Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63

Ngjarje Komike

Do Me Pelqente Shume Te Degjoja Ngjarje Qe Ju Kane Ndodhur Juve Ose Te Njohurve Tuaj Qe Te Bejne Per Te Qeshur.po Filloj Une E Para Dhe Shpresoj Qe Edhe Ndonje Tjeter Te Vazhdoj Te Tregoj Historira Per Te Qeshur.
    Atehere,nje Nate Mami Im U Ndie Shume Semure Dhe Na U Desh Me Thirr Ambulancen Dhe E Cuan Ne Spital.edhe Une E Babi Shkuam Ne Spital E Po Prisnim Qe Doktorrat Te Na Thoshin Ndonje Gje.ishte Ora 5 E Mengjesit Dhe Kishte Vetem 2-3 Veta Ne Spital.une E Babi Ishim Ulur Neper Karrige Dhe Mbas 10 Minutash Qe Prisnim, Babi Cohet Dhe Shkon Ne Banjo.pak Para Se Te Dilte Babi Nga Banjo Fillon E Ndihet Nje Alarm Ne Te Gjithe Spitalin.ne Nuk Po Kuptonim Se Pse Ishte Ndez Alarmi.pastaj Mua Me Shkon Mendja Dhe I Them Babit-o Ba Mos Ke Shtyp Ndonje Buton Ti Atje Ne Banjo More Se Sapo Dilje Ti Nga Banjo U Ndez Alarmi-.e Babi-ku Di Gje Une E Terhoqa Nje Litar Qe Ishte Atje Se Kujtova Se Mos Ishte Me Hap Dritaren Po Nuk Hapej Ajo.-
    Babi Im Kishte Vene Alarmin Ne Te Gjith Spitalin Ne Oren 5 Te Mengjesit.s'dinim Si Tja Benim,shpresonim Qe Te Fikej Mbas 10 Minutash Por Hic Fare.une A Babi S'dinim Cte Benim,per Fat Ajo E Portinerise Nuk E Kishte Vene Re Qe Babi Kishte Shkuar Ne Banjo Keshtu Qe Nuk Ja Merrte Mendja Se E Kishim Bere Ne Ate Pune.qe Te Mos Dyshonin Tek Ne, U Mbeshtetem Tek Njeri Tjetri Dhe Filluam Duke Bere Demek Se Po Flinim Gjume.kaluan 2 Ore E Alarmi Nuk Pushonte.filluan Duke Ardh Doktoret Ne Pune E Te Gjithe Filluan Tu U Ba Me Nerva Se Alarmi Nuk Pushonte.ne Pritem Sa Sna Thane Se Cfare Kishte Mami E Ja Mbathem,ikem Fill Nga Spitali.sa Kemi Qesh Kur Dolem Nga Spitali.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Tju Tregoj Nje Histori Tjeter.po Shkonte Babi Im Me Vllain Ne Plazh Me Tren.ka Nja 1 Vit Qe Ne Tren Nuk Lejohet Me Pi Duhan Keshu Qe Babi Meqe Nuk Mund Te Duronte Deri Sa Te Zbriste Nga Treni,shkoi Te Koridori I Trenit Dhe Filloi Tu Pi Duhan.kur Mbaroi Se Piri,e Hodhi Cigaren Ne Nje Kosh Te Vogel Qe Perdorej Pe Rte Hedh Mbeturinat.mirepo Ky Koshi Filloi Me Marr Flake.ne Ate Moment Po Vinte Kontrollori Dhe Babi Ca Beri,mori Fill Shishen E Ujit Qe Kishte Dhe Filloi Tu Ja Hedh Koshit Deri Sa Fiku Flaken.kontrollori E Pa Dhe Filloi Tu Falenderu Babin Se Nuk E Dinte Qe Ishte Babi Ai Qe I Kishte Vene Flaken.dhe I Tha -grazi Grazie,shyqyr Qe E Dhe Pe Dhe E Fike.-si Perfundim Babi Im Doli Si Hero.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ktu ska per te qeshur oj cuc..
    ktu ka per te qare..
    tinzare jeni treguar.. ti me gjith bubin tend hilanjos..
    Njeriu e ben nje gabim po shkon e thote.. mfalni un kam prekur x gje.. mos valle ajo po e shkakton alarmin.. dhe e qetson personelin e spitalit.. qe te merret me qetsisht me te semuret midis te cilve ne kte rast ishte dhe mami yt..

