hello apollon
si je mire?
te te them nje welcome dhe ja kalofsh mire se mesa duket dhe te te zbojme ti ketu do jesh prape.![]()
hello apollon
si je mire?
te te them nje welcome dhe ja kalofsh mire se mesa duket dhe te te zbojme ti ketu do jesh prape.![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Postuar më parë nga theodora*
Une xham fare , po ju mire ?
Te flm ty dhe te tjereve dhe ju uroj shendet dhe pare dhe meqe kam pak humor po u them nje barcalet te Fierit
LLazi me Petin po shulloheshin ne djell ne maj te gardhit!
Nga siper kalon nje aeroplan luftarak, dhe LLazi s'priti shume dhe i thote Petit!
- E shikon si fluturon ai me tere ate zjarr nga prapa?
Ja kthen Peti
- Edhe ty po te mari By*** flake ashtu do fluturosh
Befshi qejf![]()
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Mir se erdhe Andi...Uroj tja kalosh sa me bukur.
Me shume vrulle po vike ti!
Flm Arberesha
Wow na u nxef Fieri , hajt nje pershendetje po nga une fIeRaKuPostuar më parë nga FierAkja143
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Nga FIERI je ti LAÇOOOOOO
Prandaj je kaq i zgjuar ti re LAÇOOOOOO
MIRE SE ERDHE re laçoooooo
Megjithate nuk eshte faji jot qe je nga Fieri. Po ka edhe me keq (ka edhe nga Lushnja)
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
p.s Po qe se dikush do te di dicka me shume (kujt i hapet barku sot) te na e beni te qarte
mosha
gjatesia
lagje ne fier
mbiemer
emri i kushurires tende me te zgjuar (lol)
..mos na del ndo nje tip kushuriri se i kam nja 15 ne angli!![]()
Mire se erdhe Andi Kalofsh sa em mire ;P
Tu thafte goja , areeeeeee thame keq po jo dhe kaq farePostuar më parë nga peshkaqeni33
Pershendetje lal
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mire se te gjeta Mariachi
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ej ke te besh gje me degen e brendshme tiPostuar më parë nga FierAkja143
Moshen e ke tek avatari , lagje 29 Nentori , mbiemrin sta them se mos dalim dhe te njohur dreq
Sa per kusheriren nje kam laj thaj , thua te kemi ndonje zorr te lidhurajo do jete cdo jete
Mireseerdhe ne forum!
Non piangere se non vedi il Sole, perché le lacrime ti impediscono di vedere le stelle.
Krijoni Kontakt