Cfar media be Rapsoul , a kan dal te kendojne ne media ndonjehere keta ?Postuar mė parė nga RaPSouL
Cfar media be Rapsoul , a kan dal te kendojne ne media ndonjehere keta ?Postuar mė parė nga RaPSouL
eh more Arsim mediat e tyre te vetat ne forumin e tyre sepse media tjera nuk egzistojne per ata..
Nuk kane arritur deri ne ate shkalle sipas mendimit tim te dalin ne TV aty ku dominon Tingulli3.Postuar mė parė nga RaPSouL
Normal ke te drejt sepse nuk e kan fjalorin dhe imazhin e duhur![]()
Postuar mė parė nga RaPSouL
Akoma nuk dihet se a eshte e sakte largimi i ketyre, edhe po te ishin ndare nuk eshte feja arsyje per kete shpresojme qe sa me shpejt te marrim lajme me te sakta..
Tba - The Bloody Alboz #1
Lol, i madh je vagabondo...Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Une gjithmone kam pasur nje antipati te theksuar per keto rebelat e katilat dhe te them te drejten, ato jane vetem tipa qe duke u munduar te njellosin emrat e grupeve tjera, mendojne se do te bejne fame. Por, asgje nuk ndodhi, sepse Tingulli 3 per to levizen me shpejtesine e drites dhe keto nuk mund t'a arrijne dot...
PS:
Kush eshte me baben e ka ne dore edhe shtetin.
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
hahahahhahahahahahahahahahhahahahaha o davius leri kto tingullin e **** tingulli 3 nuk din cka oshte rap keta kendojne shkurt ZBAVITESE bejne bashkpunime me tjera me kengtare per me shit albumin me shum e tjera, UniKKatiLi oshte krejt tjeter per ketyre ai nuk shan pa pas kurgja edhe vet ka than rrebeli : une jau gjuj ato qe e lypin, mos mi krahaso keto tingullin 3 me TBA, thejsht tingulli 3 jane te mire per keto lloj kenga per zbavitese nuk din te bejne RAP keto, per rap eshte TBA - The Bloody Alboz
UNIKKATILI #1
Unik Unikat Unikkatil![]()
Sipas mediave thashethemja me e re e mediave eshte se udheheqesi i TBA-s Viktor Palokaj gjenden ne burgun e Bronxit arsyet ende nuk jan te njohura per me shume informata do lajmeroheni ditet ne vazhdim sa te mar informacione
RaPSouL
ej more mos folni pa lidhje se viktori esht numer 1 per kej le se esht reperi ma i mir po esht edhe shum i bukur taman reper le ta kan te ditur se pejont jan me te we love you katil kissssssssssssssss
sa i perket VIKTOR PaLokAs NO COMENNT njeri asht i smut krejt por mos harojm se gjith reperat tan jan ne nje shkall shum te lart
Krijoni Kontakt