keni marre me vehte dhe ne usa koshin e hileve te shqiptarit.. qe e ka ne gen..

ja kjo ishte konkluzioni..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    ktu ska per te qeshur oj cuc..
    ktu ka per te qare..
    tinzare jeni treguar.. ti me gjith bubin tend hilanjos..
    Njeriu e ben nje gabim po shkon e thote.. mfalni un kam prekur x gje.. mos valle ajo po e shkakton alarmin.. dhe e qetson personelin e spitalit.. qe te merret me qetsisht me te semuret midis te cilve ne kte rast ishte dhe mami yt..

keni marre me vehte dhe ne usa koshin e hileve te shqiptarit.. qe e ka ne gen..

ja kjo ishte konkluzioni..

LooooooooooooooL ...........
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    Qe Edhe Nje Tjeter,ca Ti Besh E Kam Babin Humor.shtrohet Babi Im Ne Spital Bashke Me Vllain.babi Im Nuk Ehste Se Flet Italisht Shume Mire Keshtu Qe Vllai Im, Kur Thoshte Ndonje Gje Infermjerja,e Perkthente.u Thote Kjo Infermjerja Ne Italisht-avete Fatto La Doccia?-babi Im Kujtoi Se E Pyti Se A Kishin Hengert Ne Mengjes Se Fjalen Doccia E Kishte Kuptu Dolce(embelsire)dhe I Thote Fill Pa Prit Qe Tja Perkthente Vllai- Si Si Due Briosche(kroisant).ngeli Kjo Infermjerja Me Sy Hap Se Spo Kuptonte Fare.vllai Im Ishte Skuq E Ishte Ba Si Speci Prej Turpit.ca Ti Besh I Ka Gjuha E Huaj Keto.
    Nje Here Tjeter,shkoj Me Te Fejuarin Tim Te Shpia E Te Mijve Dhe I Thote I Fejuari Im Babit(eshte Italjan)-andiamo A Fare Una Giratina(po Shkojme Te Bejme Nje Xhiro).
    Babi Im Kujtoi Se I Tha Gelatina(akullore) Dhe I Thote -ce L'ho Io Gelato Perche' Andare Fuori?

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Camomilla e paske Babin element fare ti Derman.Mua personalisht sme kujtohet ndo1 gje interesante por dij cfare i ka ndodh 1 te njohurit tim.Ishin 2 shoke nga 1 Fshat i Vlores dhe mbas shume mundimesh erdhen ne Itali kishin rreth 1 vit ketu dhe arriten te benin dokumentat e vendosen te iknin ne Shqiperi bashke.Marrin trenin nga Casale Monferrato per ne Milano e me tel per ne Brindisi.duke qene se udhetonin naten vendosen ne 1 moment te qetesoheshin pak duke Fletur.Por ishte problemi per te fik Driten e kabines.Duke qene se ishin Pyke nga ana e gjuhes po pyesnin veten se kush ishte Butoni i Drites.Nje prej te dyve si me i zhvilluar i thote tjetrit: Ja ajo leva atje lart eshte po ule poshte.Kishin aktivuar Frenat e Emergjences se Trenit.Mbas shume e shume peripecive arriten te kuptonin qe drita nuk ishte ajo leva dhe se Treni nuk kishte ndaluar ne Stacion.Per te vertetuar ngjarjen nqs doni ju lej dhe nr e tel se ska problem

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    O Brari Edhe Po Ti Thonim Qe E Kishim Vene Ne Alarmin Nuk Do Ndryshonte Gje Sepse Nuk Kishte Asnje Menyre Per Ta Fikur Sepse Duhej Te Vinte Tekniku Ne Mengjes.Pastaj ato e kishin kuptuar qe alarmi ishte ndezur pa dashje e jo sepse kishte ndonje gje per tu alarmuar dhe nuk filluan tu pyt njerzit se kush e kishte vene.dhe pse thua"e ka ne gen"e jo "e kemi ne gen"?ti nga je, nuk je shqiptar?
    PASTAJ UNE NUK RRI NE USA PO NE ITALI.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga camomilla : 11-01-2006 mė 10:51

