Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 71
    i/e regjistruar Maska e Biondina
    Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ti Batishah siq po shihet paske urrejtje ndaj Drenices ....ahhahaha ki te drejt ..
    pasi qe edhe shteti juaj Serb ka pas dhe ka shum urrejtje ndaj Drenices.
    pra kjo do te thot se LDK-istat edhe LDD-istat s'bashku me Serbin e kan ne sy te keq Drenicen , me ni fjal e urrejn , ok urrene sa te doni se aj ishte nismetarja qe ju perzuri nga Kosova juve edhe serbin .
    hajt qyp te veni qetash .

Une nuk e perfaqsoj as LDK-n as LDD-n , une thjesht e perfaqsoj vetveten , e sa i perket trimerise , a per trimerin e Kupit e te Thaqit po me flet a ? ku ka pare , pushtet , krime aty i gjen keta. Drenices kto epitete si i ka per momentin qeta jau kan jap.

Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Biondina(edhe nese je fallse),mbasi jam me e vjeter se ti po ta jap nje keshille:
    Leri forumet e rroki mesimet e mos u merr me politike sepse kjo politike te paska lane me kete shkrim katastrofe ,keshtuqe keshilla ime eshte ,permiso drejteshkrimin.
    Hahaha wow qfar kshille , gjuhe shqipe po flas nuk eshte me rendesi se qfar dialekti apo te folme flas , se ti koke ne mjegull edhe pse qenke para me drejtshkrim , edhe une mbase jam me e re se ti po ta jap nje keshillė :

ne PM e ki keshillen ( ishalla e kupton )

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Biondina Lexo Postimin
    [B]Une nuk e perfaqsoj as LDK-n as LDD-n , une thjesht e perfaqsoj vetveten , e sa i perket trimerise , a per trimerin e Kupit e te Thaqit po me flet a ? ku ka pare , pushtet , krime aty i gjen keta. Drenices kto epitete si i ka per momentin qeta jau kan jap. [
    - un nuk e di qfar partie ti perfaqson , un vetem te tregova se kush edhe kush e urrente Drenicen ....mandej ma murr mendja se je edhe ti ne keto parti .
    mirpo ti pasi nuk qenke ne keto parti ateher qenka edhe ndonji organizat e vogel sekrete qe po e urrejka Drenicen , si paskemi veq LDK-n , LDD-n edhe Serbin paska edhe do grupe te vogla ...
    ..ok u rritsh .

Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    - un nuk e di qfar partie ti perfaqson , un vetem te tregova se kush edhe kush e urrente Drenicen ....mandej ma murr mendja se je edhe ti ne keto parti .
    mirpo ti pasi nuk qenke ne keto parti ateher qenka edhe ndonji organizat e vogel sekrete qe po e urrejka Drenicen , si paskemi veq LDK-n , LDD-n edhe Serbin paska edhe do grupe te vogla ...
    ..ok u rritsh .
    Une e perfaqsoj vetveten edhe ni her po e perseris , po prap se prap Drenica sesht fajtore se n'te kan lindur shum kriminela , por kur po them DRENICA e kam fjalen per ata emra te politikanve qe i kam permend.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Une e perfaqsoj vetveten edhe ni her po e perseris , po prap se prap Drenica sesht fajtore se n'te kan lindur shum kriminela , por kur po them DRENICA e kam fjalen per ata emra te politikanve qe i kam permend.

qesi llafe si tuat , veq ne shitore kur kam shku me ble artikuj ikam ndegju prej do rrugaqve qe rrin naper qesi far lokale shitore , qajtore ... a , mos rrin edhe ti ne shitore ose a mos punon n'shitore apo me naj qajtore?? trego tani ekam me leht me debatu me ty...

Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    qesi llafe si tuat , veq ne shitore kur kam shku me ble artikuj ikam ndegju prej do rrugaqve qe rrin naper qesi far lokale shitore , qajtore ... a , mos rrin edhe ti ne shitore ose a mos punon n'shitore apo me naj qajtore?? trego tani ekam me leht me debatu me ty...
    Plako , ki kujdes me fjal te tua se edukat te keqe te paska jap rruga.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Plako , ki kujdes me fjal te tua se edukat te keqe te paska jap rruga.

u pa kush ka edukat te keqe edhe te mir ....
    qfar fjalori perdore ti ma heret ...ncnccncncnc..kuku per ment e tua

edukat si tenden mundet me pas vetem femijet jetim qe jan rrit pa prezencene prinderve...

Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    u pa kush ka edukat te keqe edhe te mir ....
    qfar fjalori perdore ti ma heret ...ncnccncncnc..kuku per ment e tua

edukat si tenden mundet me pas vetem femijet jetim qe jan rrit pa prezencene prinderve...
    Leje bre se inati po ta ndrydhka shpirtin , ski qka i ban qeshtu Zoti ju ka fal , syt jan me pa e vesht me ndegjue , kalo mire se kam koh me u marr me ty , se ni Zot e din se qfar vetish negative perfitoj nga ti

Ngushllime per Drenicen....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Leje bre se inati po ta ndrydhka shpirtin , ski qka i ban qeshtu Zoti ju ka fal , syt jan me pa e vesht me ndegjue , kalo mire se kam koh me u marr me ty , se ni Zot e din se qfar vetish negative perfitoj nga ti

Ngushllime per Drenicen....
    hajt shko tat.

qfar fmije je ti deri ne ket or je qut ,
    a kujdeset dikush per ty ? a ka kush kujdeset dikush per ty .
    ti duhesh me nejt qut ne mbremje deri ne oren 20 e 00 ,
    i kshyr filmat vizatimor edhe i ben detyrat qe ti ka dhen profi edhe flen , kjo eshte ma e mira per ty .
    keto kshilla u kan dasht me ti dhon prindet por ,... nejse .
    me siguri se sedin qe je ende qut , ose e din po se kan gajle per femijun e tyre

Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    hajt shko tat.

qfar fmije je ti deri ne ket or je qut ,
    a kujdeset dikush per ty ? a ka kush kujdeset dikush per ty .
    ti duhesh me nejt qut ne mbremje deri ne oren 20 e 00 ,
    i kshyr filmat vizatimor edhe i ben detyrat qe ti ka dhen profi edhe flen , kjo eshte ma e mira per ty .
    keto kshilla u kan dasht me ti dhon prindet por ,... nejse .
    me siguri se sedin qe je ende qut , ose e din po se kan gajle per femijun e tyre
    Hahahaha , shum qesharake dhe interesante.

Anėtarėsuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    bonu e sinqert edhe trego drejt kush prej famijes tende punon per UDB-n.
    amo krejt origjinal ke fol si mu kan naj oficer i ushtris serbe , kshtu ata u drejtojshin .
    ne Drenic po mshifen terroristat kriminelat dhe duhet ti likfidojm ata , te nesermit fillonte ofensiva .
    hajt tregona ....kush te punon per UDB-n , Babi apo Mami.
    A mos ke punu ti personalisht per UDB-n , se kur je ne gjendje me i perkrah Thaqin , Kupin e Xhavit Halitin , nashta ke qene edhe pjestar i UDB-s se nuk dallojn prej tyne , veq qe kta jan t'maskuar e nuk i kan zbulu organet e policise per krime , e ata e kan pas haptas.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Isha, jam dhe do tė jem
    Nga Adem Berisha nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 16-05-2012, 05:50
  2. A jeni dakort pėr legalizimin e drogės?!
    Nga ChuChu nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-10-2008, 10:49
  3. Heroina ne makinat e Kryqit te Kuq
    Nga iliria e para nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-10-2006, 13:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •