume do ate se sa mua.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Shume bukur keni shkruar Brunette.Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
![]()
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Krijoni Kontakt