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    dmth i torturuat pacientet

hmm per vete nje me kujtohet tani...kur erdhem ne florida jetuam ne apartament ne fillim...diten e pare shkuam ne zyre te merrnim celsat dhe sic shkuam ne katin e dyte, babi po mundohej te hapte derren...por hic, s'hapej, dhe i thote motres "ik ne zyre se na kan dhene celsat e gabuara"...dhe mire sic po prisnim per motren, babi provoj te shikonte se mos ishte derra hapur, dhe po e shtynte disa here...pastaj une kot kap dorezen, kur befas dera hapet me ngavash dhe une e gezuar i them babit "ba u hap"...pastaj shikoj nje burre te moshuar...me nje shikim pak si te friksuar thote "m-meduket keni ngatrruar apartamentin"...nuk i thash asgje, thjesht buzeqesha e turperuar, por kur po zbrisnim shkallet fillova te qeshja, dhe gjithe diten e mendoja dhe filloja te qeshja perseri :P me kujtohej fytyra e atij burrit...siduket ishte friksuar nga babi prandaj s'hapi derren, dhe kur me pa mua atehere e hapi lol

u ngatrruam meqe pam te njejten numer ne dere tone
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-01-2006 mė 11:04
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    dmth i torturuat pacientet

hmm per vete nje me kujtohet tani...kur erdhem ne florida jetuam ne apartament ne fillim...diten e pare shkuam ne zyre te merrnim celsat dhe sic shkuam ne katin e dyte, babi po mundohej te hapte derren...por hic, s'hapej, dhe i thote motres "ik ne zyre se na kan dhene celsat e gabuara"...dhe mire sic po prisnim per motren, babi provoj te shikonte se mos ishte derra hapur, dhe po e shtynte disa here...pastaj une kot kap dorezen, kur befas dera hapet me ngavash dhe une e gezuar i them babit "ba u hap"...pastaj shikoj nje burre te moshuar...me nje shikim pak si te friksuar thote "m-meduket keni ngatrruar apartamentin"...nuk i thash asgje, thjesht buzeqesha e turperuar, por kur po zbrisnim shkallet fillova te qeshja, dhe gjithe diten e mendoja dhe filloja te qeshja perseri :P me kujtohej fytyra e atij burrit...siduket ishte friksuar nga babi prandaj s'hapi derren, dhe kur me pa mua atehere e hapi lol

u ngatrruam meqe pam te njejten numer ne dere tone
    Rexhina hallall se i paskeni vene supin deres se gjitonit derman.E kemi tipike ate gje neve shqiptaret.Hajde me mire keshtu se e bete prezantimin menjehere.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Une qe thoni ju mileti e kam nis me keta Fshataret nga Vlora se jan tipik me vertet.Mbas 2 jave ne Itali (Fillimi ne 1991) 1 cun shkon te bej shpenzimet ne supermercat.Midis te tjerave lumemadhi e kishte me qejf te blinte 1 here Xhel.Por per fatin e tij te keq ne vend te Xhelit mori shampo pasi ishte bashkpunetor edhe Padituria.Ben floket me te ashtuquajturin Xhel (Shampo) dhe del te shtunen ne darke me pi kafe.Mbas rreth 1 ore qe kishte dal ja nis Shiu.Nuk po them me teper.Imagjinoni skenen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IL__SANTO : 11-01-2006 mė 12:03

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vritet me armė zjarri deputeti i PS, Fatmir Xhindi
    Nga Jack Watson nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 249
    Postimi i Fundit: 28-12-2013, 06:50
  2. kush prej jush me tregon nje ngjarje
    Nga rrogozhinsi nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 13:23
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Ngjarje jete
    Nga Mesnata nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-10-2004, 20:40
  5. Nje ngjarje e rende, sulmohet policia ne KUKES
    Nga krokodili_73 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-07-2004, 14:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •