Do Me Pelqente Shume Te Degjoja Ngjarje Qe Ju Kane Ndodhur Juve Ose Te Njohurve Tuaj Qe Te Bejne Per Te Qeshur.po Filloj Une E Para Dhe Shpresoj Qe Edhe Ndonje Tjeter Te Vazhdoj Te Tregoj Historira Per Te Qeshur.
Atehere,nje Nate Mami Im U Ndie Shume Semure Dhe Na U Desh Me Thirr Ambulancen Dhe E Cuan Ne Spital.edhe Une E Babi Shkuam Ne Spital E Po Prisnim Qe Doktorrat Te Na Thoshin Ndonje Gje.ishte Ora 5 E Mengjesit Dhe Kishte Vetem 2-3 Veta Ne Spital.une E Babi Ishim Ulur Neper Karrige Dhe Mbas 10 Minutash Qe Prisnim, Babi Cohet Dhe Shkon Ne Banjo.pak Para Se Te Dilte Babi Nga Banjo Fillon E Ndihet Nje Alarm Ne Te Gjithe Spitalin.ne Nuk Po Kuptonim Se Pse Ishte Ndez Alarmi.pastaj Mua Me Shkon Mendja Dhe I Them Babit-o Ba Mos Ke Shtyp Ndonje Buton Ti Atje Ne Banjo More Se Sapo Dilje Ti Nga Banjo U Ndez Alarmi-.e Babi-ku Di Gje Une E Terhoqa Nje Litar Qe Ishte Atje Se Kujtova Se Mos Ishte Me Hap Dritaren Po Nuk Hapej Ajo.-
Babi Im Kishte Vene Alarmin Ne Te Gjith Spitalin Ne Oren 5 Te Mengjesit.s'dinim Si Tja Benim,shpresonim Qe Te Fikej Mbas 10 Minutash Por Hic Fare.une A Babi S'dinim Cte Benim,per Fat Ajo E Portinerise Nuk E Kishte Vene Re Qe Babi Kishte Shkuar Ne Banjo Keshtu Qe Nuk Ja Merrte Mendja Se E Kishim Bere Ne Ate Pune.qe Te Mos Dyshonin Tek Ne, U Mbeshtetem Tek Njeri Tjetri Dhe Filluam Duke Bere Demek Se Po Flinim Gjume.kaluan 2 Ore E Alarmi Nuk Pushonte.filluan Duke Ardh Doktoret Ne Pune E Te Gjithe Filluan Tu U Ba Me Nerva Se Alarmi Nuk Pushonte.ne Pritem Sa Sna Thane Se Cfare Kishte Mami E Ja Mbathem,ikem Fill Nga Spitali.sa Kemi Qesh Kur Dolem Nga Spitali.
Krijoni Kontakt