Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 92
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Mesimi i Anglishtes

Mesuesja e anglishtes u thote nxenesve te bejne nje fjali me fjalet Green, Yellow, Pink.
    Mesuese, mesuese, - therret Ana
    Pa me thuaj Ana, - thote mesuesja
    “The frog is green. The sun is yellow. The pig is pink.
    Mesuese, mesuese, - therret edhe Totua
    Ja na thuaj edhe ti Toto, - thote mesuesja
    Green, green, bie telefoni. E ngre dhe them “Yellow”! Gabim ishte dhe e mbyll “Pink”.
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Kater stadet e jetes..

- Beson ne Plakun e Vitit te Ri
    - Nuk beson ne Plakun e Vitit te Ri
    - Je Plaku i Vitit te Ri
    - ..dhe dukesh si Plaku i Vitit te Ri

Prova..
    Dy minj po vraponin me te shpejte. Del lepuri dhe e kap njerin duke i thene:
    - Cfare po ndodh re baxhanak?
    - Nuk e mesove akoma? Perndjekje e madhe ndaj elefanteve.
    - Po mire, po ju pse vraponi te fshiheni?
    - Je ne vete ! Po te kapen ata, hajde provoje qe s’je elefant !!

huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Te verteta nga TV

- Tre jane te plagosurit. I vdekuri dhe dy te tjere. (ANT1)
    - Teorikisht, eshte me praktikja qe mund te behet. (Mitsotakis)
    - Po, po, por pergjigju pozitivisht, “Jo”. (ANT1)
    - Nuk e kuptoj pse nje artist smund te degjoje muzike klasike. Mua psh me pelqejne te Katerta Stinet e Verdit (Sakis Rouvas)
    (per karnavale)
    - Ju cfare stolie keni veshur?
    - Rock Star.
    - Vertet, ky eshte muzikanti juaj i preferuar? (MEGA)
    - Ne cfare shteti kendoi Lefteri Pantazi. Ne Turqi, Angli apo Londer? (ALPHA)
    - Real – Lacio 2:2, ne favor te Realit (MEGA)
    - Cfare keni per te thene per vdekjen e mbretit te Jordanise? (King of Jordan)
    - E veshtire te dale basketbollist tjeter si ai (MARIA CAREY)
    - Dhe tani, i ftuari yne i gjalle.. (Rula)

miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 07-02-2003 mė 19:33

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Te shkurtra..

- Cili eshte ndryshimi midis Mafies dhe Qeverise? - Mafia eshte e organizuar.

- Pse njerezit besojne ate qe ju thote se ne qiell jane 400 miliard yje, dhe kur ju thone se stolat sapo jane lyer, shkojne dhe e provojne me gisht?

- Ata qe munden.. bejne - Ata qe nuk munden.. mesojne te tjeret.

- Anjehere mos ki frike ti thush botes cili je.. – Anonim

- Kur gjithcka permbyset.. provo te nderrosh zanat.

- Oscar: Jam shume poshte nga ana psikologjike! - Cult: Po ti vete si je?

- Asnjehere nuk harroj persona. Por per rastin tend do bej perjashtim.

- Kam nje pergjigje per gjithcka. - Po, te gabuaren

- Sa veta punojne ne firmen tende? - Afersisht gjysma.

- Pse ju thua te tjereve se jam idiot? – Me fal, nuk e dija qe e mbaje sekret.

- Nese martohemi do te mund te jetosh me te ardhurat e mia?
    - Po, por ti me cfare do jetosh?

Dy bjonde bisedojne:
    - Dje, me nderprerjen e rrymes mbeta 3 ore brenda ne ashensor.
    - Po une c’te them qe mbeta 3 ore e mbyllur ne shkallet e levizshme!

Test:
    1. Si mund te cmendesh nje polic? (per pergjigjen lexo paragrafin 2)
    ::::
    2. Si mund te cmendesh nje polic? (per pergjigjen lexo paragrafin 1)

miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 07-02-2003 mė 19:37

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Bushi dhe Femijet..

Xhorxh Bushi viziton nje klase femijesh ne Amerike.
    -Miredita femije. Une jam Xh. Bushi, Presidenti i Amerikes. Mund te me pyesni cfare te doni ne lidhje me vendin tuaj dhe une do tju pergjigjem.

Ngre doren Xhoshua. Ju lutem zoti president mund tju bej tre pyetje?
    1. Si eshte e mundur qe per zgjedhje megjithese kishit me pak vota se Al Gore fituat?
    2. A e pranoni vertet se Hiroshima ishte nje akt terrorist amerikan?
    3. ..dhe si ka mundesi te sulmoni nje shtet te tere, pa patur asnje prove bindese?

Menjehere bie zilja dhe nxenesit shperndahen. Pas 5-minuteshit nxenesit mblidhen perseri ne klase dhe Xhorxhi fillon te flase perseri.
    -Miredita femije. Une jam Xh. Bushi, Presidenti i Amerikes. Mund te me pyesni cfare te doni ne lidhje me vendin tuaj dhe une do tju pergjigjem.

Ngre doren Xhoni dhe pyet. Ju lutem zoti president mund tju bej pese pyetje?
    1. Si eshte e mundur qe per zgjedhje megjithese kishit me pak vota se Al Gore fituat?
    2. A e pranoni vertet se Hiroshima ishte nje akt terrorist amerikan?
    3. Si ka mundesi te sulmoni nje shtet te tere, pa patur prova bindese?
    4. Pse zilja e pushimit ra 20 minuta perpara?
    5. ...dhe ... ku eshte Xhoshua re cuna ???!!

krejt miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Te vogla, sa per clodhje..

Nje dite Aladini i kerkoi Xhindit ti plotesonte 3 deshira.
    - Jo, tha Xhindi, gjithmon ti plotesoj deshirat. Per sonte do te plotesoj vetem nje.
    - Fillon te flase Aladini. Po, ja.. gjithmone e kam pasur ender te shkoj nje here per plazh ne Hawai. Sikur te ndertoje nje ure, qe ketu atje, keshtu qe une do te ikja sa here te kisha nevoje me makine direkt dhe shpejt..
    - Je i cmendur, thote Xhindi. Pa llogarit sa beton duhet te hedhim. Ja mendo se punetore do te punojne e sa dem i madh ekologjik do te jete. Ba, ba e pamundur, kerko dicka tjeter..
    - Ok, thote Aladini. Po ja, gjithmone kam dashur ti mirekuptoj grate. Sikur pershembull, te me beje pak me te ndjeshem ne menyre qe me kedo qe te shoqerohesha ti kuptoja menjehere.. te isha tamam shok.
    - Uh, thote Xhindi. Pa me thuaj sa kalimshe e do urėn..!!

* * *

Nje Amerikan, nje Rus dhe nje Japonez ne nje bar.
    - Cfare do merrni, i thote kamarieri amerikanit – Nje Black Label, thote amerikani.
    - Po juve, i drejtohet rusit – Nje Black Russia, thote Rusi
    - Po juve, i thote japonezit – Mmm, nje Black&Decker, pergjigjet i shkreti !!

* * *

Pyeten nje bjonde se ne cilin planet kishte deshire te shkonte.
    Per te qene sa me origjinale tha – Ne diell.
    - Ne Diell???, po a nuk e di se vetem sa te afrohesh atje do te digjesh e shkrihesh?
    - Pse e marre jam, u pergjigj. Sigurisht do te shkoja naten !!

miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    - Mama, mama, gjyshja me kafshoi.
    - Mire ta beri, te kam thene te mos i afrohesh kafazit.. !!

* * *
    Qe te behet dikush zjarre-fikes, duhet qe te vishet per 3 minuta.
    - Cfare perfundimi nxjerrim nga kjo?
    - Se asnje grua s’mund te behet zjarre-fikese !

* * *

Per cdo gje qe te kerkosh para, shoqeri, mbrojtje, ndihme, dashuri, respekt, e qofte edhe nje nder madje... se mos ben vaki te vish tek une !!

* * *

Nese do te ishe yll, do te ishe me e ndritshmja. Nese do te ishe lule, do te ishe me e fresketa. Nese do ishte vogelushe, do te ishe me e embla... Nese do ishe ne rregull (nga trute) do me dergoje ndonje mesazh !!

* * *

Cdo mengjes shikoj livadhe te mbushura plot me lule, dhe sigurisht te shikoj dhe ty, se livadhi pa lope nuk behet !!

pershendetje,
    huggos

P.S. Se shpejti dhe te tjera...

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Kulmi i Marketingut..
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Probleme kompjuterike..
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 11-03-2003 mė 07:14

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Ne burg... apo ne pune...

- Ne burg e kalojne kohen me te shumte ne nje qeli 3x3, kurse ne pune, zyra eshte 2x2.
    - Ne burg kane tre vakte ne dite per te ngrene, kurse une ne pune kam vetem nje 5-minutesh, dhe per te madje duhet te paguaj
    - Ne burg shperblehen kur punojne mire, kurse ne pune i vetmi shperblim kur punoj mire eshte.. me shume pune.
    - Ne pune duhet te mbush xhepat vazhdimisht me kart-vizita, kurse ne burg secili ka numrin e tij te qepur ne bluze.
    - Ne burg nje roje hap dhe mbyll gjithmone dyert, kurse ne pune une duhet te jem gjithnje i pari qe ti hap deren pronarit..
    - Ne burg mund te shikosh televizor dhe te luash lojra te ndryshme, kurse ne pune te pushojne menjehere po te pane me dicka te tille..
    - Ne burg te inkurajojne si te fillosh nje jete te re, kurse ne pune duhet ta mesosh vete ne kohen e lire..
    - Ne burg mund te flesh kur te duash e asnjeri nuk te shqeteson, kurse ne pune te pushojne menjehere per dicka te tille..
    - Ku eshte me mire pra ?????

huggos

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •