nese zemra te rreh shume sa ajo ndjenje eshte mbi gjithcka dmth nuk braktiset... prinderit aty jane,,kan llafe ne fillim por pastaj e kuptojme,, kshu qe smendoj se do jet problem.
nese zemra te rreh shume sa ajo ndjenje eshte mbi gjithcka dmth nuk braktiset... prinderit aty jane,,kan llafe ne fillim por pastaj e kuptojme,, kshu qe smendoj se do jet problem.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Duhet pa zgjidhja e problemit qe ne hapat e para te mardhenieve prind- femije.
Ato duhet te jene te sinqerta ,te hapura dhe me teper te trajtojne njoni tjeterin si shoke e shoqe.Dmth te kuptohen per cdo gje,mos te mbajne te fshehta.Per mendimin tim,nqs sjane ndertu me baza keto mardhenie, cdo problem tjeter eshte i veshtire te kete zgjidhje te drejte.
Wild and crazy can't be lazy
E lexuar diku kjo
"prinderit jane qenie te ngrata, te lodhur nga jeta, qe kurre nuk duhet t'i gjykojme
"
ata gjithmone mendojne dhe punojne per te miren e femijeve te tyre
nqs vjen momenti qe ata nuk aprovojne nje lidhje une mendoj se ata kane aresyet e tyre
dhe rralle gabojne prinderit per dy aresye
pervec faktit qe ata jane te vetmit qe te duan me gjithe shpirt ata kane experiencen e jetes qe mendojne shume me mire se ne femijet e tyre
te pakten ky eshte mendimi im
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Gjithmon Aty Ku Meret Mendimi I Prindrit,
Cdo Gje Del Me E Sakte Dhe E Frtushme.
Nuk Jam E Mendimit Se Prindrit Duhet Te Vendosin,
Por Jo Te Mos Meren Ne Kosiderat Thenjet E Tyre.
Ne Nje Gje Kaq Te Rendesishme Per Jeten( Tende/timen).
Te Vetmit Qe Falin Gjithcka Per Ty/mua Pa Pritur Shperblim.
Cdo Kush Tjeter Reth Teje/meje Ka Qellimin Dhe Interesn E Vet.
(se ne fund te fundit 2persona qe duhen interesi i lidh
dashuria ne vetvete eshte nderthurje interesi reciprok)
ME RESPEKT BEBUSHJA![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 09-07-2006 më 06:12
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Duhen dit arsyet pse familja nuk e do njeriun.Nese jane te forta ben mire te mendohesh per lidhjen sepse petet lakrorit i dalin me vone................
Une di raste plot kur pas martese njeri ne cift eshte zhgenjyer se tepermi nga tjetri,dhe i ka dale parashiki i familjes qe:AI /AJO NUK ESHTE PER TY.
Une them se ka nevoje deri diku te merret parasysh dhe familja nga e cila vjen shoku apo shoqa qe do ta kesh ne krah per tere jeten.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Si fillim po them se jam shum dakort me shumicen e atyre qe do ta merrnin parasysh mendimin e prinderve, ne nje situate te tille. Si vazhdim nuk arrij ta kuptoj se sa lavazh i kan ber trurit ata/o qe thon se kush po i pyet prinderit. Seriozisht e keni kur thoni se o ai/ajo qe dua o s'ka se prinderit aty jane? Po te pakten per respekt mo ti degjoni se ishim nje cop mish me dy sy dhe ata na rriten, dhe nuk ja vlen, qe per nje njeri qe ti thua se le koken, ti heqesh vizen prinderve. Ket ja u them sinqerisht. Nuk te thot goja dy her nene e baba. Dhe sa per ate vajzen nga high class family i thencin se ne shqiperi e kan pas mbaru shkollen ata te familjes se saj, dhe dihet shkolla atje, a e mendon ajo qe neser femijet e saj do ulen ne nje tavoline me dike nga familja e tij qe sapo ka dal nga burgu. Per mos te vazhduar me tej me ambjentin ku femijet e saj do rriten dhe do krijojne bazen e kultures, qe ndoshta ne nje te neserme do ta ven ate ne te njejtin udhekryq ku ajo dikur vuri prinderit e saj.
Tema eshte me vend shum per ne qe jemi te rinje dhe jasht vendit dhe jetojm me prondrit ose afer tyre. Mosmarveshja me prindrit per keto pun te sjell shum dhimbje koke. Un jam nga ata qe jam dakort me mentalitetin e prinderve por shum te rinje te tjer kan mendime diametrikisht te ndryshme. Gjeja qe sjell me shum kontradikt eshte kur del me nje person te rrace tjeter, kjo eshte e paparanushme per prindrit shqiptar.
Me e Arsyeshme mendoj se do te ishte ...se kur ke lidhje me nje person te jet edhe Familja e Informuar ...dhe te shikoj edhe Familja sjelljet e tij ndaj teje e ateher te jap vlersimin ..!Postuar më parë nga Crazy_Girl
Por nese Familja nuk Pranon pa e njohur ate person aspak ateher, sikur te te ket Rezervuar familja te te shes Dikund!
Nuk e shoh te Arsyeshme ndarje ne keso Aspekteve !
Nese martohesh 15 apo 16 vjeçar është më se i nevojshëm opinioni i familjarëve.
Por një njeri i pjekur cakton vetë fatin e vet dhe ska çti pyes askënd.
Me duket se tregohet qarte nje diference e madhe dhe nje Ide e plote mes ketyre Dy "dashurive" nuk mendoj se kerkohet me shume mendje per te gjetur nje rrugezgjidhje, ti Krejzi bej si te vjen per mbare e per kollaj, ose ( ajo shoqja) s'ka shume rendesi.AngelGirl
Kur humb partnerin, te thyhet zemra, lendohesh ne shpirt. Vjen nje dit mbas shum vitesh zemra plotesohet perseri, plaga ne shpirt sherohet dhe kjo ndodh sepse ne jeten tende i ke hapur deren nje personi tjeter, dhe plaga ne shpirt mbetet nje njolle por te pakten e sheruar. Kur humb prinderit, zemra behet cop cop dhe shpirti digjet dhe dhemb sikur te vesh doren ne zjarr.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 06-09-2006 më 11:14
Krijoni Kontakt