Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    babi im punon ne nje supermarket. afrohet nje dite nje burre dhe i thote- eh e lodhshme kjo puna jote.
    po- i thote babi- e lodhshme eshte po ca te besh, duhet me punu.
    e i thote ky burri babit-a don me ta get une nje pune me te lehte?
    mire- i thote babi- ku ka me ma gjet nji pune me te lehte.po ca pune eshte?
    shume shume pune e thjeshte eshte, dhe te paguaj mire.
    ju be qejfi babit tim s epo gjente pune te lehte e paguhej mire.
    po mire po ca do bej ne kete pune?-po e pyste babi.dhe ky i thote-eshte e kollajte fare,ti rri ulur e io ti prendo il cazzo in bocca.
    kur degjoi kto fjale babi, u be si i shkalluar dhe filloi tu i bertit e tu e sha.-va fan culo, pezzo di merda, bastardo.si la gje pa thene.
    PRENDI LA VITA CON PIU' MONTANA

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ah moj lool

Sa te forta kam bere me kontrolloret e biletave ne autobuse iher e nje kohe kur s'kishnjam makine .

Ishnja njehere me nje shokun tim nga Elbasani dhe morim autobuzin per ne piazza.Nejse vend nuk kishte dhe shumica ishin ne kembe.Me shume mundime i gjetem nja dy vende dhe do ti nje plake ishte kap per tube aty afer meje dhe un beja sikur se shihja.Ajo ja bente eeee hmmm eeee hhmmm qe ta shihja une.Do me u ul dreqi tha ky shoku.Lere se po e leroj une.Ik a mavri thashe e leroj une se me ec mbare kur i hap vend pleqve ne autobus.
    Nejse i thashe prego signora sieditti dhe u ul duke me bere 100 levdata.Autobusi ecte dhe ne bashke me autobusin i afroheshim Piazzas dhe fap nji ndalese para se me arrit hypin kontrolloret.
    -Mirembrema,biletat,edhe vazhduan te kontrollojne..
    Normale qe ne nuk kishim bileta fare se asnjehere nuk blenim.
    Dhe do ti pat trafik tek ajo ndalesa dhe autobusi nuk kishte levizur shume por po ecte me deren hap shume ngadale.

Nje te marr vrull ne baaap u hodhem jashte.Kontrolloret fillun duke i bertit shoferit.Ma tu sei una testa di kazzo..Ndersa tjetri nxorri koken tek dera e bertiti shifni po sju denoncova,a i keni timbru biletat.Ndersa un tu tall me te i thashe

Scussami ma io non so parlare l'italiano,non ti capisco
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 09-02-2006 mė 10:51
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Prap ne Autobus..

Kisha me ik ne pune dhe me duheshe me marre numrin 4.Nesje vjen katra dhe hyj mbrenda kur cme pa,kontrolloret duke u zan me nji zezak per pune bilete.Mir e ke mendova me vete.Ctu desh ty o Flori djali me hyp ne autobus pa bilete..

Nejse vjen tek une dhe me pyt ke bilete?
    Jo i thash nuk kam
    Po nje dokument qe te plotesojme gjoben
    Prap, nuk kam i thac
    Epo mire prit se e rregullojme ne kete muhabet
    Ok, thashe une

Nejse zbriten tek capolinea(ndalesa e fundit) e me urdheruan qe ti ndjek(ishin dy kontrollore).Ata para e une mbrapa tyre, ecem per nja peseminuta e dolem ne qender.S'dija gje une, por kur i pashe se po drejtoheshin drejt questures(komisariatit) me ra ne mend qe do te me hapshin probleme se pse skisha dokumenta me vete...le qe mi paten djeg dokumentat ne ate kohe.Dhe fap une u shmanga prej tyre.Ato ecnin para e kujtonin se une po i ndiqja.Ehhe une nje te hipur autobusit pare qe kaloj ne qender e dalengadale shkova ne pune

E dhishme do kete qene kur kane kthy kryt mbrapa e sme kane pare..lool

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Ja te jua thom edhe une nje:
    U futa nje dite ne forumin shqiptar thjesht per serf dhe me terhoqi vemendjen tema "ngjarje komike". Sapo futem ne teme u dhi.va duke qesh nga menyra e shkrimit te temehapesit/es. Nuk kishe nevoje te lexoje historine se u dhi.she duke qesh vetem nga menyra e tregimit dhe nga heroi i cdo ngjarjeje, "babi"

Kjo ishte fillimi i historise komike po mos u merzisni se historia eshte ne proces e siper; historia vazhdon..........
    To look life in the face....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Hajt mar trim se camomillan e kena shpirtushe te vogel.Eshte femer e prandaj qe e ka pike te dobet babin.Se nuk thone kote qe mamate kane pike te dobte fmijte djem ndersa baballaret fmijet vajza.

Qe thua ti gunnar kam pasur ne shkolle me konvikt nje tip qe nuk kishte bisede qe te bente e mos te permendte babin e tij legjendar.Jo po babi ime beri kte e jo po i tha kshu e ashu.E me te dhjere se qeshuri.Apo nuk ishte tip dhe ai babi tij mor aman.Taman ashtu sic e shpjegonte i biri .Nejse vazhduan tu tall me te se aq dun njerezit..lool

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol shume komike

ne gjimnaz ka me shume gallat ne klasen e fiskultures
    po benim "jumping jacks" kur idhesh lart e posh duke levizur duart, dhe nejse adoleshentet (djemt) nuk i mbanin pantallonat lart meqe deshnin te dukeshin "cool" apo gangster dhe mire sic berem 10, kur fap i bien pantallonat ketij djalit para meje te tere klasa filloj te talleshin, i shkreti u be dyll i verdh , me siguri se te tjeret ne klas filluan ti ngren pantallonat..anyways keto jane momentet qe duhet te jesh vete te te vij per te qeshur

kurse nje tjeter prap ne fiskultur por kishim nje jave note...kishim nje pishin ne shkolle dhe mire duhet te gjenim partner qe te loznim disa lojra...mua me ra nje goce pak si e shendosh...nje loj ishte qe te dyja te uleshim ne komerdare dhe ta leviznim duke bere gare me "ekipet" e tjera...por kur ulesha un, dhe pastaj ulesh ajo, une rezohesha, dhe kur ulesh ajo e para dhe une mundohesha te ulesha, komerdarja rrinte lart dhe dy ore ne te dyja duke u munduar te uleshim, sa u diskualifikuam fare :/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 09-02-2006 mė 13:23
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Vritet me armė zjarri deputeti i PS, Fatmir Xhindi
    Nga Jack Watson nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 249
    Postimi i Fundit: 28-12-2013, 06:50
  2. kush prej jush me tregon nje ngjarje
    Nga rrogozhinsi nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 13:23
  3. Ē'ėshtė Krishti?
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  4. Ngjarje jete
    Nga Mesnata nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-10-2004, 20:40
  5. Nje ngjarje e rende, sulmohet policia ne KUKES
    Nga krokodili_73 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-07-2004, 14:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •