Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 92
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    10 gjėra qė nuk do ti dinim.. nėse nuk do tė egzistonte kinemaja..

1. Gjithmonė njeri nga dy binjakėt.. ėshtė satanic.
    2. Nėse bėhet fjalė pėr tė c’aktivizuar njė bombė, cdo tel qė mund tė presėsh.. do tė jetė i sakti.
    3. Nė njė skenė karateje nėse kundėrshtarėt janė shumė, mos u shqetėso.. se tė gjithė do tė vijnė njė nga njė pėr ti goditur.
    4. Kur fik dritėn e dhomės sė gjumit tė gjitha janė pėrsėri tė dukshme.. dhe paksa blu.
    5. Bjondet dhe tė bukurat ka mundėsi tė jenė edhe psikologe tė famshme.. madje qė nga mosha 22 vjecare.
    6. Tė gjitha cantat e psonisjes kanė gjithmonė njė buke franceze.. dhe 2 kile karrota.
    7. Ka shumė mundėsi tė shpėtosh gjallė nga njė luftė, nėse nuk bėn gabimin.. tė nxjerrėsh fotografinė e sė dashurės qė prźt.
    8. Heronjtė nuk ndjejnė dhimbje kur hanė dru tė fortė.. porse shtrėmbėrohen kur njė bjonde u pastron plaget.
    9. Tė gjitha bombat kanė ore me numra tė mėdhenj.. e tė kuq
    10. Njė polic i thjeshtė mund tė zgjidhė njė cėshtje misterioze e tė vėshtirė, vetėm.. pasi e kanė pushuar nga puna..
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Disa shenja tė rėndėsishme..

* Nė njė fugon hudraulikėsh..
    “Ndreqim cdo gjė qė mund tė prishė burri juaj..”

* Nė portėn e njė klinike operacionesh plastike..
    “Mund tė skalisim hundėt tuaja”

* Nė njė klinikė optike
    “Nėse nuk shikoni asnjė arsye pėr tu vizituar, keni ardhur nė vendin e duhur”
    * Nė njė dyqan kafshėsh
    “Kthehemi pėr 5 min. Ulu. Poshtė.”

* Nė nėj zyrė funeralėsh
    “Ngisni makinėn me kudes.. Ne mund tė presim”
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Disa pikepyetje tw pazgjidhura !!

* Si e di nė kinema se cila mbėshtetėse tė takon ty ? - Nuk e di.. prandaj merr masat qė ti zėsh tė dyja

* Pse nė makinat llogaritėse numrat janė ndryshe nė lidhje me telefonat? - Sepse makinat llogaritėse i shpikėn anglezėt.. e si gjithmonė ...

* Nėse paratė nuk mbillen nėpėr pemė atėherė pėrse bankat kanė “degė” ?

* Pse thonė se “fjeta si fėmijė” kur fėmijėt tė zgjojnė cdo dy orė?

* Cfarė ngjyre ka njė kameleon, pėrpara njė pasqyre ?

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    AI - Boll mė duke folur vetėm pėr mua. Le tė themi edhe diēka pėr ty.. Pra cila ėshtė pėrshtypja jotė pėr ty..

* * *

Ne gjykatė..
    - Ēfarė zanati ustroni?
    - Artist !
    - Cfare artisti?
    - Jam aktori mė i madh nė botė..
    - Nuk ju duket paksa e tepėrt kjo?
    - Mė duket zoti gjykatės, por u betova tė them vetėm tė vėrtetėn..

* * *

Nė zyrė..
    - Atėherė nė darkė, gruaja ime dėshiron tė vijmė pėr vizitė nė shtėpinė tėnde.
    - Me gjithė qejf, por tė lutem i thuaj ggruas qė tė mos ta veshė atė gunėn e re qė i bleve dje.. se do ta shohė e imja, do ketė zili.. dhe e kupton pastaj.
    - Po atėherė nuk kemi ndonjė arsye tjetėr pėr tė ardhur !

* * *

Nė Hetuesi..
    - Mė thoni zotėri, ėshtė e vėrtetė qė i pandehuri flet me veten e tij, sa herė qė gjendet i vetėm diku?
    - C’tju them zoti hetues.. Asnjėherė nuk u gjenda pranė tij, sa herė qė ishte i vetėm..

* * *

AJO – Burri im u sėmur ditėn e dasmės dhe vdiq tė nesėrmen. Sa me fat ishte... nuk vuajti mė shumė..

* * *

Kaposhi vrapon pas njė pule..
    AI - Edhe nėse se kap dot, mendon, tė paktėn tė bėj nxemjen
    AJO – Re, thua se vrapoj shume shpejt ?

* * *

A e di cdo tė thotė, qė tė kthehesh nė mbremje nė shtėpi, e tė tė prese njė grua qė tė tregon dashuri, butėsi e pėrkėdhelje ?
    - Tregon se je futur nė shtėpi tė gabuar.

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Mesuesi vendos hartim me teme: “Nese do te isha I pasur”
    Te gjithe fillojne et shkruajne, pervec Totos.
    - Toto.. po ti pse nuk shkruan?
    - Po pres te me vije sekretarja !

* * *

- Kamarier, kam nje mize ne supen time.
    - Vertet? Sa cudi.. se une i nxorra te gjitha !

* * *

Diku ne mes te shkretetires, nje burre I veshur me stoli zhytesi takon nje karvan tregetaresh. I drejtohet kryetarit:
    - Nuk me thua re mik.. Ku eshte deti?
    Kryetari I grupit, e shikon mire e mire e I thote..
    - Po ja, nja njezet mije kilometra qe ketu.
    - Po po, pergjigjet zhytesi.. ky eshte bregdet.

* * *

Shefi I spitalit, duke ju drejtuar te semurit:
    - Mund te me thuash perse ike si I cmendur nga dhome e kirurgjise?
    - Sepse infermierja tha: “Mos u tremb, nje apandesit I thjeshte eshte”.
    - E atehere?
    - Si atehere.. doktorit ja tha !

* * *

Kur NASA filloi te dergoje astronaut ne hapesire, shume shpejt vuri re se stilolapsat nuk mund te shkruanin ne peshe “0”. Atehere vendosi shkencetare e beri studime te gjata shkencore per 10 vjet me nje investim prej 21 miliard dollaresh, per te gjetur stilolapsin e pershtashem qe do te shkruante ne cdo lloj kushti atmeosferik.

…kurse Ruset.. vazhdonin te shkruanin me laps !

* * *
    Dy dele bashkebisedojne me njera tjetren per pikepyetjet me te medha si dhe kuptimin e jetes:
    - A beson me te vertete se ka jete pas Pashkes?

krejt miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Mamja, bija dhe sherbetori zezak nisen per ne nje ishull te vetmuar per te banuar.
    Pas dy-tre vjetesh ndersa ktheheshin:
    - Mamja i thoshte sherbetorit baba, kurse
    - Vajza i thoshte sherbetorit vella

Si mendoni cfare mund te kishte ndodhur ndermjet tyre?
    (mendojeni pak, pastaj shikoni edhe pergjigjen me poshte..)
    ::
    [pergjigjia]
    ..s’dinin cfare flisnin !

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Njė njeri nget nė autostradė motorin e tij, dhe madje pa kokore. Papritur dicka e godet nė kokė. Habitet miku.. ndalon djathtas dhe shikon se kishte goditur njė kanarinė. E merr tė gjorėn ta varrosė, por pak mė pas shikon se nuk kishte ngordhur akoma, kėshtu qė e merr nė shtėpi, e mjekon dhe e vendos nė njė kafaz.

Pas pak kohėsh zgjohet kanarina.. shikon pėrreth, kudo e rrethuar me kangjella.. mbulon fytyrėn me krahėt dhe thotė:
    - Bo, bo.. e vrava tė gjorin !

* * *

Njė tip parkon motorin pėrpara Kuvendit e shikon dikė qė po qėndronte nė trotuar.
    - Re mik, do ma shikosh pėrpak momente motorin sa tė shkoj tek dyqani pėrballė e tė marr dicka. Nuk do vonohem..
    - Cfarė thua re, - i pėrgjigjet tjetri.. – unė jam deputet.
    - Ta marrė dreqi, - thotė tipi.. – ska gjė more mik, ty tė kam besim !

* * *

Shes kompletin e Enciklopedise Britanika – 45 volume – gjendje shume e mirė. Nuk mė nevojiet mė. Tė djelėn e kaluar u martova e gruaja ime di gjithcka !

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Nė Bar..
    Njė tip tepėr i turpshėm futet nė njė bar dhe shikon njė grua tepėr tė bukur qė po pinte e vetmuar. Pasi mendohet njė orė tė tėrė se si do ti afrohej, mė nė fund e merr guximin dhe i afrohet duke i thėnė:
    - mmm.. do tė kishe problem nėse flisnim ndopak?
    Ajo pėrgjigjet me zerin mė tė lartė qė kishte:
    - JO ! NUK DO TE FLEME BASHKE SONTE !
    Tė gjithe kthejnė kokėn dhe vėshtrojnė djalin qe ishte kuqur nga turpi.

Pas pak orėsh gruaja i afrohet djaloshit dhe i thotė:
    - Mė fal nėse tė ofendova. A di jam nxėnėse nė psikologji dhe doja tė provoja se si reagojnė njerėzit kur gjenden nė pozitė tė vėshtirė.. e di.. kur gjenden nė momente qė i turpėrojnė..
    Dhe djaloshi me sa zė kishte mundėsi tė bėrtiste i pėrgjigjet:
    - CFARĖ NĖNKUPTON KUR THUA ME 50 EURO ?!

* * *

Dy Bjondet..
    Dy bjonde hypin nė njė pemė qershie pėr tė marrė mė lehtė qershi. I thotė njėra tjetrės..
    - A nuk presim mė mirė njė degė, qė ta kemi mė tė lehtė pėr ti marrė qershitė?
    - Mirė thua, - i thotė tjetra, dhe marrin njė sharrė e fillojnė punėn.
    *
    Kalon qė andjej njė esmere.. i shikon e u thotė:
    - Re vajza.. po atje ku rrini do prisni degėn dhe do bini vetė...
    *
    Njė ditė dikur mė vonė dy bjondet pijnė kafe shikojnė tė kalojė qė andjej esmerja e i thonė njėra tjetrės, - Ba, pa shiko kush po kalon.. Mediumi !

* * *

Dy zhytėsit..
    Njė ditė njė zhytės ishte duke shijuar botėn e nėnujshme 6-7 metra nė thellėsinė e detit. Shikon njė tip qė ishte afėr tij, nė tė njėjtėn thellėsi.. por pa veshje zhytėsi. Zhytėsi ynė zbret nė 15 metra dhe pak mė vonė shikon tipin qė po e ndiqte. Vazhdon zhytėsi tė zbresė edhe 10 metra akoma... dhe tipi po ashtu e ndiqte nga afėr.
    I afrohet zhytėsi.. nxjerr pllakėn me stilolapsin e posacėm dhe shkruan:
    “ Si ja arrin qė zhytesh nė njė thellėsi tė tillė, dhe madje pa maskė” ?
    Merr stilolapin tipi dhe shkruan nga poshte:
    “ Po mbytem.. idiot” !

krejt miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 29-07-2003 mė 17:29

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Ju falenderoj Shigjeta, e Ferdinant.. e ju pershendes me dy te shkurtra..

* * *

I sėmuri zgjohet pas operacionit..
    - Doktor, doctor.. he si shkoi operacioni ?
    - Sjam doktori biri im… jam Shen Pjetri !

* * *

Babai hebre gati per vdekje, thėrret birin e tij tė madh:
    Babai – Job, hajde kėtu biri im.
    Jobi - Erdha baba. Cfare kėrkon? Po vdes? Si..?
    Babai: - (Nxjerr njė unazė floriri nga poshtė dyshekut..) E shikon kėtė unaze biri im? Ėshtė relike familjare.. Nė fillim e kishte stėrgjyshi im qė ja dha gjyshit, qė pastaj ky ja dha babait tim, e nė fund babai ma dha mua..
    Jobi: - (fillon tė lėpihet..) Po baba.. pastaj ?
    Babai : Sa mė jep ????

* * *

krejt miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Zogu i zgjuar...
    ..nga Arka

Historia mbeshtetet mbi nje bashkebisedim ndermjet Babait (zog) dhe te Birit (zog).. te cilet jetojne ne nje qytet te mbipopulluar e te piste.. e mbi te gjitha guaja (ose nena e te voglit) i ka braktisur per te shkuar me nje lejlek..

1. >>>>>>><<<<<<<<<
    Babai – Ja shiko. Kudo neper plera kafshe te uritura qe kerkojne dica per te ngrene.
    Babai – Te mjerat kafshe. E mbi te gjitha i torurojne, i keqtrajtojne.. e i helmojne
    Babai – Sa i eger qe eshte ky qytet. Askund nuk egziston sadopak dashuri, sadopak miresjellje.
    Biri – Une megjithate ka kohe qe kam menduar te bej nje veper te mire. Kam menduar ti jap ushqimin tend nje maceje te uritur.
    Biri – Dhe madje, ashtu sic e mendoj do te bej nje veper te mire te dyfishte
    Babai – Pse te dyfishte?
    Biri – Sepse do tja jap ushqimin pasi ta kesh ngrene ti !

2. >>>>>>><<<<<<<<<
    Biri – Baba.. shiko nje qen. (ne plehra..)
    Babai – E pastaj?
    Biri – Do ta marr me vete.. gjithmone doja te kisha nje qen.
    Babai – Je cmendur bir?
    Biri – (Qenit).. Atehere qe sot do te jem une zotnia yt. Do te te trajnoj e do te te mesoj shume gjera te lezetshme. Le te themi psh. Do te te hedh babane tim, e ti do te ma sjellesh perseri prapa.
    Qeni – Ashtu eee !
    Qeni – Qe te jesh zotnia im vogelush do te duhet edhe te me ushqesh.. E kishe menduar kete?
    Biri – Sigurisht. A te pelqejne konserva qensh?
    Qeni – Shume !
    Biri – Bukur ! Di nje vend qe ka shume te tilla e mund te hash sa te duash, mjafton qe ti duroje stomaku yt.
    Qeni – Pse jane te prishura?
    Biri – Jo.. jane bosh !

3. >>>>>>><<<<<<<<<
    Biri – A nuk me thua qen, cfare rrace je?
    Qeni – Nuk e di tamam sepse nuk e njoh babane tim.
    Biri – A fatlum qe je.
    Biri – Po nena jote cfare rrace eshte?
    Qeni – Nuk e di, sepse as ajo nuk i njihte prinderit e saj
    Biri – Aaa kuptova. Ti ke femije?
    Qeni – Mundet. Nuk e di. Kam shkuar me shume.
    Biri – (Babait perbri) Ja re.. tamam familje te tilla me pelqejne.
    Qeni – Mos e thuaj ate vogelush. Une do te doja shume te njihja familjen time dhe te kisha shume kusherinj.
    Biri – Budallalleqe thua. Te afermit jane si kockat.
    Qeni – Domethene?
    Biri – Kur ke shume.. duhet ti groposesh !

4. >>>>>>><<<<<<<<<
    Qeni – Une gjithsesi nese do te gjykoje nga perberja ime, e kam prejardhjen nga bulldog dhe qen-ujk.
    Biri – E pamundur. Ata jane qener te zgjuar, ndersa ti ke fytyren me idiote qe kam pare ndonjehere nder qener.
    Qeni – Qenke i paskrupullt.
    Biri – Ja ki kujdes si flet se do te filloj te te pickoj e te te bej qen dalamatie.
    Babai – Mos i jepni rendesi. Loja e tij me e dashur eshte te ofendoje te tjeret. Per kete arsye e urren e gjithe bota.
    Biri – Genjeshtra. Akoma nuk me ka njohur e gjithe bota.
    Qeni – Gjithsesi nese eshte kaq i pasjellshem qe tani nuk duket se do beje edhe shum gjera ne jeten e tij.
    Biri – Pa shiko kush flet. Po ti cfare ke bere ne jeten tende more analfabet?
    Biri – E vetmja gje qe munde te besh eshte te mesosh vetem tre shkronja te alfabetit dhe ato te ngaterruara..
    Biri – Ham.. ham.. !

5. >>>>>>><<<<<<<<<
    Babai – (duke shikuar plehrat e mbushura plot..) Zoti im.. cfare jete eshte kjo ?
    Biri – Durim.. edhe pak kohe edhe do te te pergjigjet Ai vete!

6. >>>>>>><<<<<<<<<
    Biri – (Duke kenduar) Nje flutur e buuuukuuurrrr..
    Babai – (ka zgjatur duart perpara e eshte kthyer nga te tjeret)
    Biri – (Duke kenduar) Nje flutur e buuuukuuurrrr..
    Biri – Pse cdo here qe kendoj ti i zgjat duart perpara keshtu?
    Babai – Qe te shikojne te tjeret se nuk po te rrah !

7. >>>>>>><<<<<<<<<
    Biri – Baba, baba.. sapo skicova nje karte urimi qe do shitet ne miliona kopje.
    Biri – Shiko me kujdes. Eshte Plaku i Vitit te Ri, ku nga njera ane mban nje torte me qirinj dhe nga ana tjeter nje veze te kuqe.
    Biri – E kuptove.. eshte nje super-karte qe do te beje per te gjitha rastet.. “Gezuar KrishtLindjen”.. “Gezuar Pashken”.. “Gezuar DiteLindjen”..etj..
    Babai – E kuptova.. Po perse Plaku i Vitit te Ri ka veshur nje kepuce te zeze e nje te bardhe?
    Biri – E bardha nuk eshte kepuce, eshte allci, per “Sherim te shpejte”..
    Babai – Po keta rathet (e shenjestres) ketu ne mes te gjoksit te tij cfare jane?
    Biri – “Suksese”..

..vazhdon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 12-08-2003 mė 05:58

